Sari la conținut

zyzz01

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zyzz01

  1. Buna este prima mea recentie. Am fost la dansa. Este 1.60 si cv slabuta. Minionă. Am ajuns la destinatie. Ma astepta pe balcon. Am urcat. Inauntru. Mai multe tipe in acelasi apartament. Ii comunic ca sunt pt prima data. Mia spus sa stau linistit sa ma relaxez......imi spune sa ma dezbrac si ma intind pe spate si iese din camera. O astept pe pat in toata splendoare. Imi pune caciulita si se apuca de oral care a durat 3 min maxim. Iar apoi exact ca si la colegu de mai sus "hai peste mine" vin mamiii:))... face terminate repede ca al doilea nr nu te mai termini. Am reusit sa termin misionar iar apoi la al doilea nr mil pune din nou si pozitia lingurita. (Parca mi-a citit gandurile) exact ce vroiam. Nu am reusit sa termin nici cum mi-a facut si un handjob dar deajaba parca se grabea. Concluzie. Ma-m lasat pacalit de vocea frumoasa cu care ma atras catre ea. Este un fast fuck (45 de min) 1 finalizare 200 lei Iar faza cu mana e nasoala fratilor ma duc la "domnisoare" de meserie sa o bag doar jumate......nu merita OP-5 ca o fost 3 min si P NP-6 (nu vrea doggy+tine mana) Locatie 8 Gf-4 Aspect 5 Tarif 200 ora...
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Blonda-ochi-Verzi-Floresti/7b006c71716b6157.html Sper ca lam pus ok.
  3. Ieri ma-m decis sa o vizitez pe dansa. Am sunat-o mia comunicat pretu 100 finalizarea si 250 ora. Si locatia... ajuns la ea. O sun sa imi spuna apartamentul etaju. A inceput sa urle ca de aun de jos si ca intentionat ma trimis la alt bloc. Eu fiind la prima experienta de genu. Am incercat sa o mai sun si mi-a inchis in nas. Ma facut sa imi perd vremea. Deci dupa caracter si vocd nu recomand.
×
×
  • Creează nouă...