Sari la conținut

harbaletele

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre harbaletele

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pe ici pe colea

harbaletele's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. La fizicu` tau sa mor de nu cautam eu provocarile
  2. PISICUTSULEEEEEEEEEEE,schimba-mi manca-ti-as coitzele tale si mie nick-ul mai dau un vagon. harbalete73 sa fie...73 reprezinta lungimea sagetii
  3. Se mai duce odata la ea sa o controleze de riduri ca sa se convinga,nu de alta
  4. Moamaaaaa,ce dur ai fost P.S tu esti in poza???
  5. Pisicuts,am si eu o mare rugaminte la tine(dau un vagon de pepsi )schimba-mi si mie nick-name-ul din `harbaletele` in `harbalete73`,te rog frumos! Eram beat cand l-am facut si mi-au fugit degetele pe tastatura Mii de multumiri anticipate!!!
  6. Mutulica,de acord cu tine frate...operatiile chiar sunt bune la ceva(schimbari la `caroserie`),dar dupa umila ta parere aceste operatii te pot intineri cu 15-20 de ani??? Fii sincer,te rog frumos!
  7. Ti-as da plus pentru comm-ul asta,dar m-am jurat ca nu mai intru pe celalalt cont Spune-i duduitzei maine sa prezinte adminului CI in original...copii(copii xerox) nu halim Spor la treaba!
  8. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - -- - - -- - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - fara minus viata e pustiu!!!
  9. Scuze de off-topic: a vazut seria noua din Dallas...nu toti sunt `batrani` ca tine
  10. Aaaaa,daaaaaaaaa???atunci iti doresc ca tu sa fii Sue Ellen si gajica-tu` JR...adica sarea si piperul si sa traiti ani multi,frumosi si sanatosi On topic:VENTRINO utilizatorul lunii
  11. Nene yokevkev,domnul scrat ti-a expus parti din recenziile a sase recenzori vis-a-vis de aceasta duduie...acum scopul tau care este pana la urma,sa-si stearga scrat contul sau adevarul sa primeze in folosul si bunul mers al acestei comunitati???parerea mea este ca de la 26 la 30 de ani te mai poti insela asupra varstei,dar de la 26 la 40-45,cam greu...zic si eu,nu dau cu parul.
  12. Nene,daca nu citeai printre randuri ai fi observat ca i-am facut up lui pisicuts i-am dat si -2
×
×
  • Creează nouă...