Sari la conținut

fanebrici

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fanebrici

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

fanebrici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. @tinadimond24: ce zice @BILUTA67? Spulbera toate zvonurile, si baga aici o poza recenta cu tine. Chiar si imbracata. Vreau sa-mi fac si eu o parere. @tinadimond24: esti foarte laudata vad. Vreau sa ne intalnim, dar nu am locatie din pacate. Daca ai tu o locatie sau poti sa recomanzi una mai ferita, da-mi un semnal.
  2. Am fost azi pe la Alice. Am scris recenzia cu cateva pagini mai in urma, dar trebuie sa mai subliniez un singur lucru. Bre, eu nu sunt chiar "domnul castravete de sera". E medie ca marime. Cu toate astea, bai baiatule, ma simt ca in menghina intr-insa! E stramta rau! Asta e de bine! Alice, practici ceva exercitii cu partea aia?
  3. Am incercat sa o contactez pe Samira pe numarul din titlu. Nu raspunde. Poate raspunde numai selectiv!? A reusit cineva sa o contacteze recent?
  4. Aloha, Precizare: am apelat prima data la fetite. Pana acum am facut fara plata. Dar am ajuns la concluzia ca cel mai ieftin sex este cel platit la doamne profesioniste. Pentru ca le dai numai bani, nu si timp am sunat, a raspuns imediat, mi-a comunicat adresape blvd. Dimitrie Cantemir, intre Budapesta si parcul Tineterului, pe partea stanga (avand Unirea in spate)lift/scara destuld de modeste. Este bloc "modernizat" mai mult pe afaraapartamentul (partea vazuta de mine) este ok, curat, camera de garda in dreapta, baie in stanga, o usa inchisa direct in fatabaie curatica si cat de cat ingrijita. Se poate si mai bine. In fine, mergem sa dam la buci, nu suntem de la sanepid. Iti poti rezolva problemele de igiena linistit acolo. Prosop curat, gel de dus, apa calda cu presiuneCam atat despre locatie. Sa trecem la locatar blonda, micuta de inaltime, destul de timidaa fost destul de formala cu mine, mai avea putin si imi vorbea cu dv. Mi-a placut asta. Nu vb. neintrebata, nu se abereaza, iti prezinta locatia si iti da toate informatiile de care ai nevoie foarte rapid si complete. Se vede, e in bransa de ceva timp.imbracata intr-un corset/rochita scurta neagra si mulata pana chiar sub buci. Chiloti negri pe subSani foarte foarte misto (dupa propriile standarde). Mici-medii, semi-tari (plasteline), fini, sfarcuri proeminente, fara mamelon super colorat si super marepasarica este foaaarte stramta! Am fost uimit!Actiunea: am stat in fund pe pat, am tras-o langa mine si am inceput sa ma juc cu sanii ei prin corsetul ala. Foarte misto se simteaum-am ridicat in picioare si s-a lasat ea in jos catre bagaret. L-a luat putin la tranta dezmierdat. Face bine oral. insa eu nu prea sunt fan oral. m-am intins pe pat si am invitat-o la un 69. Fara mirosuri. Super curat. Are buzele de jos foarte mici si ascunse. Imi place asta.am facut apoi un "pe la spate", urmat de misionar, urmat de ea peste mine. Can a fost ea deasupra, m-am terminat in preze.Note: GFE - 8. Saruta bine, nu prea zambeste la preludiu/conversatia de inainte. Oral - 6-7. Nu ca nu face bine, dar eu nu sunt fan oral. Anal - 8. Daca avea lubrifiant poate ca mergea mai bine Normal - 10. Pasarica aia este ca o carcera! extrem de stramta! Din cauza asta sexul cu ea este fenomenal Pret - 100/numar, 200/ora. Am lasat 200 chiar daca am stat un numar. Vreau sa revin, sa studiez mai indeaproape pasarica aia stramta ca menghina
×
×
  • Creează nouă...