Sari la conținut

thanks god it's friday

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre thanks god it's friday

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    TM

thanks god it's friday's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Nu trebuie sa jignim un om/o femeie pentru simplul motiv ca nu ne place! Unora ne plac rubensienele, altora mai atoase, altii cautam 90-60-90 (daca avem portofel pentru asa ceva). In mare parte cautam, la fete, ceea ce nu avem in proprea ograda. Asadar, mie-mi place Dana, povestea ei e mai pozitiva de cat a multora care-o viziteaza! Respect, in egala masura, pentru toti!
  2. Salut! ok, ca in politica, putem avea optiuni ce trebuie respectate...singura problema este cea a adjectivelor pe care le folosim.....nimeni nu ne pune pistolul la cap sa mergem la futut....mergem de buna voie...poate, sa gasim acea farama de libertate care, indiferent de varsta, ne lipseste. ca-s grase, slabe, frumoase, urate, destepte, tolomace, etc....fiecare cu cat i-a daruit pronia si genitorii. asa ca haide sa mergem la femei si sa facem recenzii...echilibrate....din care sa ne inspiram atat noi ca si clienti, cat si fetele ca sa-si imbunatateasca ofertele.
  3. citind recenziile bune de care a beneficiat Anda, m-am hotarat sa-i fac o vizita. nu regret deloc.....desi nu e genul meu 100%, ma bucur de alegerea facuta. din capul locului trebuie sa confirm ca, adjectivul "slab" nu e absolut defel, corect. Anda e piele si os, carne mai are pe buci si din fericire este tare la pipait. tatele aproape lipsesc insa cu putina autosugestie descoperi ca sunt la locul lor.....compenseaza, in schimb, prin sfarcuri.....mari si erectile in timpul "actiunii". de ce nu regret "investitia"? pentru ca e o fata volubila, neinhibata, zambitoare si fara ifose. iar in momentul ca incepe prestatia, chiar ca nu te mai intereseaza cele aprox. 8-10 kg care-i lipsesc. am avut parte de un oral de zile mari.....pot s-o clasific, fara problema, ca fiind o "muie adevarata". inghite toata pula pina se ineaca, se bate cu ea peste gura, o scuipa, o freaca si ti-o pregateste la maxim pentru futut. sexul este bun, te calareste, se umezeste si te face sa crezi ca si-a dorit sa faca sex cu tine. Ochiul maro nu l-am inspectat, din simplul motiv ca, lucrandu-se in zona la reteaua de apa, nu si-a putut face clisma...dar a ramas pentru data viitoare....pentru ca, din punctul meu de vedere, o sa fie o data viitoare. la buna vedere!...sau mai bine zis, la buna copulare!
  4. ieri am avut intalnire cu Dana.....wow! ce desfatare! de fiecare data mereu si mereu altceva....ma face s-o doresc din momentul in care am iesit pe usa....asta e purul adevar. in rest, sa auzim numai si numai d bine
  5. helo! fiecare are gusturi, pareri si sperante.....unele ne convin, altele...mai putin. la ce ne pricepem noi barbatii, in general? simplu: femei, masini si fotbal. daca fotbalul are atatia antrenori cati spectatori, iar masinile sunt dupa bugetul fiecaruia, la femei nu avem a ne baga in gusturile nimanui. uite, de exemplu..cazul meu....imi plac femeile mai plinute. cu sanii mari si cu fese de care sa poti apuca. din punctele astea de vedre, Dana indeplineste toate criterile mele. ma inebuneste cand o simt deaspra mea, iar sfarcurile imi gadila pielea corpului.....mi-ar place sa pot sa o satisfac de mai mult ori...insa, deh, varsta. oricum...merg cu placere la ea, si nu condamn pe nimeni care nu o place...totul e, felul in care-o spunem. altfel, va doresc vant din pupa la "vaslit"
  6. Salut Onorabililor! merg de veo 2 ani la Dana. si pot sa spun ca ma simt excelent....fiind o femeie pe gustul meu in cea ce priveste sexul, am ajuns sa ne cunoastem trupul reciproc atat de bine, incat amandoi ne oferim partida de amor pe care ne-o dorim...sa nu credeti ca sunt o masina de sex, motivul fiind legat, totusi, de....varsta. insa, una peste alta, este femeia la care, cu siguranta ma simt un barbat dorit. si, din ceea ce vad si simt, atunci cand gafaim concomitent, cred ca si ea ma doreste in anumite momente pe mine.
  7. stimabililor.....am fost ieri pe la Lore, pornind de la ideea probabila, ca Romania nu o sa se califice la CM (sic! nici nu s-a intamplat!) sa o compensez cu o initiativa pozitiva. zis si facut. telefon, programre, primit adresa (noua, dar in apropierea celei vechi). buduarul cel nou este la fel de primitor, curat si imbietor la "giumbuslucuri". Lore, aceesi fata, placuta, isteata si spontana.....poti discuta orice cu ea fara inhibitii. m-a asteptat la nudul gol (stiu ca e pleonasm, dar vroiam sa subliniez un nud in adevaratul sens al cuvantului). are un corp de fetiscana, carne tare de piersica data in parg. sanii, desii artificiali, sunt bine modelati si sfarcurile bune de molfaiat..... hormonii incep sa tropaie.....ma dezbrac, merg la dus...(ca sa ma pot lauda in sinea mea, ca numarul sex a fost de aprox. 30 minute......inclusiv 2 dusuri...hahahahaha!). camera spatioasa, pat mare, cateva minute de masaj pe spate, maini, fese...si apoi, cuvintele devin prea putine pentru a descrie ce inseamna cu adevarat arta prin sex.....rezumand: stand pe burta am avut parte de un anilingus cum n-am crezut ca mi se poate oferi vreodata...o limba, precum soparla, sus-jos, stanga-dreapta, in-out, etc.....wow, fratilor, numai pentru asa o desfatare ar trebui sa-i treceti pragul.....am uitat sa specific ca si borseta cu oua a avut parte de acelasi rasfat.... a urmat un oral foarte bine executat....profesional....lins, supt....deepthroat, de toate....dupa asa un preludiu sexual galactic.....sexul normal a fost banal ca durata... pe la spate cu solicitari audio, gen "da-mi cat poti da tare!", 'bag-o toata!", "tragema de buci in tine!", etc, etc,etc....dupa asa o inlantuire de fapte, vulcanul a ejectat toata lava si am cazut epuizat pe pat....pe onoarea mea, 5 minute n-am fost bun de nimic.... Concluzie! Loredana face meseria pentru bani, insa e o persoana care nu inseala in ceea ce face totul in ideea motto-ului "clientul nostru, stapanul nostru!"....Bravo Lore, esti o desfatare!
  8. Dana! Hmmmm! o poveste de femeie! stie ea de ce spun asta! plec de la ea si o doresc din nou cand ajung jos in casa scarilor....! are acel "ceva" pe care un barbat nu-l gaseste acasa.
  9. Salut! frecventez de ceva vreme budoarul Danei....ma simt bine deoarece asta caut, placere si relaxare.....o doresc de fiecare data cand o reintalnesc....in plus, imi ofera mereu ceva nou, descopar "lumi" noi. pretentios formulat, insa chiar asta-i adevarul. din aceste motive si neputand fi calaogat ca fiind foarte obiectiv (deh! suntem oameni....si facem statistici de tot felul) o plasez in topul preferintelor personale...acolo unde se impart medaliile. keep in touch!
  10. salut! Iulius Cesar, spunea odata: "Aproape intotdeuna oamenii cred ceea ce-si doresc". Simplificand sau reducand la unele lucruri lumesti....fiecare dintre noi cei prezenti p-aci credem in ceea ce dorim....tot asa si eu doresc sa cred ca pot fi un membru al acestui forum, mai ales ca placerea pe care o cautam in urma discutiilor o regasim atat de rar in viata de zi-cu-zi.
×
×
  • Creează nouă...