Sari la conținut

coitzeinabusite

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre coitzeinabusite

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Milky Way

Vizitatori Recenți Profil

1.065 citiri profil

coitzeinabusite's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. Presupun ca acuma este cu circuit inchis. Am tot incercat sa dau de ea dar nimic. Am fost la ea acuma cateva luni de vreo 3 ori si nu au fost probleme din partea ei sau a mea ca sa ma faca sa cred ca nu doreste sa ma mai primeasca.
  2. Si daca nu finalizez dupa 26 de minute ce se intampla atunci? 26+5=31min. Sa inteleg ca sunt nevoit sa plec cu teava pulii plina de sloboz? Treci inapoi pe varianta si lasa vrajeala de 2 lei.
  3. Vizita nu a fost recenta ci cu vreo 3-4 sapt in urma.
  4. Fiind in trece prin Alba am zis sa fac o vizita la fete sa vedem cum merge piata aici. Fiind atras de topic la TOP am zis sa vedem cum se prezinta situatia. Asa ca am sunat si am facut o programare la domnisoara in cauza. Imi spune unde sa vin si ma conformez. Ce mi-a placut e ca locuri de parcare sunt cu nemiluita si sa ajungi la locatie are repere bune sau poate stie ea cum sa explice spre deosebire de altele. Partea mai putin placut e ca sunt persoane pe la scara care se uita ciudat la tine dar trecem peste. Ajung in locatie, ma intampina o fatuca draguta si cu zambetul pe buze. Dupa 5-10 de vorbit intru la dus pentru o reinvigorare si dupa sunt poftit in camera de actiue. Lumanari si lumina difuza perfect pentru futut. Incepe ea cu un oral umed cu incercari emotive de DP dupa care monteaza preza si trecem la actiune. Pompat, schimbat, pompat si spurcat la domnisoara in gura. A fugit imediat la baie sa decarteze si eu ramanand cu pula in mana. Note: Locatie: 10, regim hotelier Fatuca: 8 Arata binisor dar se observa anii de forat Oral: 7 cu indulgenta pentru ca am fost foarte deranjat de faptul ca fuge imediat sa decarteze Normal: 8 Se simte ca in orice pizda Anal: nu stiu nu am intrebat Halat: 150 RON numarul Concluzie: Nu isi merita banii astia, pret corect 100/200. De revenit, doar daca nu ai ceva mai bun.
  5. Fa CIOARA vomitibila treci la lins material fecal. Urinam-as pe neamul vostru de tigani borati. Pacat ca a murit Hitller si nu ne-a scapat de voi scarbe nenorocite. A-ti distrus imaginea Romaniei in Europa baga-v-as la Auschwitz de ciori scarboase!
  6. Chiar are probleme mari la materia cenusie domnisoara. Inteleg ca nu poate fi mai mult decat o prostituata, dar cand deja faci si pe Jane Doe cu dementa si halucinatii e grav...chiar pot spune ca reprezinta un pericol pentru societate.
  7. Daca tot o vezi pe Fata Morgana sa imi arati si mie unde si cand am primit un refuz din partea ta. Ce anume sa recunosc cand nu am primit un refuz? O tarfa ca tine nu are cu ce ma asigura.Se pare ca iara mergi pe aratura din moment ce nu stii la ce m-am referit cu faptul ca sunt prea putini oameni pe pamant.Ca sa iti faci o mica imagine ma refeream la oameni care muncesc si stiu cum sa se comporte in societate iar ceilalti pe care presupui tu ca nu i-as vedea eu, sunt taraturele si rapanosii precum esti matale.
  8. Te asigur eu ca am stiu ce este un om si ca exista prea putini pe pamant. Dovezi prezinta avocatii/procurorii la un proces iar tu nu ai aceasta meserie. Tocmai din motivul ca sunt om cu ceilalti am cunoscut intradevar cine este om cu adevarat si nu lepadaturi, falsificatori, prost crescuti etc. care exista din plin. Nu ma doare nici in anus ca nu mi-ai raspuns tu la telefon, curve ca tine sunt din plin.Eu folosesc prostituate ca tine sa nu dau laba cand sunt in deplasari, ma intelegi? Pentru iubire si alte chestii placute ma satisface sotia din plin.
  9. Din moment ce nu raspunde la telefon am incercat pe site sa ma informez despre aceasta prostituata.
  10. Cine a spus ca te consider om, lepadatura care esti!?
  11. Cine e Pipilica schizofrenico? La tine vrajelile sunt ceva mai mult decat realitatea.Sunt convins ca ai tulburari psihice dar nu prea pot sa imi pun si diagnosticul fara o anamneza temeinica.
×
×
  • Creează nouă...