Sari la conținut

balmoral

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre balmoral

  • Dată Naștere 04.07.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

balmoral's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Nu prea inteleg de ce emiteti atatea pretentii!! Daca astea sunt niste panarame,tarfe care habar nu au pe ce lume traiesc,...voi va asteptati sa aiba vreuna caracter??? Daca au ales sa se prostituieze nu realizati ca sunt niste terminate,...distruse!! Cand mergi la ele rar gasesti una sa nu aiba figuri in cap,...ba o doare jos ca a fost unu' inainte si o avea stramba,...ba o doare spatele,..ba este iritata,...tarfe imputite!!! Daca se poate vor doar sa mergi si sa le dai bani fara sa presteze nimic!!! Tot timpul pun conditii iar noi nu trebuie sa facem altceva decat sa platim,...alte drepturi nu avem doar obligatii,...exact ca atunci cand mergi la banca sa iei imprumut bani!!! Multa multa muie tarfelor!!!
  2. Scuze daca am gresit sectiunea,....oricum cred ca de apreciat este continutul nu rubrica.
  3. Miercuri seara am sunat la nr. de tel. mai sus afisat,am stabilit intalnirea si m-am prezentat la adresa, respectiv blocul din Sala Dalles scara cu Sex Shop la intrare. Nu vreau sa mai intru in detalii.....,ce vreau sa spun este ca nu stie nimic sa presteze, rade ca ,........tot timpul,.....sanii catastrofali,...... cam in general curge pielea de pe ea. O sa atasez si pozele dar daca sunteti atenti toate pozele sunt facute pe burta,.......... Am facut aceasta postare pentru ca vreau sa nu mai ia nimeni teapa care mi-am luat-o eu. ATENTIE MARE,......EVITATI ACEASTA ESCORTA!!!!!!
  4. Salut ! Sambata seara sun la nr. de tel afisat mai sus,imi raspunde o voce destul de suava. Ma indruma unde trebuie sa ajung,.....undeva intr-un bloc chiar langa spitalul Elias. Cand ajung acolo erau doua magraoance si inca una mai minion ea facand parte din populatia majoritara........ ce vreau sa spun este faptul ca nici una din cele trei nu avea nimic in comun cu pozele din anunt.
×
×
  • Creează nouă...