Jump to content

nellson1941

Curvar Ucenic
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Reputatie Neutra

About nellson1941

 • Rank
  Curvar Ucenic
 • Birthday 03/02/1993

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  bucuresti
 1. Nu am avut simultan mai multe tipuri de bacterii. La primele analize facute la clinica Memormed a iesit un Streptococ de tip D, pentru care medicul mi-a prescris antibiotice. Dupa ce a vazut ca nu au avut rezultate, acesta mi-a recomandat sa imi fac din nou analizele la un laborator mai performant. La al doilea set de analize facute la laboratorul Synevo mi-a iesit doar haemophilus influenzae fara alt tip de bacterie.
 2. Nu am de ce sa mai merg la medic dermato-veneric pentru ca acum nu mai am nimic, iar analizele le-am facut 2 doua ori..
 3. Imi puteti spune exact ce analize trebuie sa imi fac fara ''etc'' ?
 4. Mai oameni buni, eu nu am mai avut nici o boala in viata mea , deci nu cred ca se pune problema sa am probleme cu imunitatea. Sincer eu cred ca a fost doar un mare ghinion.S-au mai inregistrat cazuri in care haemophilus influenzae a cauzat infectii urinare, cu toate ca sunt foarte rare si nu se cunosc foarte multe detalii despre ele.
 5. Am fost la ea de 3 ori, ultima data fiind acum 2-3 luni, nu mai stiu sigur. Pentru cei care cred ca am facut aceasta postare pentru ca nu am altceva mai bun de facut, va atasez imagini cu rezultatele analizelor. Prima este facuta la Memormed, clinica la care m-am tratat, iar a doua la laboratorul Synevo.http://oi60.tinypic.com/2u8dnp1.jpghttp://oi62.tinypic.com/2h355io.jpg
 6. Scuze pentru dubla postare , mi-a aparut o eroare si credeam ca nu s-a postat prima data
 7. Am fost la ea acum vreo 3 luni si am luat o bacterie foarte nasoala de la oral neprotejat.Aveam scurgeri si usturimi insuportabile la urinare. Am luat 6 tipuri de antibiotice prescrise de medicul urolog timp de 2 luni pana mi-a trecut.
 8. Am fost la ea acum vreo 2 luni cand era in rond la Kogalniceanu. Am ales sa imi faca oral neprotejat. Vreau sa spun ca a fost cea mai cea mai proasta alegere din viata mea. Dupa fix doua saptamani, am inceput sa am scurgeri alibicioase din penis, si o usoara usturime la urinare. Am fost la un medic urolog imediat ce am depistat simptomele si mi-a dat 10 comprimate de doxiciclina si mi-a facut o cultura a secretiei uretrale(o operatiune foarte dureroasa si incomfortabila). Doxiciclina nu a avut nici un efect, din contra , simptomele intensificandu-se. Dupa 6 zile m-am prezentat din nou la medic
×
×
 • Create New...