Sari la conținut

forge

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de forge

  1. Din bun simt nu am sa-ti raspund si nici nu voi intra intr-o polemica cu tine insa iti promit ca daca vei merge la acea escorta si observi ca eu am mintit sau exagerez cu ceva, iti platesc eu acea ora de "sacrificiu". ms.
  2. Prietene de ce spui asta? Am vrut doar sa ajut, ca altii sa nu ia teapa ca mine. Mergi, plateste si convinge-te si dupa poti sa "arunci cu piatra". Astept cu nerabdare sa ne povesteti experienta ta cu aceasta fata. Spor!
  3. MEGA FAST FUCK. FUGITI CAT PUTETI !!! Apartamentul curat. Cand ajungi iti cere bani in plus pentru oral neprotejat, desi la telefon nu a specificat acest lucru. Doamna nu e cea din poze, e o blonda trecuta de 30 de ani, putin plinuta, cu un corp normal care nu spune nimic insa are o atitudine fff rece, parca i-ai cere bani imprumut. Dupa ce achiti, incepi treaba si.... nu-si scoate sutienul pe motiv ca are implanturi . :))) incearca o tentativa de oral de 2-3 min. neprotejat dupa care te grabeste sa-ti puna prezervativul pe motiv ca se termina timpul. In timpul actiunii telefonul suna permanent. Fugiti cat puteti ca altfel ve-ti plange dupa bani.
  4. Salut, sunt Forge si de ceva vreme, citesc cu interes forumul vostru.
×
×
  • Creează nouă...