Sari la conținut

gmihai89

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gmihai89

  1. Eu am sunat la numarul de vodafone de la sfarsitul anuntului si au raspuns imediat, dar nu am sunat cu numar privat. La numarul de la anunt din dreapta sus nu am sunat. Daca mai vrei alte detalii iti stau la dispozitie, vreau sa le mai vizitez o data anul asta
  2. Dupa multe cautari am gasit un anunt rezonabil pe publi24 si am zis sa imi incerc norocul in Resita. http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/girls-in-black/7b0e64717a6b6b55.html Este usor de ajuns la locatie, sunt locuri de parcare in zona, este undeva aproape de politie. Interiorul nu se compara cu Bucurestiul dar asta e, altceva mai bun nu cred ca este disponibil. Un pic dezordine pe acolo, nu am facut dus pentru ca nu era nevoie insa nici nu am fost rugat, nu stiu ce conditii ar fi fost. Fetele sunt tinere, 19 ani zic ele, poza din anunt e reala, din locatie. Au sani medii, usor lasati pentru varsta lor dar compenseaza cu fundul. Am optat pentru 2 numere, 1 numar cu Iasmina = 30 min (oral neprotejat si normal) , si 1 numar cu Mihaela = 30 min ( oral neprotejat si normal). Am finalizat in prezervativ, nu stiu daca ofera CIM sau altele. Factura totala = 200 lei. Nu se compara cu cele de top din Bucuresti, le-as da un 7-8 pentru aspect, dar e rezonabil, o sa mai revin, va recomand.
  3. Am vizitat-o pe Alexandra luna aceasta. Am sunat la numarul din titlul topicului,am stabilit o programare, toate ok. Nu o sa intru in detalii pentru ca au descris deja cei de mai sus suficient de bine diversitatea serviciilor oferite. Locatie : 10. Apartament in zona Ruby Tuesday pe bdul Decebal. Foarte simplu de ajuns, locuri de parcare suficiente. Atitudine : 10 Oral : 10 Normal : 10 Anal: 10 Igiena : 10 GFE : 10 Aspect : 10+ chiar daca sanii puteau fi un pic mai mari, dar compenseaza restul corpului care este de vis, parca ar avea 20 ani, nu 30, atat de tonifiat si ferm are corpul Pret : 200 ron/h , 2 finalizari Recomand cu incredere, cea mai placuta experienta de pana acum si cel mai bun raport servicii oferite / pret.
  4. Prima mea recenzie, avand in vedere noul sistem de promovare ar fi pacat sa nu o fac. Nu voi intra in detalii pentru ca nu am talentul unora care ar putea scrie romane erotice fara probleme din ce am citit pe aici. Am vizitat-o pe Lory pe la jumatatea lunii februarie 2014. Am sunat la numarul din titlul topicului,am stabilit o programare, toate ok. Locatie : 10. Apartament 2 camere, langa o biserica de pe Bulevardul Mircea Voda. Foarte simplu de ajuns, locuri de parcare suficiente. Atitudine : 9.5 Oral : 9.5 , neprotejat cu CIM Normal : 9.5 Igiena : 10 GFE : 9.5 Aspect : 9,5 , nu e genul slim... poate are 2 kg in plus dar nu e nicio problema Pret : 200 ron/h , 2 finalizari Recomand cu incredere.
×
×
  • Creează nouă...