Sari la conținut

abcdefgradu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre abcdefgradu

  • Dată Naștere 10.07.1991

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

abcdefgradu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Reputație

  1. A reusit cineva sa vb cu ea? De 3 zile tot incerc si nu reusesc sa vb cu ea.
  2. Am fost impresionat de modul ei de a fi, zurlie... Sunt convins ca o alta escorta pt timpul petrecut cu ea m ar fi taxat dublu. Acum stii cum e... Gusturile nu se discuta, poate am prins-o eu cu chef... Este doar o parere personala si nu trebuie sa va luati dupa ea :)
  3. Cea mai nebuna femeie pe Constanta... 10 pe linie. Pup Sandra, data viitoare facem si poza amandoi :)
  4. M a mancat in cur sa o chem pe asta la mine... Mica asemanare cu pozele in ceea ce priveste sanii in rest prafao!!! Dantura praf. Mi-a cerut 200/h+taxi. A ajuns la usa si-am dat-o afara pt ca:poze false, dantura vai mortii ei, jeg pe picioare. Pt cei ce vor tzatze si nimic altceva... Are fata laptarie. P.s: Mahalagioaica, nu voia sa plece, ma ameninta ca face scandal si sa-i platesc deranjul. http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/10216284/non_stop_la_tine_sau_la_hotel/
  5. Salut!! Activez in domeniul imobiliar. Te pot ajuta si cu ceva oferte si cu inchiriatul. In functie de conditiile din apartament/garsoniera chiriile pot fi mult mai mari decat cele specificate de tine.
  6. Bucuros sa va povestesc reintalnirea cu Eliza... Se pare ca nu s-a adaptat tarilor calde si a revenit printre noi mai vesela si cu mai mult chef de futai. Locatie noua, in Tomis Nord, foarte usor de ajuns. Apartamentul este peste garsoniera in care activa pe Baba Novac... patul super confortabil. Actiunea de 10 asa cum m-a obisnuit pe mine...si pe altii cred. Sunt destul de zapacit, doar ce am plecat de la ea....nu prea imi gasesc cuvintele... Tot ce am de zis este....Stay Strong. Halatul acelasi...150/250 bine meritati.
  7. pozele de acolo n-au nici o legatura cu ea...n-are nici 1.58 si nici 47 kg. Este mai inalta si cred ca are peste 50.
  8. Salutare! Dragi confutacioai fata asta e misto rau. Ce este culmea este ca eu o stiu din alte circumstate... Nici nu stiu de unde sa incep si unde sa termin... Decat sa dau multe detalii mai bine dau note :). Oral: 10 dupa gusturile mele (se adapteaza dupa cerinte...) de curand are si piercing in limba Normal: 10 french kiss si orice iti trece prin cap Anal: inchis :) Gfe: excelent Locatie: garsoniera foarte curata la BN-uri, sta singura :) Amenda: 150/250 Parol!
  9. A fost cineva la ea? La domnisoara se aplica deja reducerea de vara. 150/200 servicii complete
  10. M a luat tare din prima, cică nu o interesează nimic sub 35 ani :)))
  11. N-a mai zis nimeni nimic...
  12. nu as fi zis nu, dar mi-a dat block pe wapp cand i-am spus ca nu mi se pare in regula sa stam chiar in parcarea blocului.
  13. Atat de bine le zici! Dar mai este si intrebarea "cum arata ei?"
  14. Defapt am facut doar o afirmatie "cam scump 100 lei pt un oral in masina." Mi-ai propus 50 lei si sa parchez undeva intre blocuri...nu merci :). Spor! Incearca sa-ti gasesti o locatie :)
×
×
  • Creează nouă...