Sari la conținut

quaiet boy 123

Serious Contributor
  • Număr conținut

    193
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de quaiet boy 123

  1. Bună ziua fete și băieți! Săptămâna trecută am fost in vizita la Monalisa și am fost plăcut impresionat atât de prestație cât și de domnișoară. Ce pot spune despre Mona este că are un corp foarte frumos și bine proporționat, e simpatica, e zâmbăreață, nu este vulgara, are mult bun simț și este buna buna de tot de p... ( scuze Mona). Locația este la River curat, fara miros de țigară dotat cu tot ce trebuie - prosop curat ( neutilizat și de cel dinaintea mea😀). 10; Op - corect, plăcut, susținut ( dacă știi să comunici, primești exact ce dorești) 9,8; Np - ehei aici e aici n-ai cum sa spui că nu e fantastic cu corpul acela de vis ( dar mai ales o anumită parte. Wow ) 10; 150/300 - ok! Pentru mine este de revenit. Mulțumesc pentru timpul acordat Mona sper sa ne revedem in curând. PS. Programarea făcută cu aplicația și este foarte simplu de utilizat. Pentru mine e ok.
  2. Foarte frumoasă! Să-ți trăiască! 10 cu coroniță 😄😄
  3. Vă salut cu mult respect! Tocmai am terminat de citit acest topic și am rămas foarte impresionat de faptul că l-ați putut păstra cap coada curat. Ați dat dovadă că sunteți oameni "frumoși sufleteste" și pe drept cuvânt meritați sa o aveți pe frumoasa Ane la voi în oraș. După cum am scris și în titlu meritați tot respectul. Eu am avut norocul sa o întâlnesc pe aceasta drăgălașă fata cu ceva timp in urma și mă bucur că a păstrat acelas standard ridicat. Păcat că distanța ce ne separă este foarte mare dar.... niciodată să nu spui niciodată. O primăvară frumoasă și tot ce-ți dorești draga Anemona!
  4. Salutare stimati colegi. Proaspat intors de la titulara acestui topic incerc sa va relatez cum s-a desfasurat intalnirea. Deci: Dupa ce am citit si recitit pe acest topic, incercand sa ma informez cat de cat corect, am hotat sa ma duc ca doar no fi foc. De lamurit nu m-am lamurit nicicum doar ca este frumusica dar rece. Asa am inteles eu din ce s-a scris aici. Bun. Sun si cu noroc raspunde, vorbesc civilizat mi se raspunde civilizat si stabilim o intalnire, urmand sa ma anunte inapoi ea daca colegul de dinaintea mea sta mai mult sau nu (sic). Primesc unda verde cu vreo douazeci de minute mai devreme si iata-ma glont la ia la usa. De dupa usa apare o domnisoara frumoasa urcata pe niste tocuri inalte (mentionez ca foarte inalte), imbracata cu una bucata sutien negru, una bucata bichini negri (din astia de latex sau din ce or fi) si dresuri negre, vreau sa va spun ca arata in mare fel.Pilea ei alba in contrast cu lenjeria neagra. Trasnet ce mai. Stabilim ce si cum, merg la dusul de rigoare, si revin in dormitor unde se desfasoara ostilitatile. Nu va spun ce si cum (nu m-am dus ,,chitit''"sa fac sex cu picioarele pe tavan sau sa o fac morisca) dar eu cel putin ma declar multumit de prestatia ei. Acuma note. Ce sa zic or fi cam obiective: Locatie: curat, fara fum de tigara, pat ok deci bine 10; Aspect: eu zic ca e frumusica foc cu gropitele alea in obrajori (a zimbit frumos), am vorbit suficient nu stiu de ce au spus unii colegi ca nu comunica. Eu m-am simtit tare bine la ea nu au fost nici un fel de probleme. A fost tot timpul cu zambetul pe buze, daca i-am facut un compliment a multumit frumos, nus ce sa zic dar nu reflecta nicicum ceea ce au mai scris poate cu rautate alti colegi.ma rog asta este strict parerea mea pe care o sustin si mi-o asum. nota 10 Prestatie: eu m-am simtit bine mi-a placut, Oricand se poate mai bine (in comparatie cu oralul facut de Andreea,sau normalul facut de Alinuta -pentru unii colegi care mai stiu) dar ea este relativ noua in domeniu si mai poate invata, - 9 Igiena: absolut impecabila. Si mai are si un atuu cu pilea ei alba, sa mai zic despre sani care sunt naturali si cu mamelonul micut si rozaliu (mama mama) 10 prt 150 nr De revenit? Cu siguranta. Merge sa faci abonament. O zi buna, nu vreau sa supar pe nimeni, asta a fost experienta mea mie mia placut a fost bine fiecare cu parerile lui. O zi buna si tie Bianca cea finuta si suava , mi-ai facut ziua frumoasa, multumesc din nou. Sa fii iubita!
  5. Ssalut stie cineva programul ei de lucru pt ca am ancercat mai de dimineata si avea tel inchis
  6. Andrea7 din Iași nu este fumătoare. Bravo ei își merită locul de top. Și pe lângă asta este și o adevărată doamna.
  7. Bine. Mulțumesc, te așteptăm!
  8. Buna Pe la Iași când mai vii?
  9. Bună ziua A trecut ceva timp de când am revizitat-o pe aceasta domnișoara și la fel nu am decât cuvinte de lauda pentru ea. I-mi amintesc cu plăcere momentele petrecute alaturi de ea, și abia aștept să o vizitez din nou. Despre note - 10 pe linie, este de departe cea mai buna escorta la care am fost. O zi buna va doresc!
  10. Buna ziua stimati colegi. Cu cateva zile in urma am fost in vizita la posesoarea acestui topic. Programarea a fost facuta pe whatsApp cu o zi inainte la nr de telefon 0758834511, unde am specificat intervalul orar in care as prefera sa ajung la ea cat si ora pana cand poate sa-mi raspunda. Despre Adelina pot spune ca este o fata frumoasa dupa care as intoarce cu placere capul pe strada dupa ea. Are talie de viespe, fund bombat si un chip frumos de"papusica" exact cum a catalogat-o onorabilul domn baron58. Pe intreaga durata a actiunii a fost foarte atenta la "nevoile" mele si a degajat o nota de gingasie in gesturi si comportament si asta mi-a placut foarte mult. Actiunea in sine a constat din ON si NP pe durata a doua reprize: -GFE-10 -ON - 9 (fara CIM) -NP -9,5 (de apreciat nu foloseste lubrefiant) -A -Nu (pacat cred ca ar fi super) -Locatie -10 Lazar (ok) De revenit? cu siguranta (pe mine m-a cucerit cu acea nota de gingasie dar stiu ca poate juca orice fel de rol). Spor si bafta!!!!
  11. Felicitari pentru promovare!
  12. Salut prieteni. Saptamana trecuta, in urma recenziilor pozitive de pe acest forum am avut ''sansa'' sa-i fac o vizita frumoasei posesoare a acestui topic. Programarea am stabilit-o simplu prin SMS cu o zi inainte. Locatia este prin zona Iulius Mal Gheorghieni, intr-un apartament nou frumos cu toate cele de trebuinta in el. Despre Anemona pot spune cu certitudine ca are un chip frumos, un corp frumos dar mai ales un caracter frumos (are acel ceva care te face sa te simti relaxat si sa-ti piara toate emotiile). Despre desfasurarea actiunii nu cred ca mai are rost sa repet ceea ce au mai acris si alti membri de pe acest forum, dar pot sa confirm ca serviciile sunt de cea mai buna calitata,cu mare implicare din partea ei drept pentru care notele acordate nu pot fi exprimate in cifre reci ci in exclamatii ca : wow, excelent, foarte tare etc ( acum va rog sa ma scuzati dar eu sincer asa m-am simtit). De revenit - cu siguranta cred ca poate provoca dependenta. Draga Anemona inca o data i-ti multumesc pentru clipele frumoase pe care mi le-ai daruit
×
×
  • Creează nouă...