Sari la conținut

leonard68

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    171
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de leonard68

  1. E de Lux frate.... și anunțul este real...
  2. Bună.... unde ar trebui să ajungem/venim?
  3. Părerea mea - cred că îi stă mai bine la LUX....
  4. Salutare! A fost cineva??? Pare interesantă dna....
  5. Are anunț activ.... dar nu mi-a răspuns la telefon....
  6. Hello! I dont speak and writte very good in english...in that building was some girls with poor services...But Noone is ok... and not expensive... You can try to fuck her...😂 And if you dont find her at quality, please dont hate me! i like some women, you other...
  7. Salutare, confrați și surioare...😂 Vizitat și eu căprioara, pentru o finalizare.... Locația - Dristor, un bloc renumit mai ales pentru AȘA NU! Sincer, când am primit adresa și am verificat pe Maps, am avut o mică strângere de inimă... dar recenziile m-au făcut să NU REGRET ALEGEREA. Comunicarea - pe wapp, scurtă și la obiect.... LOCAȚIA: 9...lipsa unui cuier, dar și eu am făcut o pocinoagă la duș, cred (cred că și-a dat seama deja cine sunt..😂)... FATA: 8,75-9.00... curată, îngrijită, înaltă, păr lung negru care o scoate în evidență... ACȚIUNEA: 9.00... OP, 69, NP - schimbat 2 poziții... are un kur numa bun de pălmuit, dar eu sunt un gentleman...CADOU: 150 lei BINE INVESTIȚI... CONCLUZIE - MERGEȚI CU ÎNCREDERE!
  8. Salutare! Revizitat domnișoara și încercat și AP-ul, cu un plus de 100 leușteni (ON+NP+Ap-300 lei.. 1 finalizare). Da, Milena nu este o rară frumusețe, dar e piesă rară când vrei sex de calitate... Locația - aceeași de pe Giurgiului... Baia dotată cu tot ce vrei...are și o colegă, dar nimic deranjant... Milena te ia în brațe, te face să te simți special...Te tufe bine, că deh, îi place și duce... RECOMAND!
  9. Salutare, domnilor! Știecineva dacă e aceeași cu cea care răspunde la nr. 0791392977? Undeva Confort City... 300 finalizarea... Multumesc!
  10. Salutare! Vizitat deunăzi căprioara, după un mai lung schimb de mesaje... Locație: 9,75 (greu cu locurile de parcare... la Mall Vitan puteți sta 2 ore gratis...iar până la locație mergeți cam 10 minute pe jos.... baia - complet utilată, geluri, prosoape, apă de gură, papuci, etc.). am fost tratat cu suc/apă... Domnișoara - 9,5 (tunată la buze și sâni, dar, în opinai mea - cam prea multe tatoo... și un kur super...). Acțiunea: 9,75...ON - foarte bun, se pare că îi place mult, îl ia pe tot, îl alintă... NP - foarte bun, schimbat 2 poziții și finalizat glorios în balonaș... Plus că am avut parte și de puțin FK... Concluzia: merită abonament, dar e strict părerea mea. NU EZITAȚI să o vizitați... și decartat 200 lei/30 minute...
  11. Revizitat ieri domnișoara... programare rapidă pe wapp.... aflat detaliile locației (nu mai este la ...fluturi pe pereți....😂), are și colegă, pe care nu am văzut-o... Ioana - aceeași fată drăguță, zâmbitoare, comunicativă, bună de pluă... într-adevăr, sânii numa buni de smotocit, dar și kuru e bestial... mers la duș, stivă de prosoape, geluri de duș...poate doar scurgerea cam înfundată să fie o miă problemă, căci venise un confrate la colegă... acțiunea - foarte bună...ON, preze pus cu gura, senzual... OP - excelent, schimbat 2 poziții și finalizat glorios în preze... Per total - 9,25.... Mergeți cu încredere, căci fata merită fiecare leuț... eu am luat o finalizare - 150 lei...
  12. Salutare... A fost cineva?
  13. Neaț ! Tot pe Brezoianu? Sau pe Cantemir?
  14. Fugițiiiii.... 1 mie lei/ora cu amândouă, neprotejat...EVITAȚI!!!!
  15. Asta-i recenzie??? Dă și tu mai multe detalii pentru fr4ații tăi... sau pune anunțul, de pe AT sau publi 24. Merci.
  16. Salutare domnilor! Am fost și eu ieri... Și da, SERVICIILE SUNT DE EXCEPȚIE... Milena, deși nu este vreo frumusețe ieșită din comun, compensează prin tot ceea ce ar putea face fericit un bărbat...Locația 9,5- nu este centrală, dar arată ok; baia este dotată cu tot ce trebuie; prosoape curate... Milena - undeva 8-9 (depinde de gusturi....); te ia în brațe, se poartă cu tine ca și o iubită, te ajută să te dezbraci...plus FK la greu... Acțiunea în sine - ON: 10.... pur și simplu știe ce are de făcut... NP: 10 - în misionar te trage cu forță în ea... În doggy - cu fața la oglindă se vede foarte bine.... poți să dai cu putere, nu are nicio problemă cu asta.... finalizat glorios în balonaș... Per total - cel mai bun plasament (200 lei, 30 minute....)făcut de mine în ultimul timp... RECOMAND!!!
  17. Sunat, văzut, fu...tut, plecat... și clar de revenit... Locația - zona rond Alba Iulia (parcare cu plată...), baie dotată cu geluri, apă de gură, prosoape curate - 9. Fata/Andra - 9: drăguță, nu puștoaică,ținută sexi, igienă impecabilă, păr foarte lung negru, sânii puțin lăsați și cu sfârcuri f erectibile.....OP - 9, preze pus cu gura (expertă...). NP-9 (a ales ea poziția.... fiind la prima întâlnire, am zis OK), precedat de un 69, finalizare în balonaș. Nu te grăbește, eu am ajuns cu vreo 10 minute mai devreme și am urcat... Jovială, glumițe dar și opinii despre una-alta... Mi se pare cunoscută, probabil a revenit... de prin țări străine... Cadoul: 150 lei bine investiți. Pentru mine este de revenit.
  18. Neața. La ce oră începi programul?
×
×
  • Creează nouă...