Sari la conținut

Bruneta subtirica 0743794081


snoops

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Sunt-noua-in-Cluj-/7b016076786a6557.html

 

Ea e domnisoara din poze, dar e fotogenica. N-ar fi trebuit sa raman, dar, din ceva motiv nu mi-am urmat instinctul si am muscat-o. ON timp de 2 minute, facut extrem de mecanic, urmat de NP, in prima instanta LOT, timp de, probabil 1 minut, dupa care, bineinteles, imi spune ca e obosita si ar trebui sa trec eu deasupra. Am schimbat vreo 3 pozitii, timp in care nu a mimat absolut nimic. Aveam impresia ca e moarta. A, sa nu uit, probabil nu s-a mai epilat de vreo 2 saptamani. Am reusit intr-un final sa termin, desi nu a fost usor, i-am decartat 100 si dus am fost.

 

Aspect 4

ON  1

NP  1

GFE 1

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Mi-am asumat riscul si am fost la domnisoara. Zice ca o cheama Maria si e din Maramures. Nu au fost probleme cu contactarea. Locatia e intr-un bloc nou de pe Observatorului. Apartament curat, baie ok.

 

Am stat o finalizare (100 lei). Arata bine la corp, e pe genul meu (skinny). E adevarat ca nu prea se implica, dar eu nu prea merg pentru GFE.

 

ON face bine, dar nu prea are rabdare, vrea sa treaca la normal. La NP o ajuta faptul ca e sexy, sta cum vrei, insa se plange de marime.

 

Nu stiu ce concluzie sa va zic. Mie imi place fata, insa pentru unii care vor alt tip de experienta s-ar putea sa nu fie ok.

 

Locatie - 9
Aspect - 9
ON - 8
NP - 7
Igiena - 9
Atitudine - 7.5
 

  • Like 6
Link spre comentariu

Poti detalia un pic ce s-a intamplat?

cel mai grav e ca te grabeste cum nu am patit de foarte multe ori; apoi raspunde la telefon in timp ce ti o tragi cu ea ; nici igiena personala nu e cea mai buna; nici apartamentul nu e ok, dus defect, fara prosop, nu prea multa curatenie;

  • Like 4
Link spre comentariu

Eu am fost de 2 ori la ea. O data pe str. Padurii 5h (blocul fara cf, in apartamentul arhicunoscut de toata lumea) si o data pe eugen Ionescu (aici era fisurat furtunul la dus).

 

Eu am pus-o sa faca dus iainte, de fiecare data :).

Pe mine nu m-a grabit (am grabit-o eu) si nici nu a sunat telefonul.

Dupa cum am zis, actiunea e de 100 de lei.

E neutra treaba. Daca vrei sa vezi/futi o fata slabuta si tanara, e ok. Daca ai pretentia sa stai juma de ora si sa sa frece ciocanu incontinuu in toate felurile.... nu prea e :).

Au fost care ofera servicii mai bune la 100 de lei. Dar sunt multe care ofera servicii mai proaste la 150.

 

Asta-i piata.

  • Like 4
Link spre comentariu

Am trecut si eu pe la dra. Aspect neangrijit, neepilata pe picioare, mustata, cam tzigi. Ptr 100 lei am ramas k mi era lene sa ma mai deplasez.

Nu are nimic sa te stimuleze. Poate pe la tara merge. Gfe 4. ON 4. La normal nu am mai ajuns, daca stimulii nu au fost activati.

NU recomand!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...