Sari la conținut

2 escorte noi verificate nu merge sa posteze anuntul pe publi24 sunt venite in vl de aseara


Postări Recomandate

Nu ai vazut topicul pe sectiunea de Pitesti deschis pe acest subiect si ce patesc fetele care vin in Vâlcea?

Pacat mare de ce se cu fetele din Valcea, am citit si eu topicul de pe Pitesti. Nu e normal sa avem parte de asa psihopati, mai ales cu fete deosebite si finute ca voi, ma refer aici la Vistantric, la Lory si la cea de aici de fata, Georgiana. Sunteti fete deosebite, cu mult bun simt....am fost la toate trei si m-ai impresionat ca nimeni altele. Curate si placute, iar in pat zici ca esti cu amanta...oare cum ar fi cu toate 3 odata ? al treilea razboi mondial ?

Ideea e ca nu se merita facut asa ceva cu gen ca voi, dar ce ne facem noi barbatii? pe noi cine ne protejeaza de acele curve penale care doar semnul dolarului il vad in fata ochilor ca in desene animate? Pe noi cine ne protejeaza de acele abuzuri venite din partea unor femei cu caracter de toata jena, care dupa doar 5 minute iti spune senin " ce faci, nu te mai termini ", sau care daca te duci la ele te pun sa le dai bani pt cele doua minute pierdute ( asta in cazul in care nu ramai la ele ). Poate parea ilar, dar de multe ori trec la amenintari, isi suna pestii sau tabara pe tine, mai mai sa se omoare de parca nu ele ar fi in cea mai ingrata pozitie. Cum mama naibi ramane cu distanta enorma de la pozele false puse pe anunt si de la realitatea crunta in care gasesti o tiganca borata la fata locului? sau cu distanta interstelara de la ce spun in anunt de zici ca ajungi in paradis, iar la fata locului pur si simplu nu fac nimic din cea ce zic ca vor face ?

Pai cum naiba sa nu va apreciem pe voi, femei calde si placute, care simti cu adevarat ca esti cu o femeie, pentru care sexul e ridicat la rang de arta si sa mai poti face o comparatie cu jegoase de ti se ridica parul pe cap, care culmea mai si cer bani ca la Monaco ?

Link spre comentariu
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea

Corect spus sex de placere.Eu cred ca psihopatul/psihopatii care se iau de fetele bune sunt pestii fetelor cu poze false si prestatie jalnica.Poate ca ar trebui sa “filtram ” astfel de specimene de fete cu poze false si sa nu mai mergem la ele.Dar,din nefericire sunt multi care merg la ele,multi care nu stau pe forum si nu citesc recenzii.Nu stiu cati useri suntem in valcea,dar,daca ne-am unii toti si am face o blocada impotriva fetelor fslse si a pestilor cred ca am scapa de cele neserioase,mincinoase,cu poze false si atitudine de cacao.

 

Felicitari celor care raman doamne de companie adevarate,felicitari lui Lory (chiar daca e fugita la Pitesti),felicitari lui Vis (chiar daca ne primeste 1 data pe luna),felicitari Georgianei (care vine rar pe aici).

Si felicitari si celorlalte care s-au perindat pe aici si care au fost lady adevarate.

Iar fetelor care au de gand sa vina,sa faca aceasta meserie in orasul nostru nu le spun decat sa respecte cateva conditii:

seriozitate,poze adevarate,prestatie ok,curatenie morala si fizica (mai ales) si tarife decente.

Link spre comentariu
Vizitator bogdanvl
Reputație: 0

Sex vl deaia avem forumul sa filtram din ele. Iti dai seama ca in toata valcea sunt n oameni care se duc la ce apuca fara sa stie de forum, dar macar noi suntem unpic 'feriti'. E nevoie de mai multa implicare din partea tuturor utilizatorilor din vl pentru ca sunt multi care stau si citesc fara sa se implice, fara sa se duca sa vada cum e fata x si dupa sa vina cu o recenzie, decat stau si asteapta raspunsuri.

Link spre comentariu

Eu am sunat de 2 ori, nu a raspun probabil era ocupata...in urmatoarele 15 minute am primit beep...am sunat si am stabilit totul....cand nu raspunde posibil sa fie ocupata..ma insista

am facut si programare cu o zi inainte, sunt clientul ei mai vechi si chiar nu are de ce sa se planga de mine...dar pur si simplu imi spune ca e ocupata, de parca banii mei nu sunt buni

Link spre comentariu
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)

Sex_vl mai sti ceva de Georgiana, a mai apărut prin oraș?

Numai este in tara. Si ultima oara a activat la casa stiintei nu la casa alba ;) .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...