Sari la conținut

0749906919 si 0754879711 larissa 300 l ora 19 ani


Postări Recomandate

  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

Dacă facem o căutare după al doilea număr de telefon pe Facebook... Spusele lui xtreme89 se confirmă. Altfel... cine are nr tău și l-a asociat unui cont Facebook? Cam multe "coincidente".

 

Sunt o gramada de variante oricum arr fi nu e de mine si nu din cauza fb sau alte faze

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

Serios? Ai fost tu la mine sa vezi ca eu sunt aia de pe fb ? Cand o sa vii la mine si o sa vezi ca eu sunt fata aia de pe fb atunci poti sa comentezi . Pana atunci eu zic sa o lasi balta . O seara frumoasa !!

 

Nu am fost si nici nu o sa fiu esti blonda din toate punctele de vedere

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla

Decat ca tine mai bine blonda

 

Esti constienta ce ai afirmat dar esti de apreciat esti singura femeie care spune cu gura ei ca prefera sa fie "prea buna prea ca la tara" intelegi tu :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Vino tu in seara asta la mine , iti dau eu 50 de lei de taxi sa te convingi . Deja exagerări . Dacă eu sunt fata de pe facebook stau si o ora cu tine fără bani . Promit . După intri aici si lasi comm si le spui si celorlalti daca eu sunt fata pe fb sau nu

Larisa, eu unul confirm ai dreptate.Oameni buni pe fata asta o cunosc de pe vremea când activa la etajul 8 din 8 pe o Străduța adiacentă Bulevardului Decebal, mai exact theodor Sperantia, in anul 2012, fiind colega cu o fata blonda Diana ce avea mai multe puștoaice “colege” cărora le răspundea la telefon. Apoi s-a mutat singura intr-un apartament pe Coposu Vav Zara la etajul 1. Ulterior ultima oară când am vizitat-o când era pe Bd Tineretului in 2013, chiar ma rugase Să ii aduc ceva de la Mc. Din păcate se îngrășase destul de mult și cred ca asta e problema ei principala și motivul pentru care nu am mai vizitat-o. Dar fata nu e de etnie, are chiar pielea alba și e o persoana ok. Am văzut și eu Facebook-ul acum, nu este persoana de acolo.
Link spre comentariu

Larisa, eu unul confirm ai dreptate.Oameni buni pe fata asta o cunosc de pe vremea când activa la etajul 8 din 8 pe o Străduța adiacentă Bulevardului Decebal, mai exact theodor Sperantia, in anul 2012,

Deci dacă zici că „activa încă de prin 2012” iar acum spune că are 19 ani, 2018-2012=6,  19-6= de la 13 ani practică așa ceva ?

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Deci dacă zici că „activa încă de prin 2012” iar acum spune că are 19 ani, 2018-2012=6,  19-6= de la 13 ani practică așa ceva ?

Asta e minciuna cu 19 ani, in nici un caz nu are atât. Cred ca are in jur de 23 acum.
Link spre comentariu
  • Oras:Californio
  • Oras:Californio

Salut,

 

Am fost la tipa asta de curand si vin cu o recenzie. Am sunat la numarul 0754879711. E blonda, dar e mai grasa in realitate, sau asa mi s-a parut mie in fine sa trecem la recenzie.

 

Contact: A raspuns repejor la ea dupa nu scurt 'interviu' la telefon. Str vistiernicul Stavrinos. Doar ca a fost dificil sa gasesc blocul. Google Maps nu ma prea ajuta in cazul de fata.

 

Am inceput cu un scurt dialog despre clientii ei, am trecut usor la oral.

Eram pus pe glume si cu chef de vorba, ceea ce mi-a facut si observatie sa nu mai vorbesc atat si sa "ma concentrez la moment ca stie ea ce fac... astia care vorbesc vor sa tina mai mult". Oricum nu puteam sa-mi dau drumul si nici nu ma atragea asa de mult fizic.

 

Locatia e ok, mai imparte apartamentul cu cineva, initial ma gandeam ca e un peste pentru ca nu m-a lasat sa o vad pe tipa respectiva chiar si dupa ce am insistat, acum citind pe aici inteleg ca tipa chiar exista.

I-am zis ca n-am problema cu pesti, ba chiar uneori prefer sa discut cu ei sa stiu o treaba, dar tot m-a refuzat.

 

Oralul a fost bunicel, protejat, asa cum ne place noua cei cu frica de STD mai mare ca de ANAF.

 

Actiunea a fost plictisitoare, nu a stat peste, incercam doar misionarul ma tinea cu picioarele sa o bag pe toata si ba mai mult fara nici o alta pozitie cu scuza ca e lunga. Ulterior dupa 10 minute de plictiseala pe stilul misionarului i-am zis ca mai las si recenzii pe forum cand ma plictisesc si atunci a devenit mai relaxata cu picioarele si ma lasa macar sa reglez antena la TV.

 

Halatul 150ron, pentru ~20 min.

 

Igiena a fost ok cred ca singurul lucru ok pentru mine,

 

Overall a fost o experienta placuta pentru ca era fata din poze (probabil acum 10 ani, dar aspectul e asemanator) dar m-am simtit dezamagit.

 

- E mai grasuta ea decat pare, mie imi plac fetele skinny.

- A fost putin de fast fuck, spera sa termine repejor cu mine probabil pentru ca nu sunt Antonio Banderas, sau poate pentru ca mai avea vre-o 10 in coada de asteptare (la ora 2 dimineata parca). Dar a incercat sa fie subtila ceea ce am apreciat.

 

Nu revin pentru ca nu e pe gustul meu tipa nu din alte motive dubioase, sunt strict subiectiv cu ce aluneca pe bat si a doua oara.

 

O recomand celor ce le plac scrofitele. Cred ca are undeva intre 65 si 70 de kg. Nu am ridicato dar la aspect asa mi s-a parut.

 

Mult succes ei, sper sa o vad si pe colega ei sa o testez putin, doamne ajuta sa nu treaca si astalalta de 60kg.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost de cateva ori la asta ,dar nu in Bucuresti , e mai bine facuta decat in poze , presteaza pe 100 fin. nu am stat mai mult , schimba locatiile des ,uneori chiar si in blocuri vechi(eu le zic ghetouri) dar o deranjeaza faptul ca termini greu , probabil se așteaptă sa dai de doua ori si sa iesi pe usa ... si asta incurca clientii sau se preface.

  • Like 1
Link spre comentariu

   Salutare,tin sa spun ca nu merita sa vina la tine,din ce cauze, pe langa ca are un tarif de 300 lei ora mai arata si super grasa si cica 19 ani cine a crezut-o a da decat o finalizare poate a doua nu se mai poate decat masaj si vrea intr-o singura pozitie ea pe spate atat,rugamintea mea de evitat total ,nu este nici stramta barem ,parerea mea de evitat total persoana acceasta,salutare inca odata.

Sper sa va ajute ce am scris aici,Salutare

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/la-tine-sau-la-hotel/7b016c757a606755.html

Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

"

Buna Numele meu este Larissa si am 19 ani . Sunt o persoana sociabila si cu bun simt . Blonda ochii caprui sani nr 4 . Pentru mai multe detalii nu ezita sa ma suni . Nu accept cu bile Nu raspund la numar privat

"

 

post-123273-0-54318900-1544894768_thumb.jpg

 

post-123273-0-08309800-1544894769_thumb.jpg

 

post-123273-0-55797400-1544894769_thumb.jpg

 

post-123273-0-09726300-1544894770_thumb.jpg

 

post-123273-0-61382100-1544894770_thumb.jpg

Link spre comentariu

La 02.03.2018 la 17:43, larisalary a spus:

Nu sunt pestuita si nici sechestrata

Aa, da ? Și atunci cine e bibanul ăla din poză ? Ți-ai făcut cumva schimbare de sex, ți-ai pus și barbă și te-ai și îngrășat, sau cum ?
MINTE BĂIEȚI, vă puteți convinge adăugând numărul cu 919 la final.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...