Sari la conținut

povesti fetishiste si bdsm povestit in detaliu


Postări Recomandate

  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Imi doresc sa va citesc povestile.

Oricat de mult ne place sa ne imaginam, as vrea totusi sa citesc intamplari, nu inventii.

Scrieti dragii mei!

E anonim!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

fetish si placere (topic bdsm)

 

Il stiu de mult..

vine des...

il stiu mai bine decat crede el si imi place la nebunie cand nu intelege cum de reusesc sa ii citesc toate gandurile,,,cum de reusesc sa fiu cu un pas inaintea lui si sa il surprind de fiecare data...

Ieri a fost docil.

A intrat pe usa si s-a asezat in patru labe pentru a-mi saruta picioarele. L-am rugat sa fie delicat cand imi descalta sandalele cu toc cui pe care le adora. Merge spasit la baie si se reimmrospateaza. De fiecare data miroase superb. Are cele mai scumpe parfumuri din lume, se respecta, traieste in lux si ma adora pe mine. Sunt trofeul lui. Asa m-a trecut si in telefon.

Are parul lung si imi place sa il lase despletit, sa pot sa imi plimb mainile prin el cand il oblig sa ma linga. Are limba fina, umeda, vesela. Exact cum imi place mie. De fiecare data cand ne vedem ma linge pana la orgasm. Stie ca daca face asta vine si randul lui la placere.

 

Nu ne grabim niciodata. Cand stiu ca vine ii rezerv mult timp.

E bun platitor. Stie sa isi premieze stapana de fiecare data.

Ultima data am stat cateva ore bune.

A meritat efortul. Din plin!

Stie exact cum sa ma linga si sa ma faca sa ating placerea cea mai intensa.

Incepe mereu de la talpi. Ma descalta si imi saruta picioarele. Intai degetele urcand treptat, pas cu pas, incet si fin, reusind sa atinga cu buzele sale fiecare particica. Coapsele se dezmiarda si ele in cugetul tacut al buzelor sale. Se strecoara intre picioarele mele si ma saruta in jurul buzelor. Se apropie incet de clitoris si il dezmiarda ca un catel insetat si pofticios.

Dupa ce termin isi aseaza capul intre picioarele mele si asteapta cuminte sa ma relaxez, ca sa putem continua joaca.

Ii place mult penetrarea. Dar pana acolo, ii place tramplin, footfetish, facesitting si tot ce mai poate sa insemne eu deasupra lui si control absolut. Se intinde pe spate si ma lasa pe mine sa ma desfasor. Imi place sa ma urc pe el. Desculta. Sa il calc si sa ii simt pulsul si fiecare bataie a inimii sub talpile mele. Il ating usor cu varfurile degetelor mele. Din cand in cand trec deasupra lui, cu fata spre el si ma asez pe fata lui. Imi doresc sa nu poata respira cateva secunde. Sa nu mai stie de el. Asta si fac. Ma asez cu totul pe fata lui si il fortez cu trupul meu sa nu aiba cale de respiratie. Apoi il eliberez. Uneori il scuip si e fericit. De multe ori ii spun sa deschida gura si ii trag o gurita de saliva. Multumeste. Strop cu strop se bucura si de uro. Nu scapa niciodata nici macar o picatura.

Ma intorc cu spatele la el, stand cu fundul pe pipetul lui. Ma sprijin in maini si ma joc cu talpile pe penisul lui erect. Talpile mele aluneca peste penisul lui iar el adora asta. E o pozitie grea asa ca prefer sa trec intre picioarele lui si sa continui footjob. Ii place, tremura de placere si isi doreste mai mult. Ii strang sfarcurile intre degetele mele, uneori suav alteori mai ferm. Se zvarcoleste de placere. Incep incet sa ii frec penisul cu mainile mele. In acest timp o mana se joaca cu el iar cealalta aluneca usor pe testicule spre anus. Mainile mele sunt doritoare sa simta placerea celui ce le divinizeaza. Incet patrund cate un deget si putin cate putin ma strecor. Nu a observat cand am pus straponul. Am ales un dildo potrivit pentru el. Mereu se mira ca e cam mare.Apoi se cere unul mai mare...Dar nu primeste decat atat cat vreau eu. Geme de placere cand patrund in el cu dildoul meu preferat. Il mint frumos ca l-am folosit inaintea lui si miroase a mine. Se incita la fiecare vorba care spune ceva despre mine si ceva ce imi apartine mie. Ii place si maresc ritmul pana cand simt ca se apropie momentul. Dar mai stam. Nu vreau sa termine repede. Nu vreau sa plece pana nu il storc. Reiau si il tot duc in punctul culminant apoi iar ma opresc. Cand simt ca este destul il las sa termine.

Il las intins pe pat si merg sa-mi fac un dus. E multumit. Si eu la fel.

Inca o data ,inca o sedinta reusita.

Te mai astept!

Vii azi?!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

el...un el... bdsm...

 

SA va povestesc despre un el...

Prima data cand a venit era ca oricare altul.

HAbar nu avea ce isi doreste cu adevarat.

Avea sa descopere dupa o vreme, fara sa isi dea seama cat de departe poate ajunge. FAra sa isi stabileasca vreo limita, fara sa impuna vreun start sau stop.

Prima data a fost clasic. La finalul unei sedinte reusite de masaj m-a intrebat ce sunt cu atatea jucarii. 

I-am zis ca e noua mea pasiune.

A ras.

A zis "oare sunt multi nebuni care vor asa ceva? ce faci cu ele?

I-am raspuns ca sunt destui si i-am promis ca va fi unul dintre ei..candva..mai devreme sau mai tarziu.

Nu m-a crezut.

A ras iar cu gura pana la urechi.

I-am zis sa mearga la baie ca ma grabesc.

Venea un nebun.

Cat a facut dus m-am imbracat in portjartierele mele negre, prinse de dresul plasa. Pantofii mei negri norocosi, un sutien cu mult push-up (dehm nimeni nu-i perfect!) si o cravasa in mana dreapta.

Cand a iesit de la dus in prosop eram in usa. L-am pleznit peste fese. A ras din nou. S-a uitat la mine complimentand ca imi sta misto. De ce nu l-am asteptat si pe el asa? I-am zis, tu ai vrut masaj, acolo te primesc in pijamale. EU sunt eu, nu joc un rol! 

Iti dau ce cauti.

Doar ca tu nu stii inca ce vrei.

Si a ras iar cu gura pana la urechi.

L-am privit fix in ochi si m-am apropiat incet de el.

Am schimbat cravasa din mana dreapta in mana stanga, pe la spatele meu. Ma uitam inca in ochii lui, fiind extrem de aproape de el. Corpurile noastre s-au unit. Eram mica de statura insa tocurile mele ma ridicat pana la barbia lui. I-am infipt o mana pe testicule, l-am strans nu foarte puternic si i-am soptit " o sa vrei si tu candva, promit!".

Si-a pierdut rasul de data asta a fost doar o grimaza, un suras.

L-am condus.

A mai venit de cateva ori si de fiecare data il provocam. 

Era bulversat de ce il primesc in pijamale.

I-am zis ca asa se primesc egalii. Supusii au program special. Editie limitata.

A patra oara l-am asteptat in negru. 

Cravasa in mana.

La prima vedere i-am infipt o mana in oua si l-am tras puternic spre mine 

:-astazi facem ce vreau eu!"

Nu mai radea.

Nu stia ca ce urma avea sa-i placa suficient cat sa isi doreasca din ce in ce mai mult.

Aia a fost prima sedinta din BDSM.

Prima pentru el..soft si totusi generoasa.

Astazi mi-e fidel.

Si isi doreste!

I-am promis si mi-am tinut promisiunea.

AM schimbat chiar si dildoul.

Si am schimbat si multe altele!

Sa fii cuminte!

Pe tine te simt ca imi esti!

Stii tu!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Totul despre Cunnilingus

 
 
 

aici voi scrie despre cea mai mare placere erotica din viata mea- arta de a fi satisfacuta cu limba.

 

 

 

Cei ce ma cunosc stiu deja despre mine ca cea mai mare pasiune este sa primesc limbi. Si cand spun asta nu ma refer doar asa, sa o pupi pe Randunea, ci sa o rasfeti suficient cat sa-i faci stapana sa tremure de placere.

Iti voi descrie in alte posturi, cand mi se trezeste inspiratia, cum imi place sa ma satisfaci si cum reusesti sa ma aduci pe culmile extazului. Un prim pas spre asta ar fi sa incepi sa te antrenezi. Delecteaza cu codul lui Vice, pana cand ai timp sa analizezi si celelalte pagini.

 

codul lui Vice:

Bărbaţii sunt varză la dat limbi. Nu pentru că nu le place, dar pentru că e greu ca dracu’. Trebuie să iei lecţii. E esenţial în viaţă să ştii să faci un oral bun (inclusiv pentru a primi un sex oral bun), aşa că e timpul să învăţăm. După cum urmează.

Secretul unui oral bun e să fii atent la semne. Poţi fii cel mai bun mecanic sexual din lume, dar dacă nu poţi citi semnele de circulaţie emoţională, vei sfârşi înconjurat de dezolare în deşertul labial până când vei leşina de epuizare, cu lacrimi fierbinţi de confuzie prelingându-ţi-se pe obraji.

 

 

 

 

 

https://1.bp.blogspot.com/-nFxSrqmTdrE/VZfrj8IHvBI/AAAAAAAAAAM/lX5DflAt3qs/s400/2014-11-17%2B15.23.14.jpg Să-i dai limbi iubitei e ca şi cum i-ai spune:  „Deşi în scurt timp o să te zgâlţâi pe dinăuntru ca o explozie de dinamită, primeşti o mică sesiune de răsfăţ înainte, ca să-ţi arăt ce simt pentru tine.”  În loc să urle „DOAMNE DUMNEZEULE!!” ca şi cum tocmai a dat o maşină peste copilul ei (o reacţie pe care ar trebui s-o provoace fututul), cunnilingus ar trebui să-i smulgă un splendid „ahhdoamneahhhdoamneahhhdoamne-ahhhdoamne.” Ca şi cum ar masa-o cu ulei din fructe exotice un şeic musculos. O şedinţă bună de limbi e ca un veac de duminici.

 

S-o luăm pe capitole.

 

CULCAT!

Nu te duce în zona de jos decât dacă chiar pofteşti. Spre deosebire de felaţie, cunnilingus nu poate fi oferit ca o favoare. Gagicile nu pot termina dacă lingi fără chef. Haleşte din toată inima, ca porcul la troacă, şi îţi vor fi iertate toate greşelile.

 

CU CÂT MAI UD, CU ATÂT MAI BINE

O păsărică uscată e o păsărică tristă. Dacă vezi că degetele nu alunecă, întoarce-te la sărutări şi mângâieri o vreme. Dar asigură-te că în timpul ăsta îţi strecori degetul înăuntru. Uneori umezeala rămâne captivă între labii, dar nu-ţi fie teamă: nu trebuie decât să le gâdili un pic cu degetul şi vor curge râuri de lapte şi miere.

Odată ce eşti sigur că păsărica e udă, mângâi-o de câteva ori, uşor, cu degetul. Nimic nu e mai rău decât să te arunci cu capul înainte. Asigură-te că tânjeşte după limba ta înainte să te scufunzi sub cearşafuri.

 

Extra pont: Fii ca Prince – scoate un deget ud şi împarte-l cu ea ca într-o reclamă la milkshake din anii 1950.

Important: Nu te repezi să-ţi bagi toate degetele înăuntru deodată. O să ucizi tot jocul întărâtării. Încearcă să-ţi aminteşti că 78% din plăcerea femeilor stă în sentimentul de tânjire. Dac-o bagi înăuntru prea repede, stingi focul.

 

MISIUNE SUBACVATICĂ

După ce-ai pregătit-o bine, e timpul să cobori la etajul inferior. Scoate degetele din zonă şi nu atinge nimic o vreme. Stai în zonă şi aşteaptă puţin, ca şi cum ai fi plecat în vacanţă.

Deşi e foarte tentant să-ţi tragi pătura peste cap ca o cârtiţă, nu e o idee prea bună. Se face super cald acolo jos şi o să-i strici tot cheful dacă scoţi capul pentru o gură de aer proaspăt chiar înainte să aibă orgasm.

Întâi sărută-i sânii şi abdomenul, coborând uşor tot mai jos. Nu insista prea mult cu ţâţele alea. Trebuia să te fi ocupat de ele înainte să-i dai jos chiloţii. Tot ce contează acum sunt abdomenul şi interiorul coapselor. Muşcăturile uşoare sunt şi ele bune, dar cel mai mişto e să porneşti de la genunchi şi să te năpusteşti în sus spre pizdă cu muşcături de rechin. Ronţăie-i prima pulpă până sus de tot şi apoi treci la cealaltă, ocolind deocamdată pizda. Repetă mişcarea. Dacă faci asta de câteva ori, o înfierbânţi super tare, ceea ce o să scurteze mult sesiunea propriu-zisă de dat limbi.

Înainte să treci la treabă, exersează puţin în adâncitura aia situată chiar înainte de labii. Nu exagera totuşi, sau o să-i dai impresia că acolo crezi că e pizda.

În punctul ăsta ar trebui să fie deja turbată. Dacă ai aplicat regulile cum trebuie, ar trebui să geamă şi să-ţi împingă capul între picioarele ei. Poţi să te întinzi un pic cu gluma până vezi că arată ca şi cum şi-ar ţine respiraţia de trei zile.

Extra pont: Planează asupra tufişului timp de câteva secunde, înainte să dai prima limbă. Ai grijă! Dacă stai mai mult de câteva secunde, o să creadă că nu-ţi vine să începi pentru că miroase urât. Evident, cu toţii ştim că nenorocita aia miroase mai dulce decât raiul.

Important: Nu muşca pizda în niciun fel. Dacă e nevoie să-ţi explic mai multe pe tema asta, atunci probabil mai bine rămâi la labă decât să te-apuci de d-astea.

 

DESPĂRŢIREA MĂRII ROŞII

Fă curăţenie la locul de lucru. Părul pubian este pentru cunnilingus cum sunt cariile pentru igiena dentară. Nici n-o să poţi identifica fiecare bucăţică dacă gagica arată ca şi cum a coborât de pe coperta albumului PIL „That What is Not”.  În cazul ăsta, e o idee bună s-o rogi să-şi desfacă labiile ca să poţi începe elegantul festin.

 

MAREA INTRARE

Dă prima limbă super lent. E bine şi să mormăi sau să gemi. Nu numai că arăţi că-ţi place ce faci, dar îi trimiţi şi vibraţii audiofonice în vagin. Începe chiar deasupra anusului şi termină acolo unde începe blăniţa. Dă vreo zece limbi din astea de câine Saint Bernard înainte să schimbi schema (ia-o încet de tot, o limbă trebuie să dureze cam patru secunde, să zicem). Acum e momentul să-ţi dai seama ce fel de clitoris are. Dacă e unul foarte sensibil, va zvâcni când treci cu limba peste el şi asta înseamnă că ai noroc. Dacă nu are nicio reacţie când treci peste clitoris, probabil că are un lindic din ăla insensibil cât un bob de mazăre şi asta înseamnă c-o să ai de lucru vreo treizeci de minute până faci scurtă la limbă.

 

ZGÂLŢÂIE BARCA

E atât de suav să dai limbi, încât uneori te poate face să te simţi gay. Dacă te-ai săturat să faci pe delicatul, răzbună-te pe clitoris. Dă-ţi seama cam câtă violenţă poate suporta fără să devină dureros şi arată-i nenorocitului cine-i şeful.

La urma urmei, chiar el face cunnilingus-ul atât de dificil. E înconjurat de labii şi, chiar şi după ce-l găseşti, presiunea îl poate împinge într-o parte şi te trezeşti că-i dai uretrei mai multă atenţie decât a primit vreodată în viaţa ei. Clitorisul e ca o tumoare într-o grămadă de lobi ai urechii. Când pui presiune pe zonă, el e singurul care nu poate fi strivit. Odată ce l-ai reperat cu limba, cheamă întăriri. Foloseşte-ţi buzele ca să îndepărtezi labiile şi fă tot posibilul să-l izolezi. Apoi pedepseşte-l pentru că s-a ascuns de tine. Freacă-l la ridiche şi dă-i câteva palme după cap. Vom vorbi mai multe despre golanul ăsta mai târziu.

Pont super important: Cea mai bună metodă de a stimula clitorisul e să-l stimulezi cu toată limba după ce-l izolezi de labii. Trebuie să se simtă copleşit de toată textura limbii.

 

IDENTIFICAREA TIPULUI DE CLITORIS

După limbile lente, începe petrecerea. Sunt, în general, două tipuri de clitoris. Unele cărora le place smotoceala şi unele care n-o gustă deloc. Cele din urmă sunt cam la fel de naşpa ca un penis de 3 centimetri, aşa că ar trebui să-i dai papucii gagicii instant.

Extra pont: Lindicurile se găsesc în toate formele, mărimile şi sensibilităţile, dar asta nu spune prea multe. Toate vor să fie tratate uşurel şi încetişor la început, dar singurul mod de a-ţi da seama dacă trebuie să-l iei mai tare spre final e să-i citeşti reacţiile. Asta nu se poate învăţa, trebuie să simţi singur. Tot ce-ţi putem spune e că trebuie s-o iei mai uşurel dacă are convulsii şi să bagi mare dacă oftează şi ţipă.

 

LINDICURI CARE VOR SMOTOCEALĂ

Astea sunt cele mai distractive pentru că poţi fi creativ în ce le priveşte. Închipuie-ţi că limba ta e poliţistul rău, iar clitorisul e tipul care ţi-a omorât colegul. Izolează-l de prietenii lui (labiile) şi absoarbe-l cu totul în gură. Acum e pe terenul tău. Păstrează-l erect creând un fel de vid în jurul lui  în interiorul gurii. Dă-i o limbă mare peste cap. N-o să-ţi poată divulga nicio informaţie pentru că lindicurile nu pot vorbi, dar nu contează, tu bumbăceşte-l acolo ca pe un sac de box, până-şi pierde cunoştinţa. Dacă gagica se crizează că eşti prea de tot, ia-o mai uşor cu interogarea şi revino la limbile de Saint Bernard. Aspiratorul e o metodă grozavă de a o aduce la orgasm, dar uneori e prea mult, aşa că amestecă elementele. Fă cercuri cu limba în jurul clitorisului, de exemplu. Sau fute-l cu limba.

Când te apropii de final, fă din nou schema cu aspiratorul şi dă-i suspectului lovitura finală. Cea mai eficientă e mişcarea sus-jos, dar o să oboseşti repede dacă nu faci şi câteva mişcări stânga-dreapta. Când simţi că coapsele încep să-i tremure, ai dat lovitura. Fii repetitiv. NU fi creativ. Eşti aproape de finiş şi nu e cazul să schimbi tactica.

Extra pont: Ca să păstrezi ritmul, încearcă să repeţi în minte un fel de mantră care se potriveşte cu mişcarea limbii. Ca un mic indian: hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya, hi-yi-yi-ya. Orice întrerupere de ritm te poate da înapoi cu câteva minute, ceea ce e destul de demoralizant.

Important: Continuă să dai limbi câteva secunde după orgasm. Distracţia se termină când mâinile ei coboară deasupra capului tău şi te opresc.  Dacă e genul care poate avea mai multe orgasme, va trebui s-o iei de la capăt de patru-cinci ori. Dacă nu eşti sigur ce trebuie să faci, linge-o în continuare până când mâinile magice se pogoară să te oprească.

 

LINDICURILE ÎNCĂPĂŢÂNATE

Unele lindicuri nu vor să se lase izolate şi bumbăcite. Astea sunt cele plictisitoare, care trebuie tratate cu delicateţe. Pur şi simplu dă limbile alea de Saint Bernard până termină. Dacă te plictiseşti, încearcă să schimbi direcţia o vreme. O metodă bună de diversificaţie e să trasezi cu limba literele alfabetului. S-ar putea să ai de lucru vreo jumătate de oră, prietene, şi n-o să fie prea drăguţ. Dacă durează atât de mult şi ea tot nu termină, o să fii într-o dispoziţie proastă, aşa că dacă e prea mult de muncă, treci la altceva. Partea bună e că puţini oameni au răbdarea să dea limbi timp de treizeci de minute, aşa că vei fi răsplătit când gagica o să fie la ciclu.

 

CONCLUZIA

Odată ce ai terminat, o să vrea să te îndepărtezi rapid, pentru că toată zona va fi sensibilă. În loc să pleci, scoate limba şi aşeaz-o pe păsărică ca un covoraş gros şi ud. Ai grijă să n-o mişti deloc, pentru că s-ar putea chiar s-o doară. Stai nemişcat acolo ca o pisică de mare moartă vreo treizeci de secunde. Apoi ridică-te lângă ea şi şterge-ţi faţa ca un pirat. Acum ai un minut să-ţi pui prezervativul şi s-o transporţi de la curtea prinţului Muhammad Muhammad Saddat la bordul unui avion F-15.

Traducere: Oana Maria Zaharia

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Postare pentru si despre bdsm

 

ATENTIE: Daca nu esti interesat de bdsm, nu citi aceasta postare!

 

https://2.bp.blogspot.com/-LI2X-46TwY8/V023uSHfS_I/AAAAAAAABy0/ABBcKiYrvqcX_4v2q6WrDhz7JDp204frgCLcB/s400/13348836_1000646726680268_263780564_n.jpgIl mai vazusem. Imi aminteam mutra lui dar nu mai stiam ce facusem in cadrul ultimei noastre sedinte, care fusese demult.

L-am intrebat ce asteptari are si l-am trimis ca pe o potaie la dus.

Il simteam ca isi doreste mult sa fie umilit si calcat in picioare, ca ultima zdreanta de om.

Urma o sedinta pe care o asteptam de mult.

Am inchis usa la baie, i-am dat ultimele indicatii si am plecat in camera cealalta, unde mi-am imbracat vestimentatia ce astepta de ceva vreme sa fie purtata.

Pantofii cu toc cui, un body negru si un bici atarnat in cui. Erau destule. 

Chiloteii pe care ii aveam pe mine inainte sa il primesc I-am pus deoparte.

Nu am facut dus inainte de sedinta cu el.

https://2.bp.blogspot.com/-uSZh6U9YdHo/V0231iZbDvI/AAAAAAAABy4/XOxQubddkkEuo8SzfxNEkbe2Q5F9aetpACLcB/s400/13329874_1000646690013605_1274988514_n.jpgMi se parea mult mai incitant sa imi deguste mirosul natural si gustul , exact asa cum este el.

Cand am intrat in camera ma astepta, asa cum ii cerusem, in genunchi cu spatele la usa.

Chilotii pe care ii purtasem in seara de dinainte (caci sedinta a fost matinala) i-am pus pe ochi si i-am legat strans la spate.

L-am intrebat subtil daca il deranjeaza sau i-ar fi mai pe plac daca as face dus.

Am simtit cum inima a inceput sa ii bata si si cel mic crestea, semn ca nu avea nimic impotriva. I-am scotocit prin punga pe care o adusese si i-am studiat "jucariile". Am ales o cravasa, pe care la finalul sedintei i-am "confiscat-o", evident cu acordul lui. Cateva dildouri imi faceau cu ochiul si pe masura ce trecea timpul alaturi de el imaginatia mea o lua razna iar pulsul meu crestea. Aveam impresia ca mi se zbate pana si clitorisul, pulsa ca un beun. l-am asezat ca pe potaie, caci asta era rolul de azi si l-am pus sa ma linga. Pentru ca nu mi-a ascultat indicatiile cu atenmtie si nu reusea sa imi creeze placerea mult asteptata, l-am pedepsit cu o serie de cravase. Cand a plecat avea fundul inimioare, amintire pe care o va pastra cu siguranta multe zile pe bucile albe. 

 

Pe masura ce ii articulam cravase am realizat ca am o pofta nebuna sa il penetrez. Mi-am pus strap-onul si am ales un dildo mic, prea mic probabil caci nu era de ajuns sa starnesc in el toata placerea.

Simteam ca isi doreste mai multa umilinta, mai multa dorinta de durere. AM schimbat dildoul cu unul mai mare si am continuat asa pana cand am simtit ca adora fiecare gest dintre toate.

L-am obligat sa stea in pat, pe spate, cu picioarele cat mai sus si pompand dildoul ma ajutam de cealalta mana ca sa il fac sa termine. I-am ridicat picioarele pana cand penisul lui a ajuns in dreptul fetei. Cauta cea mai mare umilinta dar nu era inca pregatit pentru ea. Asa ca am ales sa las jetul lui sa ii curga pe fata. Dupa care i-am intins sperma pe toata fata cu talpile.

Data viitoare ma voi asigura ca va inghiti totul.

Pana data viitoare cand va veni mai e ceva vreme.

Dar va fi si acea data!

 

Cam atat momentan. Intru intr-o sedinta bestiala de trampling.

Ps: am descoperit ca exista ceva ce imi place aproape la fel de mult ca si cunnilingus : Footfetish

 

Bye bye!

  • Like 1
Link spre comentariu

Daaaaaa,randunica e deosebita din toate punctele de vedere. Am trecut pe la ea cu ceva timp in urma pentru un masaj erotic si am fost ffff multumit si încântat.Stie cum sa te facă fericit si sa te simti bine pentru ca pune pasiune in ceeace face. As dori si sigur o sa-i fac o vizită pentru o sedinta bdsm pentru ca imi plac mult fanteziile ei si cred ca suntem pe aceeasi lungime de unde. Am mai avut si eu câteva experiente bdsm dar cred ca o sedinta la randunica e ceva mult mai deosebit. Sper sa ma primească.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Credeam ca pui unele noi, nu de pe blog

Eu le am pus de incurajare,pt cei care nu stiu de blogul meu.

Acum astept sa vad si de la voi ceva povesti. O sa mai scriu si eu cand o sa am timp,desigur.

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Ma intalneam de ceva vreme cu o Stapana. Discutasem inca de la inceput ce practici bdsm sunt agreate si cu ce intensitate pot fi aplicate. Stabilisem, de asemenea, cuvantul "mila" ca safe-word. Primele sedinte nu a fost nevoie sa-l folosesc, dar incepand cu a 4-a intalnire am observat ca Stapana incepea, incet-incet, sa-mi impinga limitele...palmele peste fata deveneau din ce in ce mai dure cu fiecare sedinta, a inceput sa ma scuipe pe fata etc...le-am indurat fara sa fac apel la safe-word datorita faptului ca autoritatea ei ma subjuga total inhibandu-mi pornirea de a rosti cuvantul "mila".

Revenind putin in timp, cand ma aflam inca in etapa de "evaluare" (cum a numit-o ea), la intrebarea referitoare la practicile de umilire a sclavului prin uro, am raspuns raspicat NU.

Am uitat sa mentionez , ii placea ca la fiecare noua intalnire sa "jucam" alte roluri, pe care mi le comunica in ziua precedenta sesiunii de dominare.

Se apropia ziua stabilita. Am primit mesajul mult asteptat de la ea : "sclav, sa fii disponibil maine dupa ora 17.00. Eu voi juca rolul unei colonele , iar tu vei fi un soldat gata pentru instructie. Sa aduci "jucariile" obisnuite si in plus 4-5 saci menajeri de mari dimensiuni si o rola de banda adeziva si sa fii pregatit sa-mi primesti jetul de urina pe pula ta"

Primul lucru la care m-am gandit a fost ca a uitat faptul ca nu am agreat de la inceput aceasta practica, asa ca i-am raspuns :"Stapana, cu uro nu am fost de acord cand m-ai intrebat si nu sunt nici acum".

Raspunsul ei a venit prompt : " accepti ACUM sau intalnirea nu va avea loc, solicitarea mea nu este negociabila"

Am ezitat ceva timp cu telefonul in mana nestiind ce sa raspund, imi repugna profund ideea de a-i accepta urina pe corpul meu. Pana la urma am decis, cat de greu de indurat putea sa fie sa urineze pe sexul meu?...."am sa ma conformez indicatiilor, Stapana" i-am raspuns, dupa care am primit doar un sec : "bine".

A doua zi, la ora indicata, ne aflam in aceiasi camera. "Sclav taie sacii menajeri, apoi lipeste-i cu banda adeziva, astfel incat sa formeze un "cearceaf"....intinde-l pe jos, pe covor...acum du-te la baie si revino complet dezbracat dupa 5 minute".

M-am conformat. Stateam in baie si ma gandeam la ce o sa urmeze. Stiam ca trecusera cele 5 minute si inca ezitam sa ies si sa ma supun practicii umilitoare ce avea sa urmeze. Starea de incertitudine mi-a fost intrerupta de glasul imperativ al Stapanei : "soldat, mai astept mult ?"

Cu mana aproape tremurand am apasat clanta si am iesit din baie. Ma astepta incaltata cu cizmele lungi si negre...purta doar o pereche de chilotei negri...o sapca si ochelari de soare, tot negri.

"Soldat , instructia ta incepe acum ! Voi incepe prin a te umili, ca sa-ti stii locul si sa nu indraznesti ca pe timpul instructiei sa-mi contesti vreun ordin. MA VOI PISA PE CORPUL TAU !!....(am scris cu majuscule pentru ca nu pot reda altfel modul in care a rostit rar si apasat aceste cuvinte)...dupa care mi-a indicat cu un deget locul unde dorea sa ma asez : "treci in fund, sprijineste-te pe palme, bustul ridicat".

M-am conformat ordinului , intrebandu-ma in minte de ce a spus "corp" si nu "pula" (cum imi precizase la telefon) si de ce nu m-a asezat intins pe spate. Raspunsul la aceste intrebari aveam sa-l aflu destul de curand.

Odata pozitionat jos , Stapana a venit si mi-a incadrat fesele intre picioarele ei....cu o mana m-a apucat de par si m-a tras spre sexul ei, apropiindu-mi fata la 20-30 cm, iar cu cealalta si-a apucat chilotii si a tras de ei intr-o parte dezgolindu-si pizda.

Imi umezeam limba in gura crezand ca doreste sa-i dau limbi mai intai, dar jetul de urina care m-a lovit cu putere in fata m-a facut, in sfarsit, sa realizez de ce alesese acea pozitie si de ce a spus "corp" si nu "sex". Mi se parea nedrept, ma simteam inselat, am vrut sa rostesc imediat "mila" ca sa se opreasca, dar gandul ca odata spus acest cuvant, urina imi va intra in gura, m-a facut sa tac. Am incercat sa-mi feresc fata din calea jetului care mi se plimba dupa voia Stapanei, de la buze, spre ochii inchisi, apoi pe nas si din nou pe buze.

Nu am putut scapa, ma tinea strans de par....am auzit-o spunind: "asaaa....pe toata fata".

Am prins un moment cand stransoarea in care ma tinea a slabit si am putut scapa dintre picioarele ei, dar nu pentru mult timp deoarece m-a impins iar jos...si-a pozitionat iar picioarele desfacute la stanga si la dreapta mea si m-a prins din nou de par zicand : "vino incoace scarba ordinara...crezi ca scapi ?....am sa te disciplinez dandu-ti pisat"

Urmatorul ordin a fost : "DESCHIDE GURA soldat"....nu....nuuu,,,,asta chiar nu, ma gandeam eu hotarat sa nu las sa se intample, dar o palma m-a lovit peste obraz...."DESCHIDE GURA SCARBA, NU TE FERI"....apoi alta palma si un scuipat aplicat pe fata....dupa care m-a apucat strans de nas ca sa nu pot respira....gestul reflex de a respira m-a facut sa deschid gura dupa aer....moment in care inevitabilul s-a produs, gura mi-a fost umpluta cu pisat....au urmat secunde, care mie mi s-au parut fara numar, in care jetul de urina perfect directionat mi-a ajuns in gura, reusind doar partial sa-l scuip afara, restul fiind nevoit sa-l inghit odata cu incercarea de a inspira aer.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

Sii????

Continua!

Ti-a placut?!

Mai vrei?!

Ce ai simtit dupa?!

Ce simti acum dupa atata timp?!

Ce ai facut dupa cele intamplate??

Haaai ma!!!! Mai zi!!!

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Sii????

Continua!

Ti-a placut?!

Mai vrei?!

Ce ai simtit dupa?!

Ce simti acum dupa atata timp?!

Ce ai facut dupa cele intamplate??

Haaai ma!!!! Mai zi!!!

...mai departe scrie-n carte :)....adica pe mailul tau...pentru a-ti facilita cautarea, uita-te dupa o adresa gen "golden.ghost"

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

...mai departe scrie-n carte :)....adica pe mailul tau...pentru a-ti facilita cautarea, uita-te dupa o adresa gen "golden.ghost"

Ok

Link spre comentariu
  • Telefon: n-am
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: n-am
  • Oras:Bucuresti

fetish si placere (topic bdsm)

 

Nu ne grabim niciodata. Cand stiu ca vine ii rezerv mult timp.

E bun platitor. Stie sa isi premieze stapana de fiecare data.

Ultima data am stat cateva ore bune.

A meritat efortul. Din plin!

Stie exact cum sa ma linga si sa ma faca sa ating placerea cea mai intensa.

 

 

 

Mentalitate de curva proasta

  • Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

O saptamana in castitate,

 

De multa vreme visez sa fiu inchis in castitate, fara sa pot avea control, fara sa am cheia. Sa ma doara de fiecare data cand am erectie si sa ma gandesc in permanenta la Stapana mea.

De curand am fost plecat cu treaba la Dusseldorf, in Germania. Am plecat Duminica din Bucuresti, cu avionul si m-am intors Sambata seara. Inainte de a pleca am facut o cercetare asupra stapanelor din oras, a serviciilor oferite si a tarifelor cerute.

A doua zi Luni, dupa ce mi-a terminat treaba, in jurul orei 15, o sun pe Lady Nicole (www.studio-noir.de ). Imi raspunde imediat o voce de femeie matura, dura si ferma. Ma prezint si o intreb daca este posibil o sedinta de 4(patru) ore cu ea si cu Bizzarlady Sahra. Ma intreaba la ce ora, iar eu raspund la ora 16.00. O intreb despre tarif, la care imi raspunde 500 Euro, asa cum este scris pe site. Sunt de acord, iar ea imi spune adresa Ahnenweg 7.

Ajung destul de repede la studio, un fel de casa ce arata mai degraba a bungalow. Sun la sonerie si imi deschide usa larg o tipa la aprox 45 de ani si 172-174 inaltime, imbracata intr-un costum de latex - pntaloni mulati negri si un corset negru, cu niste sani enormi, o fata de femeie dura si par lung roscat. Sincer am avut erectie instant. Ma invita inauntru intr-o camera micuta, in care se afla Bizzarlady Sahra, imbracata intr-un cat suite rosu aprins, blonda, cu sani enorni si niste ochi albastri. Ma invita sa ma asez pe un fotoliu si ma intreaba ce anume imi doresc de la intalnirea cu ele. Dupa cateva momente, in care nu-mi gaseam cuvintele raspund ca mi-as dori sa stau in castitate pana sambata in jurul pranzului, deoarece seara aveam avion spre casa, iar de la sedinta de astazi (ziua in care eram acolo) imi doresc penetrare cu strap-on, bataie cu biciul si toilet training, doar uro. Doamnele zambesc si apoi imi spun ca le va face placere sa-mi ofere sampania lor sa le-o beau. Apoi am fost invitat la baie, ca sa ma pregatesc. Dupa ce m-am dezbracat complet, Bizzarlady Sahra a intrat peste mine in baie si mi-a luat toate hainele, dupa care a revenit si a scos dintr-un dulap un dispozitiv pentru clisma, pe care mi-a facut-o personal de 3 ori. Apoi am facut dus si mi-a montat centure de castitate. Destul de greu, din cauza erectiei, dupa care a iesit si am mers in studio.

 

Va urma...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Odata ajunsi in studio, mi-a pus o zgarda metalica, pe care a incuiat-o cu un lacat, prinzand si o lesa metalica de respectiva zgarda, dupa care mi-a poruncit sa ingenunchez. In tot acest timp, cat Bizzarlady Sahra s-a ocupat de mine, Lady Nicole se uita cu o privire foarte perversa. Aici am avut o ultima discutie in care am stabilit ultimile detalii, in care Lady Nicole a mai adaugat ceva nou. S-a ridicat, a luat o pereche de catuse metalice, mi-a pus mainile la spate si m-a legat cu acele catuse, imposibil de desfacut fara cheie. Apoi a luat o masca pt somn (ochelari somn - nu vezi nimic si se prind cu elastic de cap) pe care mi-a pus pe ochi. Nu mai vedeam nimic, auzeam doar vorbindu-se in germana, pe care nu o stapanesc foarte bine si pasii unei persoane incaltata cu tocuri. Apoi am simtit maini multe 4-6, care ma mangaiau pe tot corpul, provocandu-mi o stare de excitare fantastica. Apoi am simtit cum o mana se opreste in dreptul anusului si incepe sa maseze si sa puna lubrefiant. La un moment dat am simtit un corp dur, dar subtire care imi intra in anus, dupa care m-am simtit invadat de ceva lichid in anus. Aveam sa aflu mai tarziu ca mi-au bagat cu o seringa fara ac, lubrefiant dilatator, ca sa se relaxeze muschii si sa ma poata penetra cat mai usor. Dupa infuzia de lubrefiant am simtit cum ceva imi intra in anus, fortand cat mai mult. Dupa ce a intrat tot, am simtit ca este vorba de un butt-plug, pe care au inceput sa-l umfle cu pompita lui. Dupa care Lady Nicole mi-a poruncit sa deschid gura si mi-a bagat un penis. A inceput sa ma futa in gura, tinandu-ma de cap. La un moment dat Lady Nicole imi scoate acea masca pt somn si constat ca de fapt sun futut in gura de catre un barbat cu o pula reala, nu de o femeie cu strap-on. Aici cele doua doamna, Lady Nicole si Bizzarlady Sahra au inceput sa ma umileasca si verbal, pe langa faptul ca ma incurajau sa sug acea pula si imi impingeau capul ca sa o sug mai bine. Dupa vreo 5 min de supt pula, tipul a terminat in gura mea, iar eu am fost pus sa inghit tot.

Dupa ce s-a terminat acest asa zis preludiu, mi-au desfacut catusele si apucand de lesa mi-au poruncit sa le urmez. Am intrat in alta baie, in care era doar un wc si o chiuveta. Intre ele era un spatiu in care erau prinse de perete si de pardoseala niste inele metalice, pe doua randuri, de sus in jos, cu diametrul de aproximativ 5cm. Odata ajunsi acolo, Lady Nicole mi-a poruncit sa ma asez intre cele doua randuri de inele, mi-a desfacut lacatul zgarzii metalice pe care o purtam si a luat o tija metalica pe care a bagat-o prin inele, iar la mijloc eram eu, deoarece o trecuse si prin zgarda. A fixat tija de inele cu doua lacate, iar eu avand zgarda metalica la gat si tija trecand printr-un orificiu al zgarzii am ramas prins acolo. Mi-au prins si mainile in laterale, de alte doua inele din perete si practic eram imobilizat acolo. Apoi Lady Nicole a luat un calus din piele cu o teava montata in el. Mi-a pus acel calus cu teava jumatate in gura, iar jumatate in exterior. Apoi a adus un stativ pe roti care avea prinsa de el o palnie mare, transparenta, iar de la teava palniei era prins un furtun, tot transparent. Celalalt capat al furtunului l-a prins de  teava pe care o aveam eu prinsa in gura cu acel calus si pe care nu aveam cum sa o scot. Dupa ce a terminat toate pregatirile, Lady Nicole si-a desfacut fermoarul de la pantalonii negrii de latex cu care era imbracata, s-a pozitionat deasupra palniei desfacand putin picioarele si departand fermoarul pantalonilor spune: "si acum o sampanie pentru sclavul insetat", a dat drumul la urina in palnie si cum lichidul urmeaza legea gravitatiei, mi-a ajuns in gura, iar eu l-am inghitit pt ca nu aveam alta solutie. Dupa ce a terminat Lady Nicole a urmat Bizzarlady Sahra. Apoi au plecat, lasandu-ma acolo si stingand lumina. Reveneau ori pe rand ori separat ca sa urineze. Am stat aproximativ doua ore legat acolo si am fost wc-ul lor.

 

 

Va urma...

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

O saptamana in castitate - continuare

 

Dupa aproximativ doua ore in care am stat in intuneric si beam urina stapanelor, Lady Nicole si Bizarrlady Sahra, cele doua dive au decis ca este destul si ca ar trebui incercat si altceva, asa ca au venit, m-au dezlegat si m-au dus in studio unde mi-au legat mainile si picioarele de picioarele unui cal de lemn. Apoi mi-au scos acel butt-plug pe care mi-l bagasera in anus la inceput. Nu am precizat ca atunci cand au venit sa ma ia de la baie unde eram legat aveau fiecare cate un strap-on montat. Dupa ce m-au legat de respectivul cal Bizarrlady Sahra mi-a introdus strap-onu-ul si a inceput sa ma futa. dupa aproximativ 5 minute i-a cedat locul lui Lady Nicole. Aceasta m-a futut si ea pret de cateva minute si apoi s-a oprit. Au inceput sa vorbeasca in spatele meu si am simtit cum o pula mai mare imi intra in cur, incet, incet, insotita de zgomotul unui motoras electric. Mi-am dat seama ca pusesera o fucking machine sa ma futa. Se jucau cu turatia motorasului facand pula sa ma futa mai repede sau mai incet. Stateau amandoua pe cate un fotoliu si ma priveau razand cum sunt futut de o masinarie, pana cand Lady Nicole s-a ridicat si a plecat pana in celalalt colt a studioului, intorcandu-se cu un bici. Cand a ajuns langa mine a spus doar "numara" si a inceput sa ma loveasca cu biciul peste spate. La inceput n-am inteles, dar cand a inceput sa loveasca cu furie si sa urle la mine am inteles ca facusem o mare gresala. A oprit fucking machine, m-a dezlegat de pe cal si m-a legat cu mainile da doua lanturi ce erau prinse de tavan, iar picioarele de doua inele prinse de pardoseala. Apoi a luat biciul si s-a postat in spatele meu si a inceput sa loveasca, iar eu numaram. Loviturile erau sacadate si cu intensitate crescanda, in set-uri de cate 20. Dupa 5 set-uri de cate 20 de lovituri durerea pe care o resimteam pe umeri si omoplati erea foarte puternica. Atunci a facut pauza, dar in fata mea a venit Bizarrlady Sahra cu o sfoara pe care a legat-o strans la jumatate de coaie, iar capetele de legaturile pe care le aveam la glezne, in asa fel incat sfoare era intinsa precum corzile unei chitare, iar coaiele intinse la maxim cu o durere puternica in ele. Apoi Lady Nicole a continuat cu alte 5 set-uri de cate 20 de lovituri, de data asta peste fese. Dupa ce a terminat Lady Nicole, a venit  randul celeilalte dive, Bizarrlady Sahra sa-si arate indemanarea in manuirea biciului pe spatele meu. Ea a modificat set-urile la 30 de lovituri fiecare, pe care nu indrazneam sa nu la numar. 

La sfarsitul sesiunii m-au dezlegat complet, mai putin centura de castitate, un dispozitiv metalic inchis cu un lacat. M-au trimis la baie si mi-au adus hainele acolo ca sa ma pot imbraca. Mi-au chemat un taxi si m-au trimis la hotel. Eram super excitat si as fi facut orice ca sa ma pot masturba, dar centura de castitate nu-mi dadea voie. 

Cand am plecat de la ele am crezut ca ma va deranja castitatea si ca nu voi putea merge pe strada, oricum aveam impresia ca toata lumea se uita la mine, dar nu-mi pasa.

Cu castitatea am avut o problema, o mare problema, si anume erectia de dimineata din timpul somnului. Treaba asta m-a trezit in fiecare dimineata de la 5.

 

Sambata, la ora 12,00, asa cum stabilisem cu cele doua dive, am ajuns la ele ca sa-mi scoata castitatea. Am platit 200 Euro si am mai avut o sedinta cu ele foarte erotica, la sfarsitul careia mi-au scos centura de castitate.

M-am simtit extraordinar de bine si abia astept sa merg iar la ele.

 

Fournier

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...