Sari la conținut

Claudya - 0739821271


Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

In primul rând, m-am gândit sa fac asta ca o vânătoare de comori.

In al doilea rând fata asta nu are numărul ei de telefon (momentan lucrează pe un număr al unei colege), nu are pozele ei (deși la corp arată foarte bine după părerea mea, mai bine decât in pozele pe care le folosește), singurul indiciu (momentan) este ca are un tatuaj mai aparte pe corp.

 

De ce ar trebui sa MUSAI sa dati de fata asta!? Pentru ca nici nu știți ce pierdeți. :D Sunt cam maxim 10% șanse ca un forumist sa fi ajuns deja la ea. Este noua pe “piața” si face foarte bine ce face. Ca sa fie si mai interesant, ea știe acum de forum si își va deconspira singura identitatea la momentul oportun. Sincer sa fiu nu stiu nici eu mult mai multe decât voi dar pot spune ca mi-a făcut o plăcere deosebita sa o cunosc.

 

Așadar, după multe telefoane date fără nici un răspuns, gata fiind sa capitulez in fata ofertei nocturne destul de firava in perioada asta, mai încerc un număr si surpriza, îmi raspunde o voce foarte plăcuta si îmi da răspunsul căutat. Ma îndruma către locație unde si ajung in 5 minute... usa se deschide si îmi apare domnișoara pe la 1.65 - 1.70, in jur de 45de kg , bruneta, zambareata si cu acel Je ne sais quoi care m-a făcut sa îmi doresc sa o cunosc mai bine. Apartamentul foarte Ok, dotat cu o canapea mare in sufragerie cu destinație de socializare. O folosim cât fumam o tigara si pana când am terminat acea tigara ma simteam ca si cum as fi cunoscut-o de o viața.

Intrând in dormitorul in care predominant era patul, ea își lasa capotul sa alunece dezvăluind-si sânii feciorelnici perfecti. Am început sa o sărut pe gât, pe umeri pe sâni si o simteam cum se relaxează si se mi se dăruiește cu totul. Ma săruta pe piept si coboară in sărutări către zona care deja era excitată la maxim. Se oprește cu buzele subțiri pe cap si se apropie puțin câte puțin de capătull opus pana când dispare. Gemetele firave si mâinile ei pe coapsa mea trăgându-se mai adânc ma făceau sa înnebunesc de plăcere. A trebuit sa o opresc pentru ca simteam ca nu o sa reușesc sa trec de faza asta si îmi doream foarte mult sa am acel corp minunat aproape. Am pus prezervativul si am rugat-o sa stea deasupra ca sa ma pot bucura de priveliște si s-a conformat fără sa se tânguiască. Ma ținea strâns in brațe si se șerpuia soptindu-si respirația grea in urechea mea. Nu as fi vrut sa se termine momentul si am rugat-o sa se întoarcă. Doamne ce priveliște! Nu o sa fac comparații dar acel tatuaj accentuează enorm imaginea erotica formată de corpul ei. Am văzut ca începe sa obosească si i-am dat un minut de relaxare si pentru mine un moment de plăcere maxim. I am ridicat picioarele pe piept si am intensificat puțin ritmul. O trăgeam atât de tare de picioare încât cred ca am invinetit-o. Mâna ei coborând si împingându-ma inițial apoi provocându-si plăcere a fost picătura de erotism care m-a făcut sa tremur minute bune după.

Ne-am dus pe rând la dus, ea rușinându-se parca pentru ca o priveam de pe canapeaua din sufragerie cum își spală pielea catifelată.

Ne-am mai întins la o tigara si discuții . Este o fata extraordinara ce îți oferă mult mai mult decât celelalte.

 

Note:

Locație: 10 (puțin fum dar pentru mine e un setup perfect

Igiena: 10

Aspect: 9 îmi place foarte mult cum arată si ca este 100% naturală

Oral: 10

Normal: 9 - aici ar mai fi de lucrat puțin

GFE: 10

Cadoul: 100/200 ON/NP

De revenit: cred ca acum e cam tarziu, dar maine si poimâine sigur

De recomandat: sigur

 

Deocamdată, atât. Vor mai fi indicii si sper sa își facă pozele si sa își ia un număr de telefon al ei.

  • Like 13
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Buey da ce vi s-a stârnit curiozitatea 😂

Colega are topic început (Talibane cred ca tu vrei la colega mai degrabă 😂) dar nu are recenzii.

Fata nu are un program anume pentru ca mai are un job.

De aceea, pana își va face si pozele si va avea numărul ei de telefon nu am ce sa va dau.

  • Like 2
Link spre comentariu

Buey da ce vi s-a stârnit curiozitatea

Colega are topic început (Talibane cred ca tu vrei la colega mai degrabă ) dar nu are recenzii.

Fata nu are un program anume pentru ca mai are un job.

De aceea, pana își va face si pozele si va avea numărul ei de telefon nu am ce sa va dau.

faci si tu pe interesantu.consider aceasta recenzie falsa, fara poze, fara nr de telefon, ai facut doar sa te afirmi pe aici.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Bruneta-sexy/7b01607f7d6b645f.html

 

 

Acesta este anuntul meu, cu pozele si numarul meu de telefon.

Hey!

Bine ai venit pe forum clau'!

Mai detaliaza te rog...

Ai mai lucrat pe constanta? Cine e colega? Servicii/preturi/program?

Scapa-ne si aici pozele, nu toti acceseaza linku...

;)

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator clau dya
Reputație: 0

Buna.. am mai lucrat doar cateva zile.. colega e o fata frumoasa, care o ve'ti cunoaste cu soguranta... nu va pot da detali despre ea momentan pentru ca inca nu are un program de munca..

Link spre comentariu
Vizitator clau dya
Reputație: 0

Preturile st 100 lei fin 200 lei ora.. in care fac oral si normal.

Un program sincer imi este greu sa spun .. sunt in fiecare seara dupa ora 8 30 .. iar in cursul zilei cel mai bine e sa fiu sunata pentru ca nu pot sa spun zilele in care lucrez.

Link spre comentariu
  • Oras:Venezuela
  • Oras:Venezuela

Bai baieti, sa va zica si fratele cate ceva!

 

Fist of all, multam J0hnny_legend pentru pont! Pozele din link-ul postat de Agra, sunt reale si facute in locatie! Ca sa nu mai existe discutii! ;)

 

Acum...din nou rasar manca-v-as, ca Soarele in est, Venezolano aka Temujin, gata sa mai treac-un test; toate bune de cand Clau dya a aparut in lume, ce mai conteaza manca-v-as apartenenta de o fata anume?

 

Dat foc de omu' Legend cu relatarea sa si de Agra cu pozele postate, a bagat fratele o fisa azi si a sunat! Bulanos din fire, raspuns instantaneu si stabilit coordonatele gps. Locatie, undeva aproape de Filicori Lapusneanu, apartament cu 2 camere, curat si modern. Baia la fel de curata si prosoape curate.

 

Domnisoara, exact cum se vede-n poze. Bruneta, slim dar nu skinny, ai pe ce pune mana! Simpatica tare de tot si vorbareata!

 

Am stat la ceva taclale, vreo 2-3 tigari, ca sa se faca fumul ala de care zicea J0hnny, apoi mers la baie pentru igienizare. Eu eram dusat de-acasa, asa ca la mine a fost repede si simplu. Domnisoara a facut dus corespunzator, apoi ne-am trezit in dormitor.

 

Sarutari pe corp, FK, iar pe corp, pana cand a ajuns unde trebuie. Sabia lui Temujin era pe metereze deja, asa ca domnisoara s-a apucat meticulos de treaba. Oral belea, cu tente de deep si atentie la zonele adiacente...prelungit! Ceva bun de tot!

 

Piersicuta rasa si proaspat dusata, m-a imbiat la o testare! Ii place, se excita si se umezeste natural! Dupa ceva vreme, schimbat iar rolurile, apoi am rugat-o sa monteze guma.

 

Normalul...misto tare! Am inceput cu un lady on top din care am ajuns in lotus, pozitie in care am si finalizat! Pasarica stramta si tocmai buna de actiune, ca sa zic asa!

 

Per total, o experienta misto tare, care trebuie neaparat repetata! ;)

 

N-are rost sa dau note; pentru mine este clar de revenit! Nu stiu daca o sa-i placa fratelui Talibanu, ca n-are tatele mari, asa cum ii plac lui!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

 

De recomandat, sincer da! Dar nu dati buzna acum, s-o mai prind si eu in viitorul...foarte apropiat!  :laugh2  :laugh2

 

Pentru domnisoara Clau dya: merci frumos pentru timpul acordat!  :kiss3

 

Numai bine si spor sa aveti! ;)

  • Like 11
  • Minus 2
Link spre comentariu

Desi inca nu am vizitat aceasta fata, inclin sa cred ca nu este vorba despre acea Claudia cu tatuaj pe gamba pentru simplul motiv ca aia nu saruta clientii. Ori maestrul Temujin vorbeste clar despre FK. ... zic si eu ...

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Desi inca nu am vizitat aceasta fata, inclin sa cred ca nu este vorba despre acea Claudia cu tatuaj pe gamba pentru simplul motiv ca aia nu saruta clientii. Ori maestrul Temujin vorbeste clar despre FK. ... zic si eu ...

 

Avea si un tatuaj mare pe spate...niste flori, trandafiri parca...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...