Sari la conținut

Claudya - 0739821271


Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare,

   de curand am revizitat-o si eu pe d-soara Claudia. Am ramas placut impresionat de introducerea fk-ului in meniu, plus ca sta singura intr-un apt. ok ( baie cu de toate ), in zona citypark mall. S-a mai implinit un pic fata de utlima data cand am intalnit-o , nu in sensul ca s-a ingrasat dar funduletul parca e mai maricel si apetisant. Oralul a fost ok, la normal am incercat cateva pozitii , parca geme un pic mai mult decat necesar dar in rest nu am nimic negativ de spus. Programarea s-a facut fara probleme, desi cred ca prefera sa fie sunata cu 10 min. inainte de intalnire. Taxa e de 100/200 fin/ora. In final , asa cum zicea un confrate , transformarea este una in bine, atitudinea pro client si implicarea se vad , acelasi lucru l-am remarcat si la Alice ceea ce arata ca fetele au fost bine sfatuite si mai ales au inteles ca daca tot lucreaza in domeniu macar sa faca ceva de calitate.

Spor

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Voiam de mult s-o vizitez pe domnișoara Claudia și într-un final am reușit să mă sincronizez cu programul ei.

După ce am amețit puțin printre blocuri (din vina mea, că sunt chior...), am găsit repejor loc de parcare, sunat, intrat, văzut domnișoara, ramas pentru o oră.

Are o personalitate plăcută, susține conversația foarte ușor, și aproape că uiți că nu ai venit să stai doar la un "pahar de bârfă" :)

Ieșită proaspătă din duș are un corp apetisant, cu forme "acolo unde trebuie" de pe care nu-ți poti lua mâinile.

Cum au zis și ceilalți colegi, oralul plăcut, cu atenție la toate zonele, își dă interesul.

 

Prima finalizare orală, după care o pauză de o bârfa.

După pauză, am trecut la partea a doua a serii, începută iar de ea cu un oral plăcut.

Am rugat-o să vină deasupra și să pună prezervativul. Se mișcă foarte bine, se lipește de tine, cu mici sărutări, gemut puțin, acolo unde trebuie. Schimbat căteva poziții - datorită înălțimii e ușor de manevrat :)

Nu am reușit să duc eu la capăt al doilea număr (oboseala, prezervativ, eram deja "calm" după primul), dar 10/10 pentru efortul din partea ei.

Locație/Baie - 10 - curat, prosoape, gel de duș

Igiena - 10, duș înainte, parfum plăcut
GFE - 10 - nu e deloc "mută", are un râs plăcut, râde la glumele tale, chiar daca sunt proaste

Oral - 10
Normal - 9.5

Aspect - 9.5 (îmi plac tipele puțin mai slabe de obicei, dar ea are "ceva" ce m-a atras)

Halatu' - 200, ON/NP

 

De revenit? Da. De recomandat? Da, cu jumate de glas, că dacă se aglomerează nu știi când o mai prinzi.

 

(contul este "nou" și făcut special pentru această recenzie, mai am altul vechi de pe care nu postez, doar stalkeresc  :innocent, pot confirma unui moderator dacă există suspiciuni)

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator guru_
Reputație: 0

Va salut dragi curve&curvari!

 

Sa fie deja ceva timp când ma aflam iar intr-o zi din aceea in care pula mea voia la plimbare prin parc. Zic, hai sa o scot și eu într-un parc mai adevărat, singurul in orașul asta anost, fiind cel de la Tăbăcărie.

In zona asta este puzderie de pizda, mai ales in mall, însă am zis sa nu ma complic și să-i dau ceva simplu și rapid, fără bătăi de cerebel.

Studiez oferta din zona și îmi cad ochii asupra acestei fete, pe care cu alta ocazie cu ani in spate am evitat-o din cauza informațiilor contradictorii primite la acea vreme.

Acum văzând ca sunt cuvinte frumoase despre ea, am spus ca trebuie sa o trec prin pula.

Luat legătura cu ea prin whatsapp, parca... după câteva minute de dialog spune ca ma poate primi imediat, lucru ce mie îmi convenea din plin fiind din păcate presat de timp.

Cred ca este primul caz in care merg la o fata, pe fuga, lucru ce urăsc enorm. Probabil si aceasta vizita va fi afectată de acest lucru.

Revenind... ajung la locatia din zona parcului Tabacariei, la un bloc turn. Sun, primesc codul de interfon, ajung la usa, mi se deschide și sunt poftit înăuntru.

Aici am ocazia sa dau cu ochii de o fata cu o față vesela, numai un zâmbet. Intr-o ținuta de casa, ca o cămașă larga și lunguta, direct peste chiloți.

Tipa este bruneta, simpatica, însă destul de pisicoasa și “rânjita”.

Din punctul meu de vedere cel puțin pana la acest nivel al întâlnirii, ii lipsește senzualitate și sexualitatea... aia dobândită și nu cea nativa a vârstei adolescentine - pe care nu o preferam mulți, fără a ma declara totuși amator de mature. Chiar îmi plac tipele tinere, însă care au deslușit “cheia” sexualitatii...

Revenind... pentru a doua oară, la subiect.

Conversăm puțin pe canapea in living, subiecte banale și dialoguri cam fortate. Eu nu eram tocmai confortabil, doar din cauza faptului ca eram presat de timp și nu ma puteam desfășura după ritmul meu.

După ceva timp ajungem in dormitor, oarecum forțați de împrejurări și zic sa demaram acțiunile de plimbare a pulii prin parc.

Claudia se cere la baie, eu refuz și o aștept “răbdător”. Face un dus, dar un dus temeinic fraților...

Se întoarce in dormitor in curul gol, cu un corp frumos legat sâni micuți pe placul meu. O iau in brațe, ne aruncam pe pat, începem cu FK, cobor la sâni și ii mozolesc puțin, trag de sfârcuri... sint oarecum surprins de pufosenia acestora, cu toate ca sunt fermi.

Cobor la pizda, bag botul și începem ceva operațiuni acolo... după câteva minute îmi dau seama ca nu este amatoare de așa ceva (sau cel puțin cu mine), gemetele și Mișcările sale erau in antiteza cu ceea ce prestam eu acolo. Eu conștiincios, băgăm normal, însă se simte și ea la un moment dat și se ridica, ma trage dintre picioarele ei și îmi da chilotii jos și se apuca de supt pula, cu mine in picioare la marginea patului. După câteva minute, schimb și ma întind in pat pe spate. Ea vine lângă mine orientata cu pizda către capul meu. Astfe ca in timp ce o suge, ma jucam și eu cu a sa păsărica. Oralul este tenace, fara urme de plictiseala, cu atenție la coaie, însă mie unul mi-a părut steril, fără patos și plăcere și chiar putintel uscat.

Nu spun ca nu și-a făcut treaba, javra de pula s-a trezit ea, ca este un animal și nu poți sa ii ceri multe, însă parca nu torcea ea așa cum ii plăcea când era bine mângâiată.

Propun sa trecem la futut din inițiativa proprie, primesc un Durex îl punem pe pula, o străpung in poziția misionarului. Ușurel la început ca apoi sa am ce cursa îmi doresc, cu toate ca își tine bazinul/pizda într-un fel așa încât intrarea sa nu se facă perfect și doar sa intri într-un unghi de atac așa mai de cacat.

Ma rog, la după câteva minute m-am poziționat și eu astfel încât sa intre bine și pana la prăsele. In tot acest timp am susținut FK, tras de tate și alte cacaturi de genul. Ea gemea cu patos din asta reținut, însă ma repet ca era pe alta arie, nu! prea mult spus, era pe aceeași arie, însă pe Game diferite... nu spun ca nu i-ar place futaiul, însă felul comercial prin care o arată acest lucru este slăbuț.

Trec și in lingurița, pompez și aici serios, apoi pentru a Închide ostilitățile mai repede o apuc de coada de par din spate, o trag bine spre mine, o cambrez ușor sa o penetreze mai bine, dau și eu din cur de câteva ori și umplu prezervativul.

Respiram careva secunde, mi se oferă un prosop curat, fug la baie sa șterg urmele plimbării din parc, plătesc taxa solicitat de 100 de lei (eu las 150) și am plecat in lume.

Revenind la concluzii:

Fata este de nota 8 - estetic este cum trebuie, însă ii mai trebuie in aport intrinsec. Nu este o frumusețe debordantă, însă totuși este o frumusețe comuna, unde nu prea ai de ce te plângi. Eu ma plâng de felul ei de a vorbi (rostogolit) și de faptul ca zâmbește mult... prea mult și mereu... și mai ales când te futi și ești pe val...

 

Corpul este de 9 - îmi doream smoc de par la pizda (pizda frumoasa, anatomic vorbind) chiar se pretează pentru așa ceva. Nu mai rețin cum arată curul și gaura sa, ca sa ma pot exprima pana la capăt - cu toate ca sunt mare fan!!

 

Oral de 8 - nici nu știu de ce dau nota asta, tehnic nu prea sunt multe de reproșat, însă impresia artistica nu m-a mișcat.

 

Normal - cred ca tot acolo, pe la 8, motivul notei poate fiind și eu, prin prisma timplui limitat in care nu am putut da o trec prin tot caruselul propriu de testare. Ce pot sa spun, este ca ochii mei au tresarit la faptul ca aceata fetița o poți disciplina într-un animal foarte ascultător, dacă ma înțelegeți ce vreau sa spun.

 

Igiena - 10.

 

Locatia - 9.

 

Eu probabil îmi mai propun o întrevedere cu fătuca pe parcursul unei ore și voi definitiva tot acest pastel expus mai sus.

Toate bune, iar dacă sunt și nasoale, la “de evitat” cu ele!

  • Like 13
Link spre comentariu
Vizitator clau dya
Reputație: 0

Pentru a evita neplacerile pe viitor.. pentru programare la o anumita ora vom stabili la telefon.. iar pentru persoanele care nu stiu sigur ora la care pot ajunge rog confirmarea cu 10-15 min inainte de a veni spre mine.

Link spre comentariu

Buna seara,azi am avut plăcerea de a ma bucura din nou de compania domnișoarei Claudia. Sincer cuvintele sunt de prisos,Un comportament ireproșabil super drăguță,foarte serviabila si super intelegatoare. De revenit DA de cate ori ajung in Constanța. Claudia multumesc pentru tot,Te pup o seara frumoasa!!!!!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Abia ajuns înapoi acasă, după o săptămână și ceva în care nu am văzut nici o femeie, nici măcar de la depărtare, simțeam că trebuie să fac ceva în legătura cu asta. Din păcate, oră cam târzie, nu prea mai lucra nici o domnișoară din agenda mea. Deschid netul și văd mesajul ăsta:

Bunaaa!! Disponibila pana spre dimineata!!

JACKPOT!! :2808.gif  Era deja pe lista mea "de încercat". Sunat, întrebat, stabilit, pornit spre locație. Am fost plăcut surprins de ceea ce am văzut în spatele ușii: o fătucă subțire, frumușică, acoperită doar de un prosop. Câteva minute pentru ceva socializare forțată, timp în care am încercat sa îmi mai încălzesc mâinile, înainte să mă apuc să pun mâna pe ea. Mă mut în camera de lucru și aștept, în timp ce ea se pregătește la duș pt acțiune. Apare în cameră goală și bineînțeles că nu mai rezist și mă înfig în ea. FK, pipăieli, pupături din ce în ce mai jos, până ajunge la soldat. Mă întind și eu pe spate, iar ea (continuând cu oralul) se așează într-o poziție așa, vicleană, cu fundul spre mine, încât îmi venea să i-l mănânc. Îi propun un 69. Mă refuză elegant, spunându-mi că pot să îmi fac de cap după. Mă prind că nu îi place așa ceva, nu dau importanță și o las să continue. Oralul ei este ceva foarte mișto. Nu pot să mai compar treaba cu oralul, pentru că toate au stilul lor diferit. Iar Claudia are un stil beton!! Deep, limbi din toate unghiurile, într-un ritm aproape perfect, grijă la împrejurimi, etc. Punem până la urma un DUREX, dar înainte sa mă apuc de treabă, îmi încerc și eu "talentul"  :la  între picioarele ei. Și o văd după doar câteva secunde cum ma privea încercând să afișeze un zâmbet... și atât. M-am simțit atât de dezamăgit.. Îmi dau seama că, de fapt, nu îi place cunni deloc (am vazut ca la fel a zis si guru, mai sus, sau poate nu ne-am descurcat noi cum trebuie). Așa că trecem la călăreală. De data asta observ altă chestie: gemetele. Schimb deodată ritmul și mă conving de sincronizarea total inexistentă ale gemetelor ei. Și uite așa confirm și treaba asta spusă tot de guru înainte. Nu-i nimic, trec peste... după un LOT și un misionar terminăm prima rundă (fără nimic altceva prea extraordinar sau altfel de probleme) cu un mini COB. Fuga la baie, pt igeienizare și revine cu prosopul pe ea. Nu era ca și cum nu știam deja ce ascunde sub el, dar numai pentru că i-a scăpat, dezvelindu-i sânii ăia frumoși, m-a făcut să nu prea mai am chef de pauza de revenire. Așa că doar după câteva pipăieli eram din nou gata de treabă. A început din nou cu oralul ei șmecher, care, spre bucuria mea, parcă nu se mai termina. A stat minute bune acolo, jos, fără să comenteze nimic. Punem până la urmă și prezervativul (mentionez, din nou, DUREX) și continuăm cu diverse poziții. Determinat să închei întâlnirea cu un CIM, nu stiu cum, am ajuns la un tittyfuck. Deși nu are niște sâni prea mari și nu ar da impresia că ar merge pt așa ceva, chiar a fost un tittyfuck destul de reușit până la urmă. Mi-am facut și damblaua cu CIM și am încheiat sesiunea de distracție. 

Aș putea să reproșez ceva doar pentru treaba cu gemetele, însă pot trece peste. Pentru că se vede că încearcă și că vrea sa te mulțumească. Iar eu într-adevar, am fost, per total, mulțumit. Și chiar o să mai revin. Curând.

:hihat

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...