machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 deschide gura..si se faceStimată Doamnă, V-a spus cineva vreodată ân veața Dvs. căcărțile nu e doar să te ștergi cu iele la kur? 3 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Stimată Doamnă, V-a spus cineva vreodată ân veața Dvs. căcărțile nu e doar să te ștergi cu iele la kur?io nu ma sterg cu carti...stimate domn..am atatea guri flamande care se tin cu dintii de kurul meu incat nu mai am nevoie de carti,aprind aragazul cu cartile...fila dupa fila..din gurile flamande ies limbi ca cele de foc cand torni benzina peste carbunii de gratar....si curata tot ..pe cuvant 5 8 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 io nu ma sterg cu carti...stimate domn..am atatea guri flamande care se tin cu dintii de kurul meu incat nu mai am nevoie de carti,aprind aragazul cu cartile...fila dupa fila..din gurile flamande ies limbi ca cele de foc cand torni benzina peste carbunii de gratar....si curata tot ..pe cuvantIo zic că sunteți atât de flămândă, încât vă haliți și propriul căcat. 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Io zic că sunteți atât de flămândă, încât vă haliți și propriul căcat.nici n-apuc sa-l vad..mi se baga limba adanc in fund dupa el si e supt cu constiiciozitate ,pana la ultimul gram..se spala bine peretii cu saliva..o delicatesa..sa simti 2-3 limbi adnc infipte simultan in fund de catre flamanzii mancatori de rahat din" haznaua nimfo-labari",vorba lu V-Ships,sa-i dau drepturi de autor pentru vorba 6 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 4 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 de unde hepatita..adica am postat analize recente si o tii langa in continuare ...este?camerele nu sunt ascunse ..sunt la vedere..la intrare..nu in dormitor..asta daca vine vreunu cu gabduri necurate..nu mai intoarce vorba...da sunt de evitat de catre labarii libidinosi ,talhari si proxeneti. nu..problema e ca nu avem si noi cate un protector...ce ai vrut sa zici cu replica.."sictirescoviciulos" adresata Corinei?..crezi ca suntem toti prosti si nu citim printre randuriNu nu toți, doar unii ca tine, Miky și Tantrica. Lucrurile sunt altfel și mult mai simple, decât le clociți unii reduși mintal ca tine, hepatico! Fraiere nu este o opinie! Pot sa fac mai multe, înțelegi? Pot manipula oameni si le pot distruge orice căcat in ploaie ce au ei să-mi vâre mie pe la nas! ...Si ghici cum, raman cu mâinile curate, nu ca voi jegurilor!Fă, după ce că ești o curvă drogată și cu creierii muci, mai ești și obraznică! Beși dracu', terminato! ba tataie , iar minti si imbarligi situatiile ? :slap2 cine este mai mincinos ca tine , cu Recenzii false si un aparator desavarsit al anumitor infractiuni si santaje ? ba , sa ne vorbeasca unul despre "conceptul acestui site" care respecta adevarul , nu unul care se aliaza in permanenta cu niste infractori si apoi vine sa ne faca teoria prestatoarelor . Am spus eu ca esti un mos oaches , norocul tau este ca te da tichia de gol , fiindca este in permanenta lipsita de logica , dar in schimb nu duce lipsa de critici ....sfatosule . Vinde gogosile acestea lui Dylan , nu acelora care te depasesc cu mult in ciivilizatie , adevar si inteligenta . bata-te norocul sa te bata , ca tare te-ai dilit la duplicitate , de multe ori nici tu nu mai stii ce scrii/postezi :)Băi, prostul satului, stai pe corcodușele tale, râsule! Vezi-ți de punctele tale, retardatule, nu te mai băga în discuții aiurea, că te faci de căcat, la foc automat! 6 15 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Nu nu toți, doar unii ca tine, Miky și Tantrica. Lucrurile sunt altfel și mult mai simple, decât le clociți unii reduși mintal ca tine, hepatico! Fă, după ce că ești o curvă drogată și cu creierii muci, mai ești și obraznică! Beși dracu', terminato! Băi, prostul satului, stai pe corcodușele tale, râsule! Vezi-ți de punctele tale, retardatule, nu te mai băga în discuții aiurea, că te faci de căcat, la foc automat!Faci afirmații mincinoase la adresa mea in mod continuu si eu sa nu imi permit sa fiu obraznică!? Ia uite la el...simt al corectitudinii, intruchipat, haladit, murat, beșit, creț si înmiresmat! 5 17 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Faci afirmații mincinoase la adresa mea in mod continuu si eu sa nu imi permit sa fiu obraznică!? Ia uite la el...simt al corectitudinii, intruchipat, haladit, murat, beșit, creț si înmiresmat!Tot ... trasă, ești? 4 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 no , alt topic ... e crizata duduia, acum se crede si geniala :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Faci afirmații mincinoase la adresa mea in mod continuu si eu sa nu imi permit sa fiu obraznică!? Ia uite la el...simt al corectitudinii, intruchipat, haladit, murat, beșit, creț si înmiresmat!Subscriu. 4 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Besi ma..corectu lindicelor fleoscaite si sculate 3 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 e crizata duduia, acum se crede si geniala :laugh2De la ficat, i s-a urcat la creieri. Amândouă, muci. 4 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Hai daca.ti place balul...bal sa fie...s.o tinem langa. 3 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 De la ficat, i s-a urcat la creieri. Amândouă, muci.Vorbesti de tine acum. La cate baute de joi ai facut...stau si ma intreb daca mai ai...ficat. 3 8 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Tot ... trasă, ești?Vezi ca dacă te mai bagi mult in seama cu mine in acest fel o sa începi sa semeni tu cu ceea ce afirmi despre mine. Aceasta incercam sa-ti spun, dar e prea de dimineata pt. tine! 5 17 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Hai daca.ti place balul...bal sa fie...s.o tinem langa. poate va mai culcati si voi :slap2 2 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 N.ai ce sa.i spui ,m.am convins..omul e o tine langa probabil si din convingere proprie..dar probabil si pentru ca are obligatii. E ca la masoni aici pe forum. El inca e in stadiul "ascultarii" 3 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Hai daca.ti place balul...bal sa fie...s.o tinem langa.Brazdă, taci! :laugh2 Vezi ca dacă te mai bagi mult in seama cu mine in acest fel o sa începi sa semeni tu cu ceea ce afirmi despre mine. Aceasta incercam sa-ti spun, dar e prea de dimineata pt. tine!Vis, taci! Două curve drogate, cu arfe! Una, cu hepatită C, alta, cu scame pe creier! 4 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 poate va mai culcati si voi :slap2N.avem cu cine asa matinal. 3 8 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Vorbesti de tine acum. La cate baute de joi ai facut...stau si ma intreb daca mai ai...ficat.Sau constiintă...ca imediat se p.șă pe el dacă menționează cineva pe-aici de moralitate! Să tot stai si sa il observi...si cred ca exista oameni care ar putea sa fie capabili sa-si faca si fetisuri pe treaba asta(sa nu zic pe barba si chelia lui). 5 17 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Brazdă, taci! :laugh2 Vis, taci! Două curve drogate, cu arfe! Una, cu hepatită C, alta, cu scame pe creier! ma faci sa.mi pun la profil analiza. Termina si n.o mai tine langa ..ca eu nu sunt bety 4 8 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 .... 6 17 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 ma faci sa.mi pun la profil analiza. Termina si n.o mai tine langa ..ca eu nu sunt betyE ca in filozofia aia...Am lapsus acum, iti spun mai multe pe privat! 6 17 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Courtesy joistu' anonim.Chelie am, cioc asemenea.Pe forum sunt ceacanau, in afara lui,Nimenea.Iar ai dormit 4 ore.:)Ee..eu postasem o caricatura..nu poza direct..dar ma luara fanii lui cu pula de brau si scos.o 5 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Miskine eu ti.am scos poza ...sa nu te baneze. Ca mie imi place cum scrii in rest 5 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate