Sari la conținut

Debanarea fiecărui user banat care are recenzii !!!!!

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Care lista ? Ca eu mi le asum , nu fac ca altii  sa ma ascund dupa diverse clone si sa spun ca nu eu am facut-o :)

E trasă de păr îți zic eu!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Diversificatule, esti atat de prost ca puti! Pizda analfabeta, pune mana pe carte si invata limba romana! Mitomane, ai citit si tu cei trei muschetari dar nu ai inteles nimic clonatule, experiment genetic ratat!

Lasati oamenii să fie prosti, ce naiba aveti!? ðŸ˜
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Care lista ? Ca eu mi le asum , nu fac ca altii sa ma ascund dupa diverse clone si sa spun ca nu eu am facut-o :)

Dacă nu ma-nsel...araboaica a postat o listă cu oamenii pe care tu i-ai banat...Parcă nu putea cu lista, să te hartuiasca pe tine in pm întâi! Pfff...😑

• Oras:Casablanca
  • Oras:Casablanca
Postat

Dacă nu ma-nsel...araboaica a postat o listă cu oamenii pe care tu i-ai banat...Parcă nu putea cu lista, să te hartuiasca pe tine in pm întâi! Pfff...😑

La ce reputație are pe site aia nu ar fi fost hărțuire..ar fi însemnat ca îl bag in seamă

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sugi pula! 

Direct ai fost! :))))

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

...Si-asa la grămadă, crezi tu ca nu mă pot orienta,prajitule!?

Nu, prăjito. :laugh2

• Like 6
  • Minus 13
Postat

La ce reputație are pe site aia nu ar fi fost hărțuire..ar fi însemnat ca îl bag in seamă

De -10 000 te referi ?

Schelalaie si el pe aici, sperand ca ar mai conta  pentru cineva

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Conteaza doar cine sparge gheata. Degeaba zice el acum asta, dupa ce s-a aruncat deja scarnavia in spatiul public, ca nu se mai pune. Integritatea ii ramane neatinsa.

De fapt, ca sa intelegi mai bine, este o situatie identica cu cea in care se posteaza pozele userilor. Nu conteaza de cate ori preia cineva poza si o afiseaza pe forum. Nesimtit, bulangiu si ipocrit este strict cel de la care a plecat totul.

Tu esti un Moise ratat.Ori imparti apele cum trebuie, ori stai bland.

Cat despre poza lui picon, eu, admit spasit in fata Marii Adunarii Nationale, ca am dorit sa-l victimizez, dar nu la modul pe care el insusi si l-a insusit si l-a dus la rang de arta si stil de viata.Am trimis poza lui unei curve de la testate, nu mai retin care, dar era o moldoveanca, unde el a fost trimis sa faca circ.Si, pentru ca some men just want to watch the whole world burn, am zis ca poate l-or victimiza putin raketii.

Eu sunt oricum nevinovat si strain de circul asta.Si nici nu beau bere, precum toti taranii.

Postat

Tu esti un Moise ratat.Ori imparti apele cum trebuie, ori stai bland.

Cat despre poza lui picon, eu, admit spasit in fata Marii Adunarii Nationale, ca am dorit sa-l victimizez, dar nu la modul pe care el insusi si l-a insusit si l-a dus la rang de arta si stil de viata.Am trimis poza lui unei curve de la testate, nu mai retin care, dar era o moldoveanca, unde el a fost trimis sa faca circ.Si, pentru ca some men just want to watch the whole world burn, am zis ca poate l-or victimiza putin raketii.

Eu sunt oricum nevinovat si strain de circul asta.Si nici nu beau bere, precum toti taranii.

Tu bei pișat. 

• Like 7
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Daca vin rachetii de peste Prut nu mai ma bag.

Cu aia nu e de glumit.

Vizitator
Postat

Daca vin rachetii de peste Prut nu mai ma bag.

Cu aia nu e de glumit.

:no2 :no2 Aia din codri Carpatilor dinspre Kiev sunt si mai a dracu' ! =))

• Like 1
Vizitator
Postat

Mai rele sunt rachetele, nevestele lor. :D

Nici io nu mi-as dori sa fiu violat de ele :))))

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

:no2 :no2 Aia din codri Carpatilor dinspre Kiev sunt si mai a dracu' ! =))

Râzi dar nu e glumă. Un racket din ăsta a primit contract să omoare un valutist sau vameș din Siret. Acesta nu era acasă și ca să demonstreze clientului că a vrut să respecte contractul, le-a omorât pe soția și fiica de 6 ani ale valutistului.

http://m.click.ro/news/ucise-de-asasini-platiti-de-camatari

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Râzi dar nu e glumă. Un racket din ăsta a primit contract să omoare un valutist sau vameș din Siret. Acesta nu era acasă și ca să demonstreze clientului că a vrut să respecte contractul, le-a omorât pe soția și fiica de 6 ani ale valutistului.

http://m.click.ro/news/ucise-de-asasini-platiti-de-camatari

Citisem si eu asta. Si altele... Chiar nu e de glumit cu ei....

Postat

Azi nicio victima a taranului basit si afumat Mikyputa?

vrei sa zici a lui -10 000 , noul sau nume , nemaifiind nmeni pe forum cu o astfel de reputatie

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

vrei sa zici a lui -10 000 , noul sau nume , nemaifiind nmeni pe forum cu o astfel de reputatie

E groasa si noduroasa la curul lui.De la 1 Decembrie Motanul vrea sa poata fii banati si cei cu cont SP la -10000

• Like 3
  • Minus 9
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce zic prostii astia aici...sa traduca cineva ...au ramas setati ? Lolec si Bolec :)

• Like 4
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...