Sari la conținut

Miruna Bella Donna

youjy

Postări Recomandate

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Mi_a fost recomandata de cineva dar sunt 9 si nu știu la care sa merg...

• Oras:IT
Postat

Mi_a fost recomandata de cineva dar sunt 9 si nu știu la care sa merg...

9 (NOUA) fete cu numele (de "scena", probabil) si toate la acelasi salon?!?!! Interesant! Daca totusi ti-a fost recomandata de "cineva" (banuiesc ca il cunosti), de ce nu-i faci o vizita? Mai bine crezi niste "straini" pe care nu-i cunosti? Risca-te! Incercarea moarte n-are!

• Minus 1
  • Oras:Bihor
Postat

9 (NOUA) fete cu numele (de "scena", probabil) si toate la acelasi salon?!?!! Interesant! Daca totusi ti-a fost recomandata de "cineva" (banuiesc ca il cunosti), de ce nu-i faci o vizita? Mai bine crezi niste "straini" pe care nu-i cunosti? Risca-te! Incercarea moarte n-are!

informatia este mai strong din mai multe surse!

• Minus 1
Postat

@jonnyyxz: Adica pentru tine are importanta mai mare ce-ti recomanda niste "straini" decat recomandarea unui cunoscut care a fost multumit de serviciile unei fete?!! Ok! Prin absurd daca as fi fost la salonul respectiv si-as fi intrat cu "Miruna", mi-ar fi placut, i-as fi recomandat sa mearga, dar el n-ar fi fost multumit oare am fi intalnit aceeasi fata? Oricum el are (macar posibilitatea de a afla) mai multe detalii... E blonda? E bruneta? E roscata? Inalta? Mica? Corpolenta? Slaba? Sani mici, medii sau mari? Deci?!...

• Like 1

Postat

@jonnyyxz: Adica pentru tine are importanta mai mare ce-ti recomanda niste "straini" decat recomandarea unui cunoscut care a fost multumit de serviciile unei fete?!! Ok! Prin absurd daca as fi fost la salonul respectiv si-as fi intrat cu "Miruna", mi-ar fi placut, i-as fi recomandat sa mearga, dar el n-ar fi fost multumit oare am fi intalnit aceeasi fata? Oricum el are (macar posibilitatea de a afla) mai multe detalii... E blonda? E bruneta? E roscata? Inalta? Mica? Corpolenta? Slaba? Sani mici, medii sau mari? Deci?!...

poate cunostinta are cv cu tine sau sa faca un pic de caterinca si nu ai incredere in ceea ce a recomandat.

ps:la o recenzie a lui pisicut era "de recomandat dusmanilor".

tipul vrea sa stie mai multe opinii..sa isi formeze cat de cat o imagine.

ps2:cand o cunostinta iti vorbeste sau iti recomanda o fata,cunostinta aia incepe sa iti spuna niste povesti de alea cum ca el ce tare o fi fost pe acolo.daca porti ochelari de vedere sigur ar fi aburiti ochelari in timpul povestiri actiuni.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.