Sari la conținut

Andrada - 0752927560


Postări Recomandate

  • Oras:cj
  • Oras:cj

Desi nu mai actriveaza (un ochi rade si se bucura ca s-a retras, celelalt plage deoarece era flebetea mea) o sa scriu si eu o recenzie;

Cu ocazia unei deplasari la Timisoara, nu stau pe ganduri si o sun; imi stabilesc o intalnire inca de luni pentru miercuri pentru a fi sigur ca o prind; ma roaga sa revin cu un telefon in ziua respectiva, ceea ce si facui.

Ne vedem seara la 19 asa cum ne-am inteles. Ajung usor la locatie; gasesc si loc de parcare intr-un parculet din apropiere.

Cand deschide usa ma saluta si raman surprins ca m-a recunoscut desi singura noastra intalnire a fost la distanta de 1 an.

Povestim diferite lucruri, raman din nou surprins cat de bine isi aminteste detaliile intalnirii trecute; recunosc ca eu mi le aminteam, dar ea ? povestim destul de mult, aflu ca sunt singurul client pe acea zi, nevrand sa aiba programari in acea zi, dar cum eu veneam de departe si am vorbit inainte am razbit.

Intru si la baie; intram si in dormitor. O rog sa-si puna chiloteii negrii cu o pantera ceea ce se intampla in fata mea; ma delectez apoi cu funduletul ei si ii dau jos chiloteii proaspat pusi.

Coboara si la penis, care deja este ferm pe pozitii; am mai relata de modul in care face sex oral; presiunea exercitata este ata de mare ca buzele fac poc; imi place sa ma uit la ea; revenit de la baie incepem sa povestim; mai exact ea imi povesteste multe din viata ei; orele trec pe nesimtite si ma invita la un nou numar; dar discutia a devenit prea intima si nu vreau sa stric efectul; ne intelegem totusi sa ne vedem din nou a doua zi; programul meu zia era destul de strict astfel incat pot obtine doar un interval orar destul de limitat – avea ulterior programare la sala.

Ziua trece repede in asteptarea intalnirii; apoi urmeaza o adevarata nebunie – sex oral, 69, LOT, sa-a masturbat in fata mea; la intrarea in baie ingenunchez in fata ei si incep sa-i smotocesc iar prunela si sanii, dar ma opreste ferm si bland.

Plec cu un miros placut pe maini si cu o amintire care m-a ajutat sa conduc toata noaptea pana la destinatie.

 

Oriunde ai fi (sper ca acasa) iti doresc sa fi fericita !

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...