Sari la conținut

creola cu super sani 0732219854


sexxes

Postări Recomandate

  • Oras:ph
  • Oras:ph

Usor infierbantat am decis sa caut ceva nou pt cuculetzu meu si am gasit pe http://www.anuntulrapidploiesti.ro/anunturi.php?cid=7&sid=22 un anunt care suna fff simplu si la obiect:  "  buna s o tipa serioasa discreta draguta,ce ofer servicii domnilor generosi!0732219854 ID# 21739"
desi ora era destul de tarzie 00:30 am sunat si surpriza ..a si raspuns , o voce calda si dulce .am pornit spre adresa indicata , undeva pe srt Cameliei aproape de  Locatia este undeva la etaju x pe o scara curata, camera de actiune este cutata dar cu mobilier vechi. Actiunea se desfasoara pe o canapea cam tare dar care nu scartaie .Tipa are cam 1,70 si vreo 62 kg si 23 ani are niste sani fantastic de frumosi (perfecti pt gustu meu ) VREAU SA PRECIZEZ CA FATA NU SE GRABESTE DELOC eu am stat aproape 2 ore . Tariful a fost stabilit la telefon si era de 120 lei o ora cu maxim 2 finalizari

note:

aspect:8

locatie:7

oral: 8

implicare 9

la nevoie pot sa mai vin cu detalii dar cine vrea  mai mult, suna si afla singur

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Infierbantat de recenzia colegului sexxes, am zis sa o vizitez si eu pe dsoara. Am sunat in timpul zilei, insa mi-a spus sa o sun dupa 19:00 (am aflat mai tarziu ca are si un job). Confirm nr de tel 0732219854, cat si locatia: str Cameliei , intr-un bloc curat. Fata se prezinta , are 23 ani 1.70-1.75m, 60-65kg, roscata, cu sani mari. Locatia: un apart tip vagon, baia mica cu un dus si prosoape nu tocmai proaspete, iar camera ostilitatilor mobilata precar: o canapea cam rigida si... niste pete rosii dubioase (ca de sange) pe parchet. Fata e amabila, prietenoasa. Am inceput "amabilitatile" cu supt / lins de sani care sunt absolut fenomenali: mari, rotunzi, grei, fff putin lasati. A urmat un oral protejat (not a big fan) si normal: ea deasupra (unde m-am bucurat inca o data de acei sani fabulosi), doggy, putin umeri-craci si finalizare pe sani. Nu face FK si nici OWO - mi-a spus ca are o fetita de 2 ani si e cam aiurea sa faca astea si pe urma sa se duca la copil... am inteles si nu am mai comentat / insistat. La normal a gemut usor, insa observam ca se uita in alta parte... probabil nu e f mandra de ceea ce face. Nu prea ma mai simteam in forma si pt al 2-lea numar si voiam sa plec, insa afland ca pretul ramane acelasi (120 lei / 1 ora cu 2 finalizari), am hotarat sa raman - pretul fiind deja cunoscut si acceptat de la inceput... deci nu am ce sa ii reprosez. Am mai stat si la al 2-lea numar, iar la final m-am incadrat in 1 ora. Trebuie sa precizez ca nu s-a uitat niciun moment la ceas, nu m-a grabit, ba chiar mi-a zis ca nu-i bai daca depasim ca doar "nu te las sa pleci asa". Si acum notele:

Prezenta: 9 - voce calda, prietenoasa, intelegatoare

Locatie: 7 - baie mica cu prosoape nu tocmai proaspete, camera de lucru cu pete rosii pe parchet

Aspect: 8 - figura 8, sani 10, fund 6 mic, naspa cu un tribal mic deasupra

Oral: 7 - pe cat imi place OWO, pe atat de mult nu imi place cu prez, deci sunt subiectiv. Fara atentie asupra zonelor adiacente.

Normal: 9 - pozitia cu ea deasupra in care sa te bucuri de sani face toti banii. Neimplicarea o face sa-i dau 8 aici.

GFE: 7 - ii inteleg motivele (copilul) si ca poate e la inceput, ba chiar pot sa spun ca ii dau dreptate, insa nu pot sa nu o "penalizez" la capitolul asta.

Cost: 120 lei / 1 ora max 2 finalizari

Per total: 8 -  a fost o experienta placuta, a meritat toti banii, mai ales ca imi doream de mult o experienta cu asa sani. Recomand !

 

PS: este primul meu post si rog sa fiu scuzat / corectat daca am gresit cu ceva

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:ph
  • Oras:ph

Escorta stie de acest forum si recenzia a fost facuta cu acordul ei . Au aparut niste probleme si doreste ca detaliile legate despre zona unde se afla locatia cat si numele ei sa fie sterse din forum . ROG  un moderator sa faca editarile necesare .MULTUMIRI ANTICIPATE

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Colegu cel mai bine ar fi sa suni sa o vizitezi si poti spune chiar tu asta.

 

 

Acum, indemnat de recenzia colegului nostru am decis sa incerc si eu domnisoara. Sunat mi-a raspuns imediat, stabilit detaliile si plecat spre locatia domnisoarei care a fost enuntata si mai sus.

 

Ajuns in locatie ma asteapta domnisoara imbracata in tinuta de strada, ce pot spune nu o frumusete dar nico de lasat, aspect 8.

Ne facem comozi domnisoara merge la un dus eu fiind spalat de acasa am asteptat cumintel in camera ostilitatilor, un apartament cam uratel am inteles ca se muta de acolo deci nu are rost sa notam locatia cu note.

 

Vine domnisoara de la dus, sanii intradevar frumosi, naturali, domnisoara bine proportionata, aspect notam cu un 8 - 9.

 

Actiunea domnisoara scoate un prezervativ acipera organul si incepe cu un "lucru manual" apoi cu un oral destul de bine executat pacat ca totul se executa protejat si exclus cim, pt oral un nota 6 -7. Destul de infierbandat cer domnisoarei sa treaca on-top, privelistea frumoasa intradevar, jucat cu sanii, domnisoara se nisca frumos, am continuat in aceeasi pozitie cateva minute pana am terminat, pt normal un 8 - 9 notez.

 

Anal nu presteaza cred nu sunt interesat, gfe de asemenea s-a discutat oricum nu ma interesa.

 

Per total o experienta placuta, nu este tocmai pe gustul meu din cauza meniului fara cim sau cof dar domnisoara merita banii, raport calitate/pret buna, halatul 120 lei.

 

Bafta si ciocane tari!!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Usor infierbantat am decis sa caut ceva nou pt cuculetzu meu si am gasit pe http://www.anuntulrapidploiesti.ro/anunturi.php?cid=7&sid=22 un anunt care suna fff simplu si la obiect:  "  buna s o tipa serioasa discreta draguta,ce ofer servicii domnilor generosi!0732219854 ID# 21739"desi ora era destul de tarzie 00:30 am sunat si surpriza ..a si raspuns , o voce calda si dulce .am pornit spre adresa indicata , undeva pe srt Cameliei aproape de  Locatia este undeva la etaju x pe o scara curata, camera de actiune este cutata dar cu mobilier vechi. Actiunea se desfasoara pe o canapea cam tare dar care nu scartaie .Tipa are cam 1,70 si vreo 62 kg si 23 ani are niste sani fantastic de frumosi (perfecti pt gustu meu ) VREAU SA PRECIZEZ CA FATA NU SE GRABESTE DELOC eu am stat aproape 2 ore . Tariful a fost stabilit la telefon si era de 120 lei o ora cu maxim 2 finalizari

note:

aspect:8

locatie:7

oral: 8

implicare 9

la nevoie pot sa mai vin cu detalii dar cine vrea  mai mult, suna si afla singur

 

Colegu ai un +1 de la mine felicitari pentru descoperire si postare

 

Numai bine

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Cel mai probabil sau ceea ce cred eu ca se muta in noua locatie asa spunea si de aceea nu raspunde, mai incearca colegu si o sa ai noroc...de asemenea am inteles ca nu face pe banda rulanta decat cativa clienti pe zi sau saptamana, are si un bebe de 2 ani.

 

Numai bine!!!

Link spre comentariu

salut, aveti idee daca mai este in breasla?

inteleg ca a schimbat locatia, a schimbat si al doilea job? :no2

un nr de tel valabil si daca se poate cateva poze?

mersi

 

Topicul a fost mutat la inactive, ceea ce inseamna ca tipa nu mai raspunde la numarul respectiv si nu mai este de gasit, deci inactiva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...