Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

MULATRA exotica, esti un domn pretentios in cautare de delicii interzise, atunci te astept. Eu, mulatraa sexi din Rep Dominicana, iti pot oferi se (normal, oral, anal, 69, intre sani) discretie, curatenie, igiena loc parcare.

 

post-28076-0-65804300-1357960415_thumb.jpg  post-28076-0-16566600-1357960431_thumb.jpg  post-28076-0-77189600-1357960441_thumb.jpg  post-28076-0-36440500-1357960449_thumb.jpg post-28076-0-68608200-1357960457_thumb.jpg

 

 

Tocmai revin de la d-ra mai sus prezentata care e o mulatra exotica din republica socialista Romania ( if u know wat i mean ). Locatia este exact pe magheru, langa biserica latina e o agentie christian tour , se face un gang in care e si un exchange.Apartament  curat, mobilat cu strictul necesar, baia n-am vazut-o deoarece am venit dusat de acasa.Fata ofera sex total pentru 100 de lei o finalizare sau 150 2 finalizari, oral neprotejat in functie de igiena ( "adica sa nu ai ai flocii mari" am incheiat citatul ).Zice ea ca are 21 de ani desi dupa ochiul meu cred ca se aproprie de un 28-30, sani misto ai pe ce pune mana, fund la fel, are burtica, epilata cam prost pe picioare f deranjant la atingere, grave dezacorduri gramaticale dar tinand cont etnia nu m-a mirat, incearca sa poarte o conversatie, gen cum a lucrat ea prin spania in bransa si s-a intors deoarece nu mai mergea , bla bla bla small talk to say so , a si era sa uit foloseste apelativu iubitu , lucru destul de enervant cel putin pentru mine.Am optat pentru o finalizare 100 de lei, a inceput cu un oral cat de cat bunicel fara prezervativ , limbi pe obiectul muncii fara insa sa ofere atentie si zonelor adiacente, am pus prezvativul am schimbat vreo 2-3 pozitii ,normalu slabut, nu schiteaza nici un gest, nu geme nu nimic.De apreciat ca nu te grabeste si cam atat in rest nu iese cu nimic in evidenta la capitolul asta.Programul de lucru cica ar fi de pe la 10-11 dimineata pana tarziu in noapte , eu am ajuns pe la 3 la ea am fost si ultimul client.Mai are si o lampa cu lumina ultra violeta in dormitor de mi-a spart ochii , cica a pus-o ca a fost arsa odata de un tip care i-a platit cu euroi falsi.In fine o ineptie.

 

Notele 

 

Oral - 6 

Normal -5

Anal - nu am incercat

Fk - nu am incercat si nici nu va sfatuiesc

GFE - 3 incearca sa mentina o conversatie si cam atat.

Locatie - 7

 

Intr-o noapte de vineri spre sambata la ora 3 cand nu am reusit sa gasesc o escorta de top , a mers si mulatra exotica de pe plaiurile mioritice.De revenit? Cu siguranta nu, daca nu aveti altceva mai bun si vreti o descarcare rapida sa zicem ca e ok , desi 100 de lei pentru o finalizare mi se pare cam mult un pret corect ar fi undeva pe la 70 de lei dupa parerea mea desigur.Era sa uit pozele sunt reale desi impresia mea e ca sunt mai vechi intre timp d-ra a luat cateva kg in plus, nu multe dar vizibil.Daca am omis ceva , imi spuneti si completez.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare ,

Vizitat si eu dnsoara , cu siguranta este din Republica Populara Ferentari .

Locatia :Magheru , langa biserica Italiana

Contact: tel. din titlu

Am sunat din curiozitate acum o luna jumatate, vroiam sa testez ceva exotic , dar din pacate am luat o mare teapa :slap2 , am stabilit intalnirea in 30 min , ajuns pe magheru nu mai raspundea la tel , am asteptat 10-15min sunat din nou de 2-3 ori raspunde la un moment dat , ma indruma prin tel spre locatie.

In timp ce urcam spre etaj in urma mea urca grabit alt confrate la colega ei , era sa ne dam cap in cap la usa.

Acum ajuns si cu oo umflate nu am mai plecat , mi-a prezentat oferta sex total 150 /h sau 100/fin , nu am fost lasat sa aleg caci se grabea tare de tot din cauza <<proprietarului>> spunea ca si asta acu si-a gasit sa vina.

Mers la baie , unde nu era bec si nu am vazut gel de dus sau altceva , m-am reimprospatat rapid , intors in camera a trecut rapid la un oral protejat banal , tecut rapid caprita , se misca destul de bine , terminat in preze , igienizat cu servetele umede si roiu.

 

Note;

Locatie : 6.5

Aspect: 8 ( de etnie)

Oral : 6

Normal :7.5

Anal :nu m-a interesat

GFE: 1.5

Tarif: 100/fin-150/h

 

Concluzie ; Eu cu siguranta nu mai revin, si daca nu schimba reclama cu MULATRA sigur la EVITAT

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Dupa locatie, dupa baia fara bec, dupa comportament, dupa culoare cred ca este aceeasi persoana cu cea din: 

 

https://nimfomane.com/forum/topic/11801-0768851313-denisa-sex-total/

 

in aceeasi locatie mai este si

 

https://nimfomane.com/forum/topic/11951-0760930204-alexia-magheru/

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Sunt membru de ceva timp, dar imi era sila de recenzii. Insa, am mers de multe ori la domnisoara asta, si a fost super de fiecare data. Din pacate vad niste recenzii negative ! Si am zis haide sa o fac, ca merita !

 

Locatia este la Magheru, langa biserica Italiana/Latina.

Telefonul/contact : in titlu

 

Deci cum am scris mai sus un pic, am fost de multe ori la ea. Eu sun si raspunde de fiecare data (pe urma mai ma pierd la biserica si o mai sun, ca uit intrarea tot timpul ! :D , si bine, am mai asteptat un pic cat odata ca era ocupata la telefon, dar nu-i mare deranj!)

 

Locatia este destul de ok, mobilier normal, adica chiar te simti bine, nu bagi de seama prea mult... Apartamentul este curat, intradevar lipseste bec la baie, dar poate pune in curand, ca nu am mai fost de ceva vreme.
Dus nu am facut ca vin direct spalat, nu pierd timpul acolo.

Are forme delicioase, sanii marii, la pat este buna, ori ce pozitie vrei... Nu am avut nici odata impresia ca se grabea.

Ea a mai avut niste clienti betii sau jegosi si se mai fereste cat odata daca ii se pare ceva dubios, nu face oral neprotejat daca nu ai o igiena buna... In fine, chestii evidente !

(Mai sta si cu o colega)

 

Note :

Locatie : 8 (chiar daca nu are bec in baie, mare chestie!)

Aspect : 9.5

Oral : 8

Normal : 9

Anal : Nu am facut

GFE: 10

 

Tarif : 100 finalizarea - 150 ora

 

Concluzie : Eu o sa continui sa ma duc ! Pentru cei care nu au incercat, o recomand, chiar nu-i de ratat tipa ! Daca vrei o experienta de culoare, fugitii la ea ! :hooray

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salut baieti

Vin si eu cu o recenzie la domnisoara,nu de alta ,da simt nevoia totusi sa-mi fac datoria de futalau si sa scriu ici sa. Deci fost la duduie saptamina trecuta si lucrurile au stat cam asa. Locatie : pe Magheru linga biserica Italiana ,usor de ajuns,parcare la Inter sau daca nu vreti ,peste drum ,asta daca gasiti loc. duduia a explicat bine ,gadit usor,putin cam sordid locul da asta e.. Locatia se prezinta binisor ,dar personajele de acolo nu prea. Ai impresia ca esti la cooperativa fute-ma ca ma grabesc,si o sa va explic de ce?

M-a intimpinat o duduie ,ce cred ca era partenera si care a incercat sa fie draguta ,si ia si reusit un pic,tinindu-mi companie pina se elibereaza omul muncii. Lucru care s-a intimplat in 7-8 min ,da cu ocazia asta l-am intilnit si pe antevorbitorul meu in futareala lucru ce nu prea ne-a placut atit mie cit si lui. Trecem peste aspectul asta si mergem direct la dameza. Ei ,aici treaba e asa,nu arata rau ( ptr cei ce poftesc la femei cu carne,tite ,cur) ,dar nici prea bine. De prestatie ce sa zicem, pai daca suntem la fabrica de futut ,sa ne futem nu? Concluzie ,eu unul nu am ce mai cauta . De ce m-am dus,is padionat de tite mari ,si fata are ceva material ,dar degeaba. Si acum notele:

LOCATIE:8

ASPECT: 6

ORAL: 6

NORMAL: 6

ANAL: nex

Gfe: ce-i ala?

Tarif: 150 ron,ca-s generos

Concluzie finala: lasati-o sa se pregateasca de Champion League,ca nu prea corespunde!

Sa futeti bine!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...