skank hunt 77 Reputație: -620 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Haideti sa jucam un joc. Sa ghicim cu ce este imbracata inesines....sau daca este imbracata ori dezbracata. Zilnic spre seara, ea publica poza cu ce este imbracata in ziua respectiva. Cine nu ghiceste corect = BAN instant de la ea! 1 9
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 8, 2017 Ines nu poarta chiloței Ines se imbraca in functie de eveniment . Ines doarme goala si Ines iti ordoana sa termini in plm cu atatea pagini deschise despre ea incontinuu. 5 5
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 8, 2017 NU ARE NIMENI VOIE SA FIE UN TROLLER MAI MARE DECAT ESTE INESINES ! Ne-am inteles, dragutule ? ;) 2 5
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2017 Haideti sa jucam un joc. Sa ghicim cu ce este imbracata inesines....sau daca este imbracata ori dezbracata. Zilnic spre seara, ea publica poza cu ce este imbracata in ziua respectiva. Cine nu ghiceste corect = BAN instant de la ea! Hai, să jucăm alt joc: tu te duci tare și ne lași. 6 12
skank hunt 77 Reputație: -620 Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Postat Noiembrie 8, 2017 Hai, să jucăm alt joc: tu te duci tare și ne lași.sau te duci tu la azil 2 8
skank hunt 77 Reputație: -620 Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Postat Noiembrie 8, 2017 Ines nu poarta chiloțeiInes se imbraca in functie de eveniment . Ines doarme goala si Ines iti ordoana sa termini in plm cu atatea pagini deschise despre ea incontinuu.NU VREAU! Pana nu vii in Bucuresti si nu te fut, nu ma las. Sau baneaza-ma! :rax2 1 9
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2017 Nenea shark , când ai constultat ultima oară un pshiholog ? 39
skank hunt 77 Reputație: -620 Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Postat Noiembrie 8, 2017 Nenea shark , când ai constultat ultima oară un pshiholog ? De la 1 iunie....cand am facut trei sedinte de consiliere la cabinetul Noblesse Unic cu doamna dr. psiholog Francesca , care si-a luat doctoratul la Universitatea din Napoli. De atunci, nicio doamna doctorita nu m-a mai consultat la "cap". 1 7
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 8, 2017 Nenea shark , când ai constultat ultima oară un pshiholog ?N-are remediu. 3 5
skank hunt 77 Reputație: -620 Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Postat Noiembrie 8, 2017 N-are remediu.Singurul remediu e sa-mi bag PULA in pizda ta! Sau in oricare blonda siliconata. 2 7
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 8, 2017 Singurul remediu e sa-mi bag PULA in pizda ta! Sau in oricare blonda siliconata. Like! Daca e singurul remediu, imi afisez parerea de rau de pe acum. Condoleante! 2 5
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2017 N-are remediu.Laba strica creierul =)) 37
skank hunt 77 Reputație: -620 Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Postat Noiembrie 8, 2017 Psihologii si doctorii psihiatrii din Romania sunt niste SARLATANI care au luat examenele tocind sau copiind in nu stiu ce facultati private de tip Spiru Haret.Serios acum. Chiar ati avea incredere si i-ati plati pe asa oameni doar ca sa va asculte supararile ? Cum se face ca traim vremuri in care un pacient gras care se plange ca nu poate sa slabeasca este consultat de un alt psiholog gras?Serios, psihologii romani SUCKS si pot sa ma pupe in fund! Se stie ca singurul remediu pentru bolnavii psihici ca mine este sa-si gaseasca o "gaurica".Orice barbat intra in sevraj daca nu a mai futut ceva de luni bune. 1 2
skank hunt 77 Reputație: -620 Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Postat Noiembrie 8, 2017 Like! Daca e singurul remediu, imi afisez parerea de rau de pe acum. Condoleante!Sau esti si tu darnica de sarbatori si vii in Bucuresti....serios, nici pe 100 euro nu vrei sa te futi cu mine? 1 2
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 8, 2017 Laba strica creierul =))Delia, am tot studiat replicile tale de-a lungul timpului , si consider ca esti cea mai potrivita in functia de Asistenta a Motăniței Innes. ( noul administrator Nimfo). Asadar , prin prisma raspunsurilor promte, inteligente , obiective , corecte si sincere, ti-ai castigat dreptul de a fi mana mea dreapta. Delia pisicuța. Asistenta Supremă a Motăniței Innes. 2 5
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2017 Delia, am tot studiat replicile tale de-a lungul timpului , si consider ca esti cea mai potrivita in functia de Asistenta a Motăniței Innes. ( noul administrator Nimfo). Asadar , prin prisma raspunsurilor promte, inteligente , obiective , corecte si sincere, ti-ai castigat dreptul de a fi mana mea dreapta. Delia pisicuța. Asistenta Supremă a Motăniței Innes.Mulțumesc accept cu plăcere :) 🤗🤗😌😌😌😌 37
skank hunt 77 Reputație: -620 Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Postat Noiembrie 8, 2017 Delia, am tot studiat replicile tale de-a lungul timpului , si consider ca esti cea mai potrivita in functia de Asistenta a Motăniței Innes. ( noul administrator Nimfo). Asadar , prin prisma raspunsurilor promte, inteligente , obiective , corecte si sincere, ti-ai castigat dreptul de a fi mana mea dreapta.Delia pisicuța. Asistenta Supremă a Motăniței Innes.SI EU CE SUNT?Ai zis ca ma faci moderator?Ca ma platesti in natura? 1 1 7
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2017 SI EU CE SUNT?Ai zis ca ma faci moderator?Ca ma platesti in natura? Ești bufon . 38
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 8, 2017 Vei primi pe email o lista cu responsabilitati , insa si cu drepturile pe care le detii aici pe Nimfo.Exemplu: dreptul de a da BANN PERMANENT . Felicitari , Delia pentru promovare !!! 3 5
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2017 Vei primi pe email o lista cu responsabilitati , insa si cu drepturile pe care le detii aici pe Nimfo.Exemplu: dreptul de a da BANN PERMANENT . Îmi scrii pe watssap cine ce și cum :) 36
skank hunt 77 Reputație: -620 Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Postat Noiembrie 8, 2017 Ești bufon .Sa-mi sugi pula de bufon atunci! :atm Mai intai s-o machiez. Tu nu uita sa te rujezi sa-mi lasi urme. Ma incita rujul cu care te dai si buzele tale. 1 7
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 8, 2017 Sa-mi sugi pula de bufon atunci! :atm Mai intai s-o machiez. Tu nu uita sa te rujezi sa-mi lasi urme. Buna ! Ai gresit Sectiunea de vise si imaginatie sporita. 2 5
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2017 Sa-mi sugi pula de bufon atunci! :atm Mai intai s-o machiez. Tu nu uita sa te rujezi sa-mi lasi urme. Este prea mică și nu o găsesc de floci , așa ca mai bine lasă . 37
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Cum e imbracata Ines acum ? Ca Femida, Zeita Justitiei ! :D :P (pentru ca ea e Justitia) https://previews.123rf.com/images/nejron/nejron1402/nejron140200466/25988780-Femida-Goddess-of-Justice-with-scales-and-sword-wearing-blindfold-against-dramatic-stormy-sky-Stock-Photo.jpg 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum