cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2017 Sincer, nu prea se vede logica aia, de care spui! Nu am reținut ce m-ai întrebat, dar ... în fine!Hai, somn lin!Normal ca nu ai retinut, nici nu ma asteptam!ðŸ˜ðŸ˜ 9 16
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2017 Normal ca nu ai retinut, nici nu ma asteptam!Nici nu te aștepta! 1
beresdrops Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Că sa nu va mai țin în suspans,am văzut că Sante ți vreo 5 care citiți,primul este Laury,am povesti multe despre el,se da doctor,adică așa le minte pe fete,se duce cu un săpun Protex că ai când el e f ok cu igiena,pe forum e masculul feroce,dar e un slăbănog vai steaua lui cu o puțică mica mica....Povesti de la fete Piși...daca mai vrei pentru carte contactează ma
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Postat Noiembrie 10, 2017 Haterii sunteti voi si incet incet toata lumea sanatoasa la cap va da log out definitiv. O sa ramana spitalul de nebuni online. Tu esti seful sectiei. Este? :laugh2 1 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 10, 2017 Postat Noiembrie 10, 2017 Pe langa Trollescoviciulos, Corina are si protectia lui Pisicuts si a lui Marean no 1. I-ai omis pe P_morris cu fetitele lui de pe Cantemir, pe Ticutza, pe Batranul George - datorita caruia e mereu liniste si frumos pe topic la Sasha, pe Daywalker78 - care trimitea fete la produs in Italia, pe Justitiaru si clona lui Dmx Dmx, dar si pe Picon - trubadurul proxenetilor de pe nimfomane.com si recenzorul de serviciu al fetelor acestora. Ba boule cand o sa afli ca nu sunt justitiaru iti dai foc asa ....simbolic pe site?Torn io benzina 21 15
pulesteu Reputație: 10798 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2017 Ale lui puleasca nu le lua in calcul si in serios ...sunt prea tragice. Se duce la 50-100 de lei si vine aici sa se planga in Recenzii ca este baia prea mica si ca nu incape un gras acolo sa se spele la pulereaza . :laugh2Daca mai fac niste recenzii, iti iei venele pe lung.N-ar fi o decizie gresita. 12 8
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 10, 2017 Marean, recepție 3 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 10, 2017 Postat Noiembrie 10, 2017 Marean, recepție =))Pe mine nu ma saluti?Am aflat cas justitiaru :))))) 18 15
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 10, 2017 Pe mine nu ma saluti?Am aflat cas justitiaru :))))) Să trăiți! :) :hihat 1 4
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 10, 2017 Ba boule cand o sa afli ca nu sunt justitiaru iti dai foc asa ....simbolic pe site?Torn io benzinaIo îi dau chibritu'. :laugh2 8 13
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 10, 2017 Marean, recepție =))Salut bre? So keres? 8 13
raffaello Reputație: -6837 Postat Noiembrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 10, 2017 Mi-e dor de marinar. Macar ala fabula cu talent! 6 6
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 10, 2017 Postat Noiembrie 10, 2017 Io îi dau chibritu'. :laugh2Da l in sange ca ne iau astia de la protectia animalelor. 18 15
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 10, 2017 Salut bre? So keres? Să trăiești,bre! :hihat Uite p-aicişa, mă minunez :) 2 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 10, 2017 Postat Noiembrie 10, 2017 Să trăiești,bre! :hihatUite p-aicişa, mă minunez :)Ati dus forumu in dezastru.Sa poate?
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 10, 2017 Da l in sange ca ne iau astia de la protectia animalelor.Iubiți și câinii vagabonți. :laugh2 Să trăiești,bre! :hihat Uite p-aicişa, mă minunez :) Să trăiești,bre! :hihat Uite p-aicişa, mă minunez :)Ai și de ce. :laugh2 8 13
pulesteu Reputație: 10798 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2017 Ale lui puleasca nu le lua in calcul si in serios ...sunt prea tragice. Se duce la 50-100 de lei si vine aici sa se planga in Recenzii ca este baia prea mica si ca nu incape un gras acolo sa se spele la pulereaza . :laugh2Eu n-am zis asa ceva. Din nou o sugi in chec ca un bulangiu stricat care doarme la patul 3.Fata aia avea foarte multe recenzii pozitive. M-am dus si eu si i-am facut o recenzie in care am spus ca are niste servicii bune, dar ca baia aia nu e ok deloc si ca mai bine ar ridica pretul si si-ar lua o locatie mai decenta.Una e una, alta-i alta. Din moment ce esti un cacat bolnav, nu incetezi cu dezinformarile si aberatiile debitate non stop. N-ai nici o recenzie, asa ca taci si suge-l. Nu mai vorbi neintrebat, lacheule. :)Ma intreb de ce nu faci recenzii...Ai pula prea mica ca sa futi?Esti super sarac?Ai probleme de incredere si te gandesti ca vor rade fetele de tine?Te gandesti ca astfel te vor identifica si isi vor da seama ca aveai ciorapii si chilotii la fel de rupti ca portofelul?Vor vedea ca puti a foame si recenziile marelui patron de hoteluri sunt doar minciuni ale unui schizofrenic?Esti de fapt homosexual si esti suparat ca toti fac recenzii fetelor, dar pe tine nu te fute nimeni?Ai incercat sa platesti o fata cu un sac de porumb furajer si ai fost refuzat?Hai, Miky, spune cine te-a ranit si de ce nu ti-ai mai vazut pula sculata de 10 ani. De ani de zile stai pe forumul asta si ragai a pula si nu esti in stare sa aduci o contributie pozitiva. 10 7
picon Reputație: 1045 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 10, 2017 Miky...recepție! Suge-o și taci! 7 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2017 Postat Noiembrie 10, 2017 Pe langa Trollescoviciulos, Corina are si protectia lui Pisicuts si a lui Marean no 1. I-ai omis pe P_morris cu fetitele lui de pe Cantemir, pe Ticutza, pe Batranul George - datorita caruia e mereu liniste si frumos pe topic la Sasha, pe Daywalker78 - care trimitea fete la produs in Italia, pe Justitiaru si clona lui Dmx Dmx, dar si pe Picon - trubadurul proxenetilor de pe nimfomane.com si recenzorul de serviciu al fetelor acestora. Laic si share. Ps: Marean a zis ca sa nu-l bagi in aceasi oala cu Pisicut. El este net superior 8 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2017 Postat Noiembrie 10, 2017 Cred ca Tanya a fost aia de a tras glontu' care a perforat calota craniana a lui Kennedy, nu ? Si Ines ii spunea prin statie unde sa fuga dupa aceea.... :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2Am vrut sa dau plus ,scuze :( 28
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2017 Postat Noiembrie 10, 2017 Am vrut sa dau plus ,scuze :(Stai linistita frumusete, eu nu mananc puncte la micul dejun ! ;) :laugh2 :kiss3 :kiss3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2017 Postat Noiembrie 10, 2017 Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate. Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati. Corina il are in spate pe Trolescoviciulos. Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel. Si lista poate continua ... Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi. Ce vorbesti boss aici ?Am urmarit recent ce se intampla aici.Tu ce useri punctezi pozitiv si negativ ? Ce conteaza pentru tine aici ?
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 10, 2017 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Noiembrie 10, 2017 Nu știam că am atâția prieteni pești...Și mie nu.mi dau o pizdă să o fut...:)))) 3 19
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2017 Postat Noiembrie 10, 2017 Pe mine ma amuza tipu'Tot posta el ce posta , și nu îl baga nimeni in seama , și s-a gândit el ăsa sa deschisă un topic de genul fiind sigur v-a primi atenția mult dorita , și voi ii dați apa la moara ! 28
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2017 Postat Noiembrie 10, 2017 Ionut (Ivanut) pune si tu o lista cu proxenetii de pe forum sa ramana aici declaratia ta.
Postări Recomandate