araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Noiembrie 11, 2017 Ieri si astazi am testat doi indivizi.... nu am de gand sa-i banez, le-am dat cateva minusuri..vreo 400 .... ce credeti ca au facut ei ? Au simțit nevoia să-și spună supărarea cand au văzut ca "reputația" lor (pe care chiar ei personal se pișă) nu mai are aceași grandoare ca in trecut .... unul (mai prost) mi-a deschis topic tocmai când e somnul mai cu băsini iar altul foarte nepăsător, pentru el cine se plangea de puncte era un fraier.... a simțit nevoia să scrie intr-o postare ce a primit de la "ARABOAICA" :) 6 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 https://media.giphy.com/media/fd1TSJqq3b4GI/giphy.gif 26 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Ieri si astazi am testat doi indivizi.... nu am de gand sa-i banez, le-am dat cateva minusuri..vreo 400 =)) .... ce credeti ca au facut ei ? Au simțit nevoia să-și spună supărarea cand au văzut ca "reputația" lor (pe care chiar ei personal se pișă) nu mai are aceași grandoare ca in trecut =)) .... unul (mai prost) mi-a deschis topic tocmai când e somnul mai cu băsini iar altul foarte nepăsător, pentru el cine se plangea de puncte era un fraier.... a simțit nevoia să scrie intr-o postare ce a primit de la "ARABOAICA" :) Mai sunt specimene pe aici care se plang pentru puncte.Chiar zilele trecute 3 useri cu vechime si-au aratat durerea pentru puncte.Puteti sa rasfoiti postarile sa ii identificati. 26 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Vreau si eu niste puncte, cat tot e "blac fraidhei" week-end-ul asta, sa-mi iau si eu un Teleconvertor Nikon si niste filme late pentru camerele mele cu film. Saru'mana, mersi bocup... :hihat 2
peerco Reputație: 280 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Ieri si astazi am testat doi indivizi.... nu am de gand sa-i banez, le-am dat cateva minusuri..vreo 400 =)) .... ce credeti ca au facut ei ? Au simțit nevoia să-și spună supărarea cand au văzut ca "reputația" lor (pe care chiar ei personal se pișă) nu mai are aceași grandoare ca in trecut =)) .... unul (mai prost) mi-a deschis topic tocmai când e somnul mai cu băsini iar altul foarte nepăsător, pentru el cine se plangea de puncte era un fraier.... a simțit nevoia să scrie intr-o postare ce a primit de la "ARABOAICA" :)Eu zic ca te inseli. Ii intereseaza sa nu fie banati , nu punctele, ca alea se fac inapoi . 11 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Ma astept sa fi gresit cu ceva, ca nu depuncta coleg(a)/(ul) degeaba ;) 24 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 11, 2017 Putem sa mergem la fete cu punctele astea ? ... si le dam in loc de bani ? Care e rata de conversie, 1 leu = 1 punct ? 2
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 11, 2017 Daca va dau punctele mele, va ia corpu razna :laugh2 :laugh2 8 19
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2017 Daca nu ar urma banarea la -400...nu cred ca s ar plange nimeni😠15 16
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Noiembrie 11, 2017 Eu zic ca te inseli. Ii intereseaza sa nu fie banati , nu punctele, ca alea se fac inapoi . Eu sunt cand pe minus, cand pe plus...Diferenta intre mine si altii e ca eu am doar un cont SP ce se tine dupa mine asa ca suspectez o vendeta personala. Daca acum ceva ani baarea unui user important provoca o adevarata furtuna, acum a devenit obisnuita actiunea in sine ca si revenirea celor "dungati"... 4 4
blondynekiss10 Reputație: 540 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Unde imi doresc Oras:Unde imi doresc Postat Noiembrie 11, 2017 Ieri si astazi am testat doi indivizi.... nu am de gand sa-i banez, le-am dat cateva minusuri..vreo 400 =)) .... ce credeti ca au facut ei ? Au simțit nevoia să-și spună supărarea cand au văzut ca "reputația" lor (pe care chiar ei personal se pișă) nu mai are aceași grandoare ca in trecut =)) .... unul (mai prost) mi-a deschis topic tocmai când e somnul mai cu băsini iar altul foarte nepăsător, pentru el cine se plangea de puncte era un fraier.... a simțit nevoia să scrie intr-o postare ce a primit de la "ARABOAICA" :)Nu stiu de ce naiba am luat contul asta, inca nu am dat nici macar un minus.Am observat ca e mai simplu sa ignori ceea ce nu-ti place ... 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Nu stiu de ce naiba am luat contul asta, inca nu am dat nici macar un minus.Am observat ca e mai simplu sa ignori ceea ce nu-ti place ...Cred ca Pisicu e un fin psiholog, cu aceste conturi SP cred ca vrea sa ne faca sa invatam niste lectii de viata :) 3
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Postat Noiembrie 11, 2017 Nu stiu de ce naiba am luat contul asta, inca nu am dat nici macar un minus.Am observat ca e mai simplu sa ignori ceea ce nu-ti place ...Aveai bani de te enerva =))Ai dreptate cu ignorarea doar ca la un momentdat ti-se ia .......... stii ce zic ? ;)
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Postat Noiembrie 11, 2017 Cred ca Pisicu e un fin psiholog, cu aceste conturi SP cred ca vrea sa ne faca sa invatam niste lectii de viata :)Si care sunt alea ?
blondynekiss10 Reputație: 540 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Unde imi doresc Oras:Unde imi doresc Postat Noiembrie 11, 2017 Cred ca Pisicu e un fin psiholog, cu aceste conturi SP cred ca vrea sa ne faca sa invatam niste lectii de viata :)Stii cum e , daca ii dai puterea pe mana unui om, cu siguranta ii vei vedea rapid caracterul. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Si care sunt alea ?Well, a ierta, a ignora, a nu mai pune la suflet, chestii de astea... Sau sunt eu naiv... :laugh2 :laugh2 :blushing2 :blushing2 :blushing2 :blushing2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Stii cum e , daca ii dai puterea pe mana unui om, cu siguranta ii vei vedea rapid caracterul.Q.E.D. !!! :hihat :hihat :hihat :hihat :hihat :flowers2 :hug1 1
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Postat Noiembrie 11, 2017 Well, a ierta, a ignora, a nu mai pune la suflet, chestii de astea... Sau sunt eu naiv... :laugh2 :laugh2 :blushing2 :blushing2 :blushing2 :blushing2Esti 2
blondynekiss10 Reputație: 540 Postat Noiembrie 11, 2017 Oras:Unde imi doresc Oras:Unde imi doresc Postat Noiembrie 11, 2017 Aveai bani de te enerva =))Ai dreptate cu ignorarea doar ca la un momentdat ti-se ia .......... stii ce zic ? ;)M-a enervat ca mi-am luat ban aiurea, dupa 5 ani de nimfo cu acelasi cont.Cred totusi ca vorbele dor mai mult decat minusurile. Iar de la anumite fenomene de pe aici nu ai ce sa ceri, poate cel mult sa nu uite sa-si ia pastilele si sa mearga la controale regulate. 5
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Eu deja mi-am pregatit nickname si semnatura de rezerva.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Vreau si eu niste puncte, cat tot e "blac fraidhei" week-end-ul asta, sa-mi iau si eu un Teleconvertor Nikon si niste filme late pentru camerele mele cu film. Saru'mana, mersi bocup... :hihatDe ce sa nu sari direct la " Leica " ? 1 6
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Mda, se pare ca nu e nevoie :).
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Ce testu pulii e asta?Tu bagi negative si dupa aia spui ca a fost un test?Pai daca stau io pe capu tau 2 saptamani si spun apoi c-a fost un test merge? :laugh2Pula mea n-am bagat citatu :slap2 19 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 Eu deja mi-am pregatit nickname si semnatura de rezerva.Si pe tine ? Tre' sa ceri niste drepturi de autor, eventual sa-ti gaseasca si o bere verde ! :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2017 Postat Noiembrie 11, 2017 De ce sa nu sari direct la " Leica " ?Leica am, dar viarianta pe film :)
Postări Recomandate