Sari la conținut

Marea Inselaciune

Postări Recomandate

• Oras:In Your Nightmares :)
  • Oras:In Your Nightmares :)
Postat

Dragi mikypute, pulestei, colorazi, pipilici, diemecsi si alte aratari, v-a tras-o sarmalagiul!

V-a pacalit ca va vinde fasolea fermecata (no pun intended:)), v-a luat banii, dupa care a schimbat regulile jocului din mers, si i-a facut verzi pe popandaii vechi si generatori de trafic pe forum. Pe cine o sa mai banati voi de-acum, in afara de amaratii astia cu postari putine, si unde trebuie sa munciti chiar si 5h51min (btw, salutare, prostu' satului! ) pentru a-l aduce pe minus.

E drept, manelistul nu a facut asta dintr-un nou descoperit sentiment al generozitatii, dar constatase ca i se imputinasera considerabil vizitatorii. Irelevant, insa. A comis o sarlatanie. Si cand te gandesti ca unii natafleti au platit pentru 5-6 conturi, convinsi ca, astfel, vor avea ocazia sa scape de 'dusmani' si sa-si cucereasca recunoasterea dupa care tanjesc in viata reala.

'Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele eu, prostia nu.'

Umberto Eco

• Like 8
  • Minus 3
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Dragi mikypute, pulestei, colorazi, pipilici, diemecsi si alte aratari, v-a tras-o sarmalagiul!

V-a pacalit ca va vinde fasolea fermecata (no pun intended:)), v-a luat banii, dupa care a schimbat regulile jocului din mers, si i-a facut verzi pe popandaii vechi si generatori de trafic pe forum. Pe cine o sa mai banati voi de-acum, in afara de amaratii astia cu postari putine, si unde trebuie sa munciti chiar si 5h51min (btw, salutare, prostu' satului! ) pentru a-l aduce pe minus.

E drept, manelistul nu a facut asta dintr-un nou descoperit sentiment al generozitatii, dar constatase ca i se imputinasera considerabil vizitatorii. Irelevant, insa. A comis o sarlatanie. Si cand te gandesti ca unii natafleti au platit pentru 5-6 conturi, convinsi ca, astfel, vor avea ocazia sa scape de 'dusmani' si sa-si cucereasca recunoasterea dupa care tanjesc in viata reala.

'Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele eu, prostia nu.'

Umberto Eco

Corect ,Asta am observat si eu . Sunt si cativa membrii seriosi inverziti , insa ft putini . Un exemplu ( din ce am vazut eu )Anymatory -CJ si mai sunt cativaIn rest , troll , proxeneti si scandalagii :)))) restul de membri seriosi au ramas albastri sau platinum . Ciudat :))))O gramada de verdeață cu vocabular urat :))))) Bv . Buna observatie .

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Umberto Eco

Oricine stie cate ceva despre mediul online isi da seama ca un site fara content nou este si  un proiect muribund.

Justitiarii de pe aici nu fac contentul celor vechi si se mint singuri ca acei useri vor fi lasati sa moara, pentru ca  userii fara cont aici, nu intra sa vada razboaie sau clone, ci content nou.

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu e nicio înșelăciune.

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

ce mai faci ?

Uite bine. Imi pun planul B in aplicare. Tu ce mai faci ? :) esti cam cuminte :)

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Uite bine. Imi pun planul B in aplicare. Tu ce mai faci ? :) esti cam cuminte :)

Eu?Tu n-ai vazut ce am facut cu araboaica?Ahahahahahahaha

Travestitu lu pestele prajit :laugh2

• Like 18
  • Minus 14
Postat

Eu?Tu n-ai vazut ce am facut cu araboaica?Ahahahahahahaha

Travestitu lu pestele prajit :laugh2

Eu stiu cn e araboaica dar nu va spun :) momentan sunt ocupata sa il minusez pe pisicuts . Brb :)

Nu am vazut , nu prea ma uit la certuri in care nu-s implicata, ma plictisesc :))))

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Eu stiu cn e araboaica dar nu va spun :) momentan sunt ocupata sa il minusez pe pisicuts . Brb :)

Nu am vazut , nu prea ma uit la certuri in care nu-s implicata, ma plictisesc :))))

De ce sa n spui.Spune linistita.E henzo pascalau travestitu bulabgiu
  • Like 18
  • Minus 14
Postat

:))):)))) mai bine il minusez pe pusicuts , decat pe astia care joaca fazan , unii chiar au nevoie :)))))

Si oricum mie imi e lene sa dau cu minus, eu am oamenii mei :))

mama da ce bazata esti !bravo mama!Sterge daca poti si tu si lasa un punct la cealalta postare ;)
  • Oras:in paradis
  • Oras:in paradis
Postat

:))):)))) mai bine il minusez pe pusicuts , decat pe astia care joaca fazan , unii chiar au nevoie :)))))

Si oricum mie imi e lene sa dau cu minus, eu am oamenii mei :))

Aoleuuuu ce piept ai =))

Postat

Pe pisicuts nu l poti bana figura mica:))))

Nici nu am spus ca vreau sa il banez . E liber sa ma injure. Oricum a dat verdeață mai mult la trolli :))) si asa imi exprim eu nemultumirea , prin minusat . Are destule puncte . Eu dau 20 pe zi :)) mi-e lene ...

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Nici nu am spus ca vreau sa il banez . E liber sa ma injure. Oricum a dat verdeață mai mult la trolli :))) si asa imi exprim eu nemultumirea , prin minusat . Are destule puncte . Eu dau 20 pe zi :)) mi-e lene ...

Pai asa numa sa l pedepsesti.Aha am inteles.Ii plac de astea.:)))))
  • Like 18
  • Minus 14
Postat

Ti ai dezactivat mesageria .Ti o activezi cateva minute?

m

Da, imediat.

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Ce i linku asta cu vot banarea contului??? E ceva link topic?ca nu duce nicaieri

Vreau sa minse baneze contul si nu stiu cum sa -l enervez pe domnul Administrator :))))

Am activat messengerul .

• Like 3
  • Minus 8
Postat

Vreau sa minse baneze contul si nu stiu cum sa -l enervez pe domnul Administrator :))))

Am activat messengerul .

El nu cred ca te va bana. :)))))

• Like 18
  • Minus 14
Postat

El nu cred ca te va bana. :)))))

Pai lui ii convine ca postez pe aici intr una :))) de aceea nu

Ma va bana. Dar o sa fac o inceracre si nu o sa mai postez nimic . Poate 1 postare pe zi . Si aia informativa . Cum faceam inainte.

Asa sigur o sa ma baneze :)) el adora trolli ,,,, iar eu nu o sa mai trollez . Oricum vis e cu verdeață:))) e pe minus . Dar inca traieste..

Distractia mea s-a incheiat. O sa mai intru sa-i maindau cate un minus - doua la pisiicuts , nu cumva sa creada ca mi-a trevut supararea. Dar fara postari. Am zis.

• Like 3
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.