Sari la conținut

0731557561 - Dependenta de... - Dristor


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Iti doresti o femeie care sa iti indeplineasca orice fantezie, indiferent cat de perversa ar fi? Ce mai astepti? Sunt la distanta de doar un telefon! Tot ce nu ai incercat acasa putem face impreuna. Nu ezita sa ma contactezi si vei avea parte de cea mai erotica SEXperienta. Ofer *** **** foarte adanc si umed , *** normal si in orice pozitie, *** intre sani, diferite pozitii, diferite fantezii, mangaieri si ce se mai iveste pe parcurs..

post-28703-0-74096900-1510667106_thumb.jpgpost-28703-0-15106300-1510667132_thumb.jpgpost-28703-0-64141000-1510667144_thumb.jpgpost-28703-0-77573200-1510667161_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti, Romania
  • Oras:Bucuresti, Romania

Locatie: Rin Grand Hotel: doua camere decomandat si bun aerul de respirat.

Mi-a deschis usa o tipa supraponderala, deloc atragatoare, fara nicio sansa sa te bage in boala, dar cu farmecul ei de femeie spirituala. Amabila, dezinvolta si glumeata, in prezenta ei m-am simtit bine si am asteptat sa se elibereze rusoaica pe nume Eva, care arata intr-un mare fel. N-am avut onoarea sa ma intalnesc cu domnisoara titulara de anunt, dar nu-mi pare rau, desi intelesesem ca, pe langa faptul ca arata decent, are si piercing in limba - ceea ce cautam (Nu aveam de unde sa stiu ca nu ea este in actiune in cealalta camera in acel moment).

Dupa ce astept cel putin 20 de minute aflu ca acel confrate isi prelungise aventura fiindca era incantat, moment in care iese faptura - Eva.

Ea este o tanara de 20 de ani, bruneta, frumoasa, cu un corp foarte frumos, inaltime 1,70 m (dupa spusele ei), toata in rosu: ciorapi plasa, tocuri rosii de 20 cm, bronzata - m-a impresionat, desi aveam un sentiment ca nu e ce trebuie si ca va fi totul pe repede inainte.

Dupa ce astept ce putin 40 de minute, iese clientul si raman cu fata care imi zice ca putem face dush impreuna, lucru care nu s-a intamplat, pur si simplu s-a spalat superficial in zona intima, la chiuveta, moment in care eu ma spalam in cabina incercand sa socializam.

Actiunea a inceput cu un super oral nepotrejat, misionar, footjob, pe la spate, la insistentele mele - pur si simplu am tras-o spre mine.

Ceea ce m-a impresionat a fost ca m-a lovit peste fata, peste penis si zonele adiacente si incerca sa ma stranga de gat cand eram peste ea, am finalizat cof - mai mult pe buze, nimic wow. Platisem 200 ron pt o finalizare conform intelegerii si daca mai puteam continuam. Ea a fost de acord dar la final a zis ca nu mai poate fiindca mai are multe solicitari.

Concluzia: o experienta interesanta, de incercat, dar ma mai gandesc daca de repetat.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...