Sari la conținut

nou-mulatră-19-ani-tel-0753515666


Postări Recomandate

Am sunat si eu:

A confirmat ca e in locatie cu ardeleanca, preturile 80 o/n sau 100 combinatu. A zis ca oralul se poate si nep in fct de igiena dar fara CIM sau COF, numai COB.

Atitudinea ma face sa cred ca e intradevar "mulatra de-a noastra" , nu ca asta ar fi o mare problema dar e prea agresiva pentru mine asa ca nu o incerc (deocamdata).  

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Anuntu suna asa :

Nou!!! Mulatră de origine cubaneza, 19 ani,165 cm,55 kg, implant mamar de forma anatomica nr 3. Tel. 0748.599.553.ofer si doresc discretie si seriozitate maxima! poza reala 100% ! : http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/nou-mulatra-de-origine-cubaneza/1512353

 

Intrigandu-ma anuntu am decis sa sun, imi raspunde o dameza care vorbea foarte incet imi prezinta tariful 80 Ron Oral sau Normal si 160 ora / 2 numere si daca ajung in 10 minute ma primeste. Ma duc repede, ajungand in timp util pe Calea Bucuresti la magaxinul Pescarul si Vanatorul langa Hotel Jiu, o sun pe dameza nici un raspuns, ii trimit sms, tot nimic, dar daca tot am ajuns aici mai insist, dupa ce sun de 3-5 ori raspunde si ea si imi indica unde sa merg. Ajungand la usa imi deschide usa o dameza chiar cea din poza, cam negricioasa (mai mult de etnie roma decat cubaneza ) pe la 55 de kg si 1,65m, ma invita in camera, trecand prin bucatarie mai vad 3 dameze stand pe canapea. Camera era ok un pat mare, un pic frig. Ma inteleg la un oral decartez 80 Ron si imi spune ca protejat sau nu dupa igiena - ma-m saturat de cate ori am auzit fraza asta - si ma dezbrac sigur si ma pun pe pat, dameza incepe actiunea imbracat si ii spun sa se dezbrace, sani erau frumosi si fermi dar nu prea erau silicoane, ea foarte mirata imi raspunde : doar pt. un oral sa ma dezbrac ?, raspuzandu-i da, ea se conformeaza, pe la jumatatea actiuni isi aminteste sa imi spuna sa nu ma termin la ea in gura ci pe sani. Ma conformez si incepem din nou actiunea. Oralul facut slab cu dinti si mult ajutata de mana. Ma termin pe sani ei si ea este oripilata, imi spune ce scarbos, eu indignat ii spun ca ar trebui sa se angajeze la aprozar daca nu ii place ceea ce face, ea spunandu-mi ca ceilalti clienti ai ei isi dau drumu in mana :)), m-am amuzat copios ce puteam sa mai zic. Am plecat, acuma nu mai erau decat 2 dameze si la intrare am vazut niste pantofi de barbat, inseamna ca si in celalta camera se lucra si acolo intens. Overall tipa e frumusica, slaba, cur ferm, sani frumosi, miroase bine dar atitudinea si prestatia lasa de dorit. Nu as recomandao decat o data.

Oral : 6

Locatie : 7

Atidudine : 1

Overall : 5

 

Este primul meu review sper ca nu am gresit cu nimic si este OK.

 

 

 

 

  • Like 9
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Salut un_baiat1980 , si bine ai venit pe forum.

Te rog sa citesti regulamentul (ghid in semnatura mea), ca sa nu mai gresesti in viitor , la deschiderea unui topic nou.

Inainte sa deschizi topic , e OBLIGATORIU sa faci o cautare dupa numarul de telefon. Daca are deja topic deschis (nu conteaza daca e la sectiunea de intrebari si raspunsuri , o mutam noi, cand apare prima recenzie) trebuie sa postezi acolo (asa putem evita ca sa avem mai multe thread-uri pentru aceeasi escorta).

 

Contopit, mutat!

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Multumesc Inspectorul, chiar am dat cautare dupa numarul de telefon si cautarea nu mi-a dat nici un rezultat, din cauza aceasta am creat un nou topic.

 

Cand executi o cautare , sa nu uiti sa setezi sectiunea de cautare pe : Forum!

Asa precis o sa gasesti :)

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Am fost si eu in urma cu 5 zile la cubaneza noastra, de fapt e pe jumatate cubaneza, as putea sa va spun mai multe despre originea ei dar cred ca nu va intereseaza deci sa trecem la futai.

Am ajuns in gangul de langa magazinul vanatorul si pescarul la ora stabilita, fata ma indrumat la blocul unde presteaza si dupa o lunga calatorie cu liftul am pasit in apartament. Acolo mai presteaza 2 fete care pareau plictisite si nici nu am catadisit sa le examinez prea atent pe mine ma interesa "Mulatra cu sani dementiali", intre timp a schimbat anuntul cu silicoane, fiind evident ca nu exista asa ceva. Fata e comunicativa, e ok, mie nu mi s-a parut magraoanca, lucreaza de 2 luni in Craiova, pretul e peste media din Craiova, O/N 80 lei, O+N 100 lei, o ora cu 2 finalizari O si N 160 lei, o ora cu cate finalizari se doreste 200 lei. Locatia este curata(cel putin camera in care s-a desfasurat actiunea), baia nu am fost curios sa o vad. Fata e versata, a dat drumul la muzica ambienta ceva oriental dupa ritmuri. Am luat clasica combinata O+N, eram curios sa vad ce-i poate sufletelu, anal nu fac. La oral e mediocra se vede lipsa de experienta, experienta care se acumuleaza odata cu varsta (deh 20 ani spune ea, mai 17-18-19 zic eu) in schimb are un corp bestial se umezeste natural, geme frumos incet, am inceput misionareste si parea sa ii placa, gemete, atingeri, mangaieri. Dupa vreo 10 minute am zis ca e cazul sa termin sa nu intind prea mult coarda, poate data viitoare o sa ved pana unde ma duce nesimntirea, si am trecut la un doggy style ultraalert care nu cred ca i-a prea placut, gemetele evoluand intr-un mod negativ dar fara a mi se reprosa asta. Am terminat in preze. Oralul a fost fara, normalul cu. Fata are o atitudine mai mult decat ok, daca stai de vorba cu ea fara sa o cunosti nu ai avea nici o sansa sa ghicesti cu ce se ocupa. Corp de nota 10, atitudine 9-10, locatie 8 (cam ca la un hotel de 3-4 stele), prestatie 9 (daca se perfectioneaza la oral 10 cu felicitari). Eu sigur o sa mai revin, probabil o sa optez pentru o ora cu 2 finalizari sunt curios cum o sa reactineze la o avalansa de pozitii pe care vreau sa le testez.

Ramane de vazut cat timp o sa o mai putem vizita, ca mai toate bunaciunile exportul o pandeste dupa colt...

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Buna seara  stimati colegi ,

 

Am revenit cu o noua experienta dupa 1 luna si ceva de pauza de la ultima experienta..Uitandu-ma prin ziar.. si pe forum dupa indelungi comentarii tentatia era mare sa ma duc la domnisoara de la primarie care pretindea 90 de ron si 180 de ron cu colega sa am decis sa trec pe  la domnisoara mulatra ca tot ma batea gandul sa o incerc.. Si acum sa vad detaliez intamplarea....mentionez ca am dat vreo 3 telefoane pana a ma vedea cu ea..deoarece cica era prin oras... Frecventeaza hotelul Jiul si Emma West  la prima locatie e mai la indemana si la ceea de a 2-a  locatie are cativa clienti fideli .

 

Pret / 1h / hotel : 300 de ron

 

Am dat repede o fuga sa-mi scot 100 de ron pentru o noua experienta care doream sa fie promitatoare ( dar nu a fost cam asa )  apoi sun la interfon si merg la apt stabilit si precizat de domnisoara noastra.

 

 Nume :  Ivette

 

Locatie :  9.0 ( foarte selecta . mi-a placut cum este amenajata , chiar este ingrijita )

 

Aspect :  8.0 (  sanii nu mi s-au parut sa aiba silicon sau implant dar in fine ... corp ...bine proportionata la inaltimea sa  , piele fina )

 

GFE :  8.0   ( fara niciun fel de artificii .. am apreciat ca este sociabila , comunicativa , incearca sa se faca placuta si reuseste prin modul cum vorbeste .. este atenta cu tine te intreaba daca poti face dus ..am refuzat deoarece depaseam intervalul de timp acordat de apreciat treaba asta - prima data cand sunt intrebat de acest aspect  un  + 1 ) .

 

Atmosfera :  9.0.  ( un televizor  cu dvd si muzica arabeasca , orientala ... ambianta placuta .. linistita ...pat bun.. overall  ok  )

 

Desfasurarea  actiunii :  inceput cu un oral protejat , misionar, si lingurita ( nu suporta persoanele prea dotate dupa cum a mai mentionat un coleg mai sus in postul sau ..)

 

O : 7.5    ( are ceva inclinatii deep dar nu te impresioneaza prea tare .. un oral mediocru cu alte cuvinte  )

 

N :  7.0 ( este foarte pretentioasa desi in prima faza zice ca face orice pozitie eh.. bine baieti nu e chiar asa din cauza dimensiunii unora se datoreaza acest aspect si are un   - 1 pentru treaba asta..

 

Halat :  100 de ron 

 

Timp :  20-25 min max.

 

Sfat :  O experienta mediocra din punctul meu de vedere ..la atitudine sa creeze un click ceva lipseste cu desavarsire ..in rest  o persoana normala , acceptabila .Nimic mai mult..

 

 

Pe curand !!!! Si  spor la vanat pasarici ......!!!!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

>jokervs< & ardeleanca

Puteti confirma ca ea este in pozele de mai jos?

 

 

Ms!

 

 

Asa mi-as dori sa se inventeze si pe site-ul asta un uplod multiple pictures........... Mai ca nu m-am razgandit pana cand am reusit in 10 minute sa salvez de pe un alt site in pc 5 poze, si apoi sa le atasez aici ...............

 

 

sex, dragoste & voie buna!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Buna @ardeleanca, 

din cate stiu esti si cu @antonia in locatie. Deci sa inteleg ca sunteti 3 in locatia ta, corect?

Ne poti preciza un program al vostru? In momentul asta lucrati toate? Din cate am vazut tu esti inca la inactive si lucrezi doar din cand in cand. Colegele?

Cred ca ar fi corect, daca tot postezi in numele colegelor de apartament, sa ne precizezi un program cat mai exact. 

Multumesc. Sper ca nu iti cer prea mult.

Te pup!

Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Buna @ardeleanca, 

din cate stiu esti si cu @antonia in locatie. Deci sa inteleg ca sunteti 3 in locatia ta, corect?

Ne poti preciza un program al vostru? In momentul asta lucrati toate? Din cate am vazut tu esti inca la inactive si lucrezi doar din cand in cand. Colegele?

Cred ca ar fi corect, daca tot postezi in numele colegelor de apartament, sa ne precizezi un program cat mai exact. 

Multumesc. Sper ca nu iti cer prea mult.

Te pup!

Salutare @Aramis33, salutare tuturor! Nu avem un orar stabil si nu lucram toate in aceasi zi,o facem prin rotatie... cand nu e una e cealalta... samd...  Sunt eu, Antonia, Ivette (mulatra ) si Aida. dar  ma repet, nu putem fi gasite toate in aceasi zi! programul ar fi de la 10:00 la 22:00 ... avem pretentia de a fi anuntate  cu 10 -15 minute in anticip ,tocmai ptr a evita neintelegirile! Sper ca  am reusit sa va lamurec intr-o oarecare masura! O seara  frumoasa!... @ Aramis33, te pup!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

A revenit?????

 

http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/yvettemulatra-de-origine-cubanezate-astept/11728967

 

 din cate imi aduc eu aminte la ultima vizita d-soara nu avea tatuajele din pozele de azi.

 

In fine, de mult timp ma tin sa o recenzez insa avad in vedere ca ultima recinzie insa asteapta la intrebari nu vad de ce m=as mai stradui (https://nimfomane.com/forum/topic/15641-0764534914-0748553850/),

 

Pun doar notele:

 

Corp 9 +

oral 8-9

normal 5

 

pret 100 ron per numar cu oral neprotejat, inas fara cim

 

Fara!

 

Sex, Dragoste & Voie buna!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Am vizitat`o si eu .Acuma lucreaza la piata mare mai are o colega da nu ma interesat, pret O/N 80.Apartamentu acceptabil, ma invita in camera ma intreaba ce vreau si  aleg un normal in timp ce ma dezbracam o analizam 1 68 55kg + o burta care se vede urat nu prea mi`a placut da daca tot am ajuns am ramas. Ma intrebat cum incepem am luat`o pe la spate am dat in ea ca surdu ca era oala nici bine nu am bagat`o ca a inceput cu niste gemete de imi era ca vin vecinii peste noi cum o pui asa sta , am mai schimbat cateva pozitii si am terminat .Eu unu cred ca e tiganca 100%, am aruncat niste bani aiurea, asta sa fie invatare de minte.

 

corp 5

normal 4

 

eu unu nu o recomand

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

daca si fata asta are corpul de nota 5 inseamna ca restul curvelor din oras ar trebui sa fie pe minus. in rest, la atitudine, implicare si faptul ca e mai mult tiganca decat mulatra sunt total de acord.

Am vizitat`o si eu .Acuma lucreaza la piata mare mai are o colega da nu ma interesat, pret O/N 80.Apartamentu acceptabil, ma invita in camera ma intreaba ce vreau si  aleg un normal in timp ce ma dezbracam o analizam 1 68 55kg + o burta care se vede urat nu prea mi`a placut da daca tot am ajuns am ramas. Ma intrebat cum incepem am luat`o pe la spate am dat in ea ca surdu ca era oala nici bine nu am bagat`o ca a inceput cu niste gemete de imi era ca vin vecinii peste noi cum o pui asa sta , am mai schimbat cateva pozitii si am terminat .Eu unu cred ca e tiganca 100%, am aruncat niste bani aiurea, asta sa fie invatare de minte.

 

corp 5

normal 4

 

eu unu nu o recomand

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

colega e doamna manierata care are cateva recenzii. din cate stiu exista in meniu si varianta de a face sex cu amandoua in acelasi timp, la 150lei daca nu ma insel/finalizare.

daca si fata asta are corpul de nota 5 inseamna ca restul curvelor din oras ar trebui sa fie pe minus. in rest, la atitudine, implicare si faptul ca e mai mult tiganca decat mulatra sunt total de acord.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...