stefan_cel_mare Reputație: 10 Postat Martie 29, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Martie 29, 2018 Si eu!!! Link spre comentariu
symon2015 Reputație: 21 Postat Martie 29, 2018 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Martie 29, 2018 Mno...cum facem? Cine se incumeta sa organizeze? 😠Link spre comentariu
mudnnn Reputație: 15 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 salutare. s a organizat ceva? unde imi fac programarea, la domnisoara direct?:) Link spre comentariu
Andre197525 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:Turda Oras:Turda Partajează Postat Decembrie 10, 2022 interesat si eu Link spre comentariu
cluj73 Reputație: 99 Postat Decembrie 13, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Decembrie 13, 2022 As incerca si eu, macar in 3,BBF, dar se pare ca e mult mai greu. Nu cred ca nu se gaseste vreuna sa accepte ci mai degraba e o problema de discretie ,se cam teme lumea de a nu se intalnii acolo cu cineva cunoscut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum