Sari la conținut

0768917483 Dulce si Atragatoare


Postări Recomandate

  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Buna seara, confrati de pe acest forum.

 

M-am gandit sa fac o recenzie, a unei escapade nu de mult intamplate.

Pe la jumatatea lui ianuarie, fiind cu un prieten la o sticla de vin, sarbatorind revederea noastra, intrati putin in euforia paharului ne gandim sa mergem amandoi la niste domnisoare. Am scos agenda telefonului si am inceput sa dam telefoane, fiind foarte tarziu in noapte nu am avut prea mult succes ( luand chiar si o teapa) dar in cele din urma am ajuns la urmatorul numar, avand anuntul: 

 


 

Am sunat si am primit confirmarea ca sunt doua domnisoare disponibile la acea ora. Ne fiind foarte departe de acea zona am purces perpedes spre zona vizavi de hotelul zodiac in tomis nord, apoi indrumati de una dintre domnisoare telefonic pe ce straduta alaturalnica sa o luam. Ajungem in cele din urma, urcam in apartament si ni se prezinta doua domnisoare, nu foarte inalte, cam 1.65 si 1.60, una avand culoarea parului blond iar cea de-a doua saten. Sa fiu sincer, cred in proportie de 70% ca domnisoara satena e cea din pozele anuntului dar nu pot sa bag mana in foc, Prima data ma surprisense placut domnisoara satena (din ce am inteles 23 de ani), dar cea blonda parea unpic mai tanara (20 de ani) fiind si cea care ne-a deschis usa si bagat mai mult in seama, am zis ca cel mai bine o aleg pe ea ( si prost am facut!). Ma targuiesc cu tovarasul meu, ii spun ca vreau cu cea blonda iar el, spre surprinderea mea imi zice ca si el vrea cu ea, ii confirm ca e in regula dar merg eu primul, el acceptand situatia, la fel si domnisoara blonda!!!

 

Apartamentul avea doua camere, nu era lux, mobila nu era noua, iar patul cu actiunea cam scartaia (imi era putin teama sa nu provoc daune materiale). Nu era mizerie in apartament, era in regula ca si curatenie si nu avea mirosuri ciudate.

 

Am intrat in dormitor cu domnisoara blonda, unde am pus deoparte imbracamintea, intinzandu-ma frumos pe pat. Ea a inceput un oral neprotejat, nu prea bun executat,atingea cu dintii, dupa ce s-a ridicat eroul, deoarece nu ma simteam foarte confortabil, i-am spus sa puna caciulita. Incep cu un normal avand-o deasuprea mea pe domnisoara, continui actiunea, o pun in pozitie misionar, trec ceva minute bune, iar apoi imi propune sa schimbam, o pun caprita, dau, obosesc, imi propune sa o facem stil lingurita, dau, obosesc din nou, o asez pe burta dau pe la spate dar era inconfortabil si ma plictisesc. II spun din nou sa treaca la oral, dar degeaba caci din nou lucra cu dintii, apoi vrand intr-un final sa termin ii spun sa o ia frumos in manuta, in acelasi timp eu incercam sa-mi imaginez diverse scenarii, iar dupa cateva minute reusesc intr-un final sa termin. Toata actiunea in dormitor a durat cam 30 de minute. Acuma sa fiu sincer, bausem o sticla de vin rosu cu o ora doua inainte iar in plus fusesem la Diana o minunatie de blonda care e aici pe forum, cu o zi inainte, deci sa nu fiu  un ipocrit cred ca jumatate a fost si vina mea, chiar daca fata nu a fost cine stie ce implicata in actiune.

 

Dupa ce am iesit am stat in camera de alaturi de vorba cu cealalata fata, asteptandu-l pe amicul meu. Nu intelegeam dece naiba nu am ales-o pe gagica asta de prima data, era mai draguta plus ca am avut ce vorbi cu ea toate cele 20 de minute pe care le-a petrecut cumatrul alaturi. Eh se intampla. Oricum din spusele lui, nici el nu a avut o experienta tocmai placuta cu domnisoara.

 

Acuma intr-un final notele:

 

Incapere: 7.5 - un apartament normal cu doua camere, e curatel, ok amenajat, se putea si mai bine, iar patul ar cam trebui schimbat. Baia n-am vizitat-o, lipseau servetele umede, mi s-a oferit un prosop, dar am refuzat, avand la mine nelipsitele servetele umede, igienizandu-ma singur ( nu condamn era tarziu in noapte deci sa zicem ca se intelege).

 

Aspect: Blonda - 8 - La corp e ok, doar e gagicuta la 20 de ani, prospatura.Sanii sunt fermi, potriviti. E curata, mirosea frumos. Avea cam 1.60 si 50 de kg, era bine proportionata.

             Satena - 8.5 Chiar daca era imbracata, cred ca arata mai bine ca blonda, dar e parerea mea, notele sunt putin subiective. La fata oricum era mai frumusica.

 

Oral: 6 - Cu scuzele de rigoare, nu mi-a placut. Facut cu dinti si cu viteza.

 

Normal: 7 - Nu a fost cine stie ce, mai mult m-am chinuit sa ma eliberez.

 

Anal : - n-am intrebat.

 

GFE : blonda 7 - n-am discutat nimic dar sa nu fiu rau. FK nu fac decat daca imi place mult acea persoana.

          Satena 9 - a fost chiar draguta, mai ales ca ma simteam umpic prost ca n-am ales-o pe ea.

         

Halat: 70/ron de persoana, un numar. In total amandoi am stat cam o ora.

 

De recomandat, daca vreti prospaturi puteti merge, e ieftin si fetele sunt tinere, dar nu va asteptati la cine stie ce. Eu nu mai merg. Nu vreau sa fiu rau dar prefer altceva.

 

Numai bine!
  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...