dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Atat sunt eu ospatar, cat nu esti tu sclavete.Stai bland, cu glume din repertoriul lui pipilica vii la mine, mai chifla?O vodca sclavule!Misca-ti curul ca te da sefu afara Ai de pula mea :)))))) 13 7 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Atat sunt eu ospatar, cat nu esti tu sclavete.Stai bland, cu glume din repertoriul lui pipilica vii la mine, mai chifla?Vad ca esti binedispus si cu chef de caterinca😃......sa inteleg ca ti-a proptit-o bine in funduleț,asiaticul tău?😃 9 7 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Și trebuia sa ziceți in Plm ca știți ca 3 ore m-am chinuit sa gasesc asta Hi, hi, pai de unde sa stie ei ce cauti tu :laugh2 :laugh2 Cum i-am spus si lui Ines, mai aveti multe de invatat :P Noroc ca prindeti repede...:) Nepotelele mele dragi... :hug1 :hug1 Link spre comentariu
khun miskin Reputație: -5 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Vad ca esti binedispus si cu chef de caterinca......sa inteleg ca ti-a proptit-o bine in funduleț,asiaticul tău? Vad ca esti la fel de prost, ca in 2015, de cand ti-ai facut contul. 1 1 Link spre comentariu
blondynekiss10 Reputație: 540 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Unde imi doresc Oras:Unde imi doresc Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Red spot sa ma pupi sub codita cu minusurile tale :))) 5 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Vad ca esti la fel de prost, ca in 2015, de cand ti-ai facut contul.De ce te chinuiai asa tare sa le spargi? Link spre comentariu
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Și de ce te dai corect când de fapt tu banezi atâția useri ?Atâția useri înseamnă doi. Sulla felix e un fost cont SP folosit pentru banarea recenzorilor pe Constanța. Actualmente e red spot ce mă minuseaza acum cu spor. Într-o singură privință trebuie să-mi cer scuze față de tine: credeam că ești hquinn, de pe contul acesta am primit plusuri când postam în sprijinul celor banati și sigur știa de kupidon și sulla felix. 1 3 Link spre comentariu
khun miskin Reputație: -5 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Bre maimuta curentata, nu ai de executat ceva ordine, pe topicele baragladinelor? Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Vad ca esti la fel de prost, ca in 2015, de cand ti-ai facut contul.Sincer,ai fi bun la casa omului pe post de bufon sau măscărici😃......talentul te recomandă😃 8 8 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Bre maimuta curentata, nu ai de executat ceva ordine, pe topicele baragladinelor?Si o apa minerala te rog...... Ahahahahahaahahahaha:)))))))))OSPATARU....esti ospatar Umberto?Mor de ras.......:)))))))) 13 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Atâția useri înseamnă doi. Sulla felix e un fost cont SP folosit pentru banarea recenzorilor pe Constanța. Actualmente e red spot ce mă minuseaza acum cu spor.Într-o singură privință trebuie să-mi cer scuze față de tine: credeam că ești hquinn, de pe contul acesta am primit plusuri când postam în sprijinul celor banati și sigur știa de kupidon și sulla felix.Trebuie sa înțelegeți ca eu nu mint Sunt o persona foarte asumată și când fac ceva recunosc Nu am de ce sa ma ascund după deget pentru ca nu îmi e frica de nimeni :) 39 Link spre comentariu
khun miskin Reputație: -5 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Sincer,ai fi bun la casa omului pe post de bufon sau măscărici......talentul te recomandă Da-mi voie sa returnez sinceritatea.Tu esti, repet, un sclav.Injuri, sa te dai bine cu baietii si, cel mai penibil, astepti sa vezi, daca rade cineva la glumele tale. Neam de pipilica. 1 1 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Chiar vreti sa va demonstrez ca eu eram hquinn si puddin, sau nu va ajunge ca a recunoscut Tanya? 1 Link spre comentariu
khun miskin Reputație: -5 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Alex, demonstreaza tuturor cat de mult o iubesti(dupa cei 14 clienti zilnici) pe curvistina aia.Si ataseaza si planul de tratament. 1 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Da-mi voie sa returnez sinceritatea.Tu esti, repet, un sclav.Injuri, sa te dai bine cu baietii si, cel mai penibil, astepti sa vezi, daca rade cineva la glumele tale. Neam de pipilica.Totusi de glumele lui mai radem .In cazu tau DE TINE radem....Gluma in cazul tau nu este necesara.Tot ce esti tu toata viata ta este de fapt o gluma proasta.Ai de pula mea :)))))) #nuhranitimiskinul 13 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Alex, demonstreaza tuturor cat de mult o iubesti(dupa cei 14 clienti zilnici) pe curvistina aia.Si ataseaza si planul de tratament.Am cam 3-4 chiar , in general iau 350-450 pe h de la un client , cu 4 sunt boieroaica :) 39 Link spre comentariu
khun miskin Reputație: -5 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Zise chifla, care a platit bani sa nu fie banat si se plange ca primeste minusuri...De ar fi gluma, dar nu e. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Zise chifla, care a platit bani sa nu fie banat si se plange ca primeste minusuri...De ar fi gluma, dar nu e.Zise o pata de cacat de pe forum care e banat zilnic dar el insista. #miskincacatulrezista 15 7 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Da-mi voie sa returnez sinceritatea.Tu esti, repet, un sclav.Injuri, sa te dai bine cu baietii si, cel mai penibil, astepti sa vezi, daca rade cineva la glumele tale. Neam de pipilica.Sincer,nu mă asteptam din partea ta,să fi asa perspicace😃PS:Cand faci logodna cu asiaticu’?😃 10 5 Link spre comentariu
khun miskin Reputație: -5 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Am cam 3-4 chiar , in general iau 350-450 pe h de la un client , cu 4 sunt boieroaica :) Cur, de pus la mezat, aveti.Bani, pentru conturi SP, de la clienti, aveti. Un iubi sociopat si cu tulburare de personalitate, dispus sa minuseze in nestire, si pe asta il ai. Pune poza aia din nou, cand se ascunde tolomacul in spatele tau.Vreau sa-i fac profilul psihologic. Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Eu v-am mai zis de cativa ani ca in final forumul va avea toti userii cu plata si ca e normal sa fie asa! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Am tot ce îmi doresc pentru ca știu cum sa le obțin :)) 39 Link spre comentariu
khun miskin Reputație: -5 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Sincer,nu mă asteptam din partea ta,să fi asa perspicacePS:Cand faci logodna cu asiaticu’? Eu ma asteptam sa *fii prost.Logodna ca logodna, dar tu pe cand divortezi de cretinism? Respira si aduna-te, daca tii cu dinadinsul. 1 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Am tot ce îmi doresc pentru ca știu cum sa le obțin :))serios ? 12 7 Link spre comentariu
blondynekiss10 Reputație: 540 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Unde imi doresc Oras:Unde imi doresc Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Am tot ce îmi doresc pentru ca știu cum sa le obțin :))Pacat ca-s multe trecatoare...Sper ca si peste ani sa gasesti metode de a obtine ceea ce-ti doresti. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum