Sari la conținut

De ce a fost banat Ultravox ?!

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde se da ora exacta

Atat sunt eu ospatar, cat nu esti tu sclavete.Stai bland, cu glume din repertoriul lui pipilica vii la mine, mai chifla?

Vad ca esti binedispus si cu chef de caterinca😃......sa inteleg ca ti-a proptit-o bine in funduleț,asiaticul tău?😃
  • Like 9
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Și trebuia sa ziceți in Plm ca știți ca 3 ore m-am chinuit sa gasesc asta

Hi, hi, pai de unde sa stie ei ce cauti tu  :laugh2  :laugh2  Cum i-am spus si lui Ines, mai aveti multe de invatat :P Noroc ca prindeti repede...:) Nepotelele mele dragi... :hug1  :hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Și de ce te dai corect când de fapt tu banezi atâția useri ?

Atâția useri înseamnă doi.

Sulla felix e un fost cont SP folosit pentru banarea recenzorilor pe Constanța. Actualmente e red spot ce mă minuseaza acum cu spor.

Într-o singură privință trebuie să-mi cer scuze față de tine: credeam că ești hquinn, de pe contul acesta am primit plusuri când postam în sprijinul celor banati și sigur știa de kupidon și sulla felix.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator

Atâția useri înseamnă doi.

Sulla felix e un fost cont SP folosit pentru banarea recenzorilor pe Constanța. Actualmente e red spot ce mă minuseaza acum cu spor.

Într-o singură privință trebuie să-mi cer scuze față de tine: credeam că ești hquinn, de pe contul acesta am primit plusuri când postam în sprijinul celor banati și sigur știa de kupidon și sulla felix.

Trebuie sa înțelegeți ca eu nu mint

Sunt o persona foarte asumată și când fac ceva recunosc

Nu am de ce sa ma ascund după deget pentru ca nu îmi e frica de nimeni :)

• Like 39
Link spre comentariu

Sincer,ai fi bun la casa omului pe post de bufon sau măscărici......talentul te recomandă

Da-mi voie sa returnez sinceritatea.Tu esti, repet, un sclav.Injuri, sa te dai bine cu baietii si, cel mai penibil, astepti sa vezi, daca rade cineva la glumele tale.

Neam de pipilica.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Da-mi voie sa returnez sinceritatea.Tu esti, repet, un sclav.Injuri, sa te dai bine cu baietii si, cel mai penibil, astepti sa vezi, daca rade cineva la glumele tale.

Neam de pipilica.

Totusi de glumele lui mai radem .

In cazu tau DE TINE radem....Gluma in cazul tau nu este necesara.Tot ce esti tu toata viata ta este de fapt o gluma proasta.

Ai de pula mea :))))))

#nuhranitimiskinul

• Like 13
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator

Alex, demonstreaza tuturor cat de mult o iubesti(dupa cei 14 clienti zilnici) pe curvistina aia.Si ataseaza si planul de tratament.

Am cam 3-4 chiar , in general iau 350-450 pe h de la un client , cu 4 sunt boieroaica :)

• Like 39
Link spre comentariu

Neam de pipilica.

Sincer,nu mă asteptam din partea ta,să fi asa perspicace😃

PS:Cand faci logodna cu asiaticu’?😃

• Like 10
  • Minus 5
Link spre comentariu

Am cam 3-4 chiar , in general iau 350-450 pe h de la un client , cu 4 sunt boieroaica :)

Cur, de pus la mezat, aveti.Bani, pentru conturi SP, de la clienti, aveti.

Un iubi sociopat si cu tulburare de personalitate, dispus sa minuseze in nestire, si pe asta il ai.

Pune poza aia din nou, cand se ascunde tolomacul in spatele tau.Vreau sa-i fac profilul psihologic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...