Sari la conținut

Ce fetish ai ?


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

    Eu si dominatoarea Laura, ne imbinam stilurile diferite de dominare, pentru a te domina intr-o sedinta de exceptie, asa cum nu ai mai fost dominat vreodata. Suntem doua stapane frumoase, elegante, rafinate, nascute sa subjuge, supuna si seduca barbatii. Suna-ne din timp !

 

                 0737662980

  • post-84499-0-07124400-1485343725.jpg
  • post-84499-0-26965200-1481626652.jpg
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

 . Astazi ma voi transforma
intr-o zana foarte rea.
Pervers te voi domina
si bataie iti voi da.
 
Am sa pun biciul pe tine
si-am sa te transform in caine.
Am sa-ti dau suturi in coaie
si -am sa te inchid in baie
 
si te leg de robinet
dandu-ti sa bei dintr-un pet
tot pisatu-mi. Gresia
cu limba, mi-o vei curata!

Link spre comentariu
Vizitator falcosul
Reputație: 0

   Nici o idee originala nu ai. Copiezi ideile si repicile altora, ca sa te bagi in seama. Pici mereu ca mucul in oala cu fasole in orice discutie. De data asta, mi-ai copiat replica pe care i-am dat-o eu lui Sserum. Sau tu esti clona lui ofticata ? Parca la fel de prost ca el, esti. Suna a gol teasta ta. Nu e nimeni acasa, daca bat in ea.

 

Mamaie, gibonule, amarato, flamando. 

 

Ce am scris e de la mine din cap, daca te ducea si pe tine capul sa vezi cam ce si cum scriu, vedeai ca nu copiez never de la alti useri. Nu stiu cine e @Sserum, sa fie sanatos. Moderatorii pot inspecta IP-urile, si daca duc la acelasi IP, primesc ban (sterge-te la gura, nu ban d-ala cu care iei parizer, ci ban).

 

Pe de alta parte - si asta e interesant - daca 2 useri, independent, te compara cu maimuta lui Nutu Da-si-mie, ar trebui sa iti dea de gandit. Cam asta e aspectul si cam asta e imaginea ta. 

 

Last but not least: asta nu e o discutie, e un thread in care tu copiezi poze de pe net si ne arati ce magnifica stapana esti. (hotul striga hotii, dar tot eu copiez, nu?!).

 

A zis Burebista sa ii dai si lui o suta obzeci da mii, ca nu mai are tigari, si ti-i da maine.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Mamaie, gibonule, amarato, flamando. 

 

 

     Nu am timp sa citesc prostiile tale fara sens. Baga-ti o doza, in vena, ca sa te calmezi ! Nu vezi ca nu ai cu cine sa stai de vorba ? Singur pe lume, ce esti ! Cine sa stea cu tine de vorba, cand tu nici nu intelegi ce citesti ... Sigur, esti clona lui sserum ... Ala se uita in gol cand ii spui ceva si nu pricepe nimic.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

    Nu imi baga degetele in pizda, ca te curentez de nu te vezi  !

 

 

 

   https://www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/sexul/vaginul_o_sursa_nebanuita_de_electricitate.html

Vaginul, o sursa nebanuita de... electricitate

https://www.sexpert.ro/_pics/articles/184n3z1z0a.jpgUn grup de cercetatori egipteni au facut o descoperire cat se poate de ciudata si anume ca vaginul produce curent electric. Ei au realizat o electrovaginograma dupa ce au aflat in mod accidental aceasta propietate a vaginului.

Oamenii de stiinta conduceau un alt studiu privind anumite probleme sexuale si nu mica le-a fost mirarea cand au descoperit electricitate in interiorul vaginului atunci cand se intretineau relatii sexuale.

Cu aceasta ocazie cercetatorul Ahmed Shafik si echipa lui au inceput sa analizeze in ce conditii se produce curent electric in interiorul vaginului. Ei au pornit de la ipoteza ca vaginul genereaza valuri de curent electric, care influenteaza contractiile vaginale din timpul penetrarii.

Cercetatorii au folosit 24 de femei voluntare in cadrul studiului, carora le-au introdus cate doi electrozi in interiorul vaginului, pentru a urmari activitatea electrica a vaginului în diverse ispostaze: in stare relaxata sau stare de excitare. Electrozii au înregistrat valuri de curent care se disperseaza de pe peretele frontal in interiorul vaginului. Astfel s-a ajuns la concluzia ca femeile au in interior un pacemaker, adica o zona care declanseaza stimuli electrici. Analizand traiectoria electricitatii, s-a presupus ca acest pacemaker este chiar punctul G.

Oamenii de stiinta egipteni au dorit sa afle si conditiile in care punctul G genereaza electricitate. Cercetatorii au constatat ca dilatarea vaginala produce o crestere a intensitatii curentului electric, urmata de o presiune vaginala, care declanseaza contractiile vaginale.

Cercetatorii au declarat: "Aceste valuri de curent sunt responsabile pentru contractiile vaginului din timpul sexului". S-a constatat prezenta curentului electric si in restul timpului, atunci cand femeile nu erau excitate. Astfel concluzia sudiului a fost ca penetrarea vaginala stimuleaza "pacemaker-ul" si mareste intensitatea curentului electric, dar si contractiile vaginale.

"Studiul reprezinta inca o dovada a existentei punctului G, iar electrovaginograma ar putea contribui la diagnosticarea disfunctiilor sexuale", a subliniat Ahmed Shafik.

 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

  Vino, sa iti ofer, ceea ce alta nu a stiut sau nu a putut sa iti ofere ! Sunt o escorta de lux, dominatoare, rafinata, sexy si atragatoare, care te va intampina cu bucurie si cu zambetul pe buze si te va ghida cu mult tact in lumea fanteziilor, oricat de novice, timid si neexperimentat ai fi.

 

 

                                       0737662980

 

 

  • post-84499-0-95728000-1491461886.jpg
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

  Dominatoare frumoasa, rafinata, 38 ani, obisnuita sa fiu tinuta in puf, caut sclav supus si ascultator, cu care sa imi pun in practica fanteziile, care sa traiasca pentru mine si sa imi faca toate poftele.

 

 

          0737662980

 

   450-600 ron / ora

 

600 - 1000 euro / o noapte

 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

    Ia o pauza de joaca ! Alaturi de mine poti da frau liber imaginatiei si iti poti testa limitele.

 

    Crossdresser, sissy sluts, penetrare cu strapon, fisting, feminizare, foot fetish, slave training, spanking, etc...0737662980

 

 

https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/6835/clip_images/0124KendraSissyTransformation.gifhttps://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/6835/clip_images/day1.jpg

https://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/6835/clip_images/030412fe_strapongif.gifhttps://imagecdn.clips4sale.com/accounts99/6835/clip_images/070612fe_sissystrapongif.gif

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

    Foot play, foot job, hand job, foot fetish ... 0737662980

 

    Saruta-mi talpile de zeita, cu pasiune, pamant cu ochi, ce esti, atunci cand calc pe tine si multumeste-mi ca m-am intrupat pentru tine, ca sa imi simti atingerile si sa iti fac dovada ca exist cu adevarat !

Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

     Buna ! Eu sunt bona taticilor nemangaiati si neglijati acasa. Sunt vesela, prietenoasa, nostima si foarte iubitoare, mereu atenta la nevoile tale. Eu sunt cea mai in masura a ma ocupa de educatia ta sexuala. Detin si filme educative in acest sens, jucarii si recuzita sexy, pentru jocurile de rol. Suna-ma, cand ai nevoie de mine !

 

                   :ellao   0737662980  :kiss3  100 euro / ora :boob

 

 

  • post-250470-0-81272300-1518859590.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...