Sari la conținut

De la cine ați primit minus azi?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Nu am jignit pe nimeni. Dar mi-am primit-o de la userul Picon și de la nu știu ce regină. Cred că m-au confundat cu userul Liviu 69 înscris acum 2 zile și care are doar câteva postări. Schimbați dioptriile, dragi useri, înainte de a da minusuri.

*schimbă-ți

Ce proastaaaaaaaaaaaaaaa esti ! Ahahhahahhahahhahahahhahahhaha

Muuuuuult prea proastaaaaaaaa !!!

Schimbați dioptriile , DRAGI USERI ! ( dragi useri = plural)

Schimbă-ți dioptriile ( drag user= singural) . Tu îți schimbi . ( -ți = îți )

MArș dracu de proasta care te vezi mare filosoafa si pute prostia in tine numai a iarba de marijuana !!!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Intreb si eu ca opinie publica! La sfarsit de an nu se prescriu datoriile? Afecteaza sau nu, parca ar fi mai frumos sa nu se mai minuseze atat!

Poate @pisicuts le va lua jucaria de minusat la cei care abuzeaza de ea! Eu chiar nu am de ce sa ma plang, nu am primit decat doua minusuri de la 2 useri cu care nu am interactionat niciodata si din indolenta ( ca asa sunt eu de fel ) nu am raspuns cu minus sau comm.

Dupa inverzirea a zeci de useri ( cadou de la admin ) multi dintre ei cand s-au trezit ca au 30 de puncte de reputatie negativa au sarit repede sa le foloseasca! Cica dar din dar de face rai! Pai e frumos? De unde atata ura?

Eu va doresc tuturor cat mai multa sanatate si cel putin sa ganditi cum puteti fi mai buni si toleranti in noul an ce vine! 

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Intreb si eu ca opinie publica! La sfarsit de an nu se prescriu datoriile? Afecteaza sau nu, parca ar fi mai frumos sa nu se mai minuseze atat!

Poate @pisicuts le va lua jucaria de minusat la cei care abuzeaza de ea! Eu chiar nu am de ce sa ma plang, nu am primit decat doua minusuri de la 2 useri cu care nu am interactionat niciodata si din indolenta ( ca asa sunt eu de fel ) nu am raspuns cu minus sau comm.

Dupa inverzirea a zeci de useri ( cadou de la admin ) multi dintre ei cand s-au trezit ca au 30 de puncte de reputatie negativa au sarit repede sa le foloseasca! Cica dar din dar de face rai! Pai e frumos? De unde atata ura?

Eu va doresc tuturor cat mai multa sanatate si cel putin sa ganditi cum puteti fi mai buni si toleranti in noul an ce vine!

Defineste cuvântul abuz, mai ales in situația in care am primit cateva mii de plusuri...pentru perioada in care era trucul cu banarile!
  • Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce proastaaaaaaaaaaaaaaa esti ! Ahahhahahhahahhahahahhahahhaha

Muuuuuult prea proastaaaaaaaa !!!

Schimbați dioptriile , DRAGI USERI ! ( dragi useri = plural)

Schimbă-ți dioptriile ( drag user= singural) . Tu îți schimbi . ( -ți = îți )

MArș dracu de proasta care te vezi mare filosoafa si pute prostia in tine numai a iarba de marijuana !!!!!!

Vezi acum care e diferența dintre noi două? Pe mine mă doare-n pix de ceea ce vad altii la tine... Să te văd eu, asta este important! Draguto...

PS. Trebuia sa fie o exclamație si el a pus punct.

• Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Gabita sterge mamaie jegul ala de pe laptop. Are urme de sloboz pe el. SOPRANO !

Hei, omule...ai intrat pe pilot automat ca atunci când imi dai minusuri!? O lună te ține ipostaza de clona, nu-i asa?

• Like 7
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator

Vezi acum care e diferența dintre noi două? Pe mine mă doare-n pix de ceea ce vad altii la tine... Să te văd eu, asta este important! Draguto...

PS. Trebuia sa fie o exclamație si el a pus punct.

ESTI PREA PROASTA! Proasta forumului 🙂
  • Like 117
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

ESTI PREA PROASTA! Proasta forumului

Zi zău cu limba scoasă!ðŸ˜

E deja al treilea titlu pe care mi l-ai pus pe spinare si in curand o să epuizezi orice încercare, iar apoi iarăsi dispari ca măgarul in ceață...

• Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator

Zi zău cu limba scoasă!ðŸ˜

E deja al treilea titlu pe care mi l-ai pus pe spinare si in curand o să epuizezi orice încercare, iar apoi iarăsi dispari ca măgarul in ceață...

Am treaba ! Fac meditatii. N-am timp de nebune!
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

PARANORMAL , fenomenal APAR cand par ca DISPAR. da, da-te-n plm , sunt SUPERSTAR.

...Si rămâi tot un măgar/pentru ca lupul isi schimbă blana dar...

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Korin Tower
  • Oras:Korin Tower

Miky/Arramis, javro, ai de gand sa mai terorizezi mult lumea ? Iti este rusine sa intri de pe contul tau principal ?

Explica la lume cum un miliardar ca tine, detinator de hotel in Bucuresti, umbla cu chilotii rupti in cur.Esti un aschilopat prapadit care traieste intr-un sat uitat de civilizatie precum incasii, dar cu un tupeu fantastic de boschetar. Mars potaie

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

VIS URAT pe barosaneala ? Tot cu aurolacii tai din groapa de gunoi ? Mai futi si tu ceva sau iti iei mereu bataie ? HAHAHA

Cu cine mă confunzi iarăsi, fetito?!

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...