Sari la conținut

Cristina 0727260312


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:in zona
  • Disponibila
  • Oras:in zona
  • Disponibila

O actualizare a serviciilor și a pozelor dacă se poate. Te rog frumos. Îți mulțumesc în avans.

Povestea unui bărbat care adoră sexul" 
Dragi cititori, Astăzi doresc să vă împărtășesc câteva gânduri și sentimente despre una dintre cele mai intense și pline de viață aspecte ale existenței umane: sexul. Pentru mine, sexul nu este doar o plăcere pasageră, ci o adevărată sursă de bucurie și conexiune cu partenerul meu.  De la început, vreau să subliniez că ador sexul. Sunt un bărbat care știe să aprecieze frumusețea intimității și care se dedică în totalitate experienței senzuale. Îmi place să ofer clipe de neuitat partenerului meu, să descopăr noi frontiere ale plăcerii și să conturez împreună noi experiențe senzuale.  Întrebat despre aspectele specifice legate de mine și de plăcerea mea pentru sex, aș spune că mă definesc prin atenția la detalii, dorința de a explora fantezii noi și abilitatea de a citi cu sensibilitate semnele pe care mi le transmite partenerul meu. Pentru mine, sexul nu este doar o activitate fizică, ci o formă de comunicare profundă și autentică.  Ce m-a determinat să iubesc sexul în mod pasional? Motivele sunt diverse și bogate în experiențe care m-au condus către această formă de expresie a intimtății. Fie că vorbim despre momentele de tandrețe și pasiune, despre gesturile mici care conturează un moment de complicitate sau despre explorarea diferitelor nuanțe ale senzualității, sexul este pentru mine o cale către autocunoaștere și eliberare emoțională.  Îmi place să definesc experiențele mele sexuale ca fiind o combinație între \"hard\" și \"soft\". Știu să fiu pasional și intens, dar și rafinat și atent la nevoile și dorințele partenerei mele. Pentru mine, echilibrul dintre aceste două aspecte este cheia unei experiențe senzuale de succes.  Așadar, dragi cititori, vă invit să descoperiți și voi magia unei vieți sexuale împlinite, să explorați cu curaj limitele plăcerii și să vă dedicați trup și suflet unei experiențe senzuale autentice alături de partenerul vostru.Viața este prea scurtă pentru a nu trăi intens și pasional! Cu dragoste și căldură,b24ud

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Salutare!Sunat si facut programarea cu jumatate de ora inainte!Ajung la locatie ,zona Onix,!aici gasesc o d soara slăbuță,undeva la 1,60!am optat pentru o finalizare, oral și normal!ma cer la dus baie dotata cu tot ce e necesar, am primit prosop curat,am lăsat banii PTR o finalizare ( 100 ) și am început acțiunea cu oral (nimic spectaculos,)fără atenție la zonele adiacente, pe urma normal, schimbat câteva poziții și finalizat pe la spate!

Note:

Locatia: 8 apartament cu mai multe camere , din ce mi a zis mai are o colega ,căreia nu i am simțit prezenta!camera foarte întunecată

Cristina: 8 la fata, 8 la corp!

OP:nimic spectaculos,fara atentie la zonele adiacente

NP: 7, nu am simțit nici o implicare

Igiena: 9, curata, fara mirosuri nu a făcut dus in prezenta mea

Tarif: 100/finalizare achitati la început

De recomandat: eu nu cred ca mai revin!la telefon am întrebat de anal, mi a răspuns ca e inclus însă in camera mi a zis ca nu se poate ca depinde de mărime!cred ca analul este trecut la servicii doar ptr ca da bine!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gogu2017
Reputație: 0

salutare,

am revenit la această domniță, aceeași prezență agreabilă, exagerat de amabilă, foarte curată, nu vroiam decât să mă relaxez și nu am greșit;

 

ca o părere personală, potențialul ei maxim se vede după o perioadă de acomodare, este o persoană timidă, nu este pt.badarani, are tendința să se grăbească puțin,dar dacă comunici este f înțelegătoare, dpmd vedere este proclient

 

dacă vreți respect tb sa vă comportati si voi respectuos,nu are stofă de curvă,mai degrabă girl next door;

 

vreți on...veniți cu organul curat, spălat și chel,aici e alegerea fiecăruia, eu am incercat și 69,e f curată

 

eu o recomand,celor cu mult bun simț

 

spor!

 

ps...note:

 

apartamentul arhicunoscut...who cares...

 

tipa 8-9

curățenie 10

atitudine 9.5

oral 9

normal 9

masaj...la cererea mea 10+,bless u

gfe...in timp mai bine 8.5 spre 9

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

A treia oara cand merg la Cristina pentru anal si imi iau teapa. De fiecare data o scuza banala, cred ca ar trebui sa il scoata de la servicii. Oral destul de sec si fara nici un artificiu. Eu unul nu o recomand.

Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

A treia oara cand merg la Cristina pentru anal si imi iau teapa. De fiecare data o scuza banala, cred ca ar trebui sa il scoata de la servicii. Oral destul de sec si fara nici un artificiu. Eu unul nu o recomand.

dragul meu ti-am spus ca, anal fac in functie de dimensiune ,cat despre oral nu vreau sa intru in detalii ,si nici sa jignesc pe nimeni.multumesc ca mai vizitat de 3 ori si-a treia oara ai realizat ca fac oralul sec.,multumesc de vizite ,o sa incerc pe viitor sa fie mai bine.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare. Am incercat sa ajung pe la ea dar ba are telefonul inchis , ba nu răspunde . A mai reușit cineva sa ajunga la ea ? Merita ?

     Am fost eu acum vreo 2 luni cred. Fata s-a tunat cu o pereche de silicoane de ceva vreme. La corp arata fain numai ca la servicii daca nu esti probabil un client fidel nu primesti decat standard oral protejat, fara GFE si alte cele asa cum prezinta oferta pe site. Si in acest caz totusi fata merita vizitata in caz ca nu ai alternative mai bune.

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...