Administrator pisicuts Reputație: 114334 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 28, 2017 http://stirileprotv.ro/stiri/socant/o-tanara-c-i-a-mutilat-iubitul-pe-viac-a-i-a-taiat-organul-genital-cu-o-foarfeca-de-gradina.htmlO tânără de 26 de ani din Argentina a fost arestată după ce i-a tăiat organul genital iubitului ei, cu o foarfecă de grădină.Brenda Brattini, de meserie arhitect, l-a atacat pe partenerul ei în vârstă de 40 de ani, duminică dimineață, în timp ce dormea, scrie presa locală. Incidentul s-a petrecut în orașul Cordoba. Bărbatul a fost dus de urgență la spital și este în stare stabilă, deși a pierdut o cantitate mare de sânge.Tânăra a fost arestată și și-a recunoscut fapta, relatează Los Andes. Circumstanțele atacului sunt încă neclare, dar anchetatori suspectează că ea a intrat în casa bărbatului la primele ore ale dimineții și apoi l-a mutilat.Motivul care a determinat-o pe Brattini să comită acest gest este în curs de stabilire. Drept pedeapsa ca a fost inselata probabil, Brenda si-a pedepsit iubitul in acest fel. Inesuka la ce troll de pe forum i-ai taia-o si tu ?? 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 28, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 28, 2017 Pisic, Rozica stie unde stai? 2 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Ce fraiera. Trebuia castrat de oua doar,organul trebuia lasat sa-si faca treaba de functie fiziologica de urinare. Ce pedeapsa poate fi mai mare pt un barbat ,decat s-o aibe si sa fie doar pt a urina cu ea???!! 4 2
Administrator pisicuts Reputație: 114334 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Noiembrie 28, 2017 Pisic, Rozica stie unde stai? :))) rozkendra poate s-o suga fara sa o taie 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 http://78.media.tumblr.com/8ad49e20de1fa1f02e8a9fde000a1efe/tumblr_mhryq9vrvN1rvvfrno1_400.gif
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 28, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 28, 2017 :))) rozkendra poate s-o suga fara sa o taieCe urat vorbesti! Ntz...ntz...ntz...
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 http://stirileprotv.ro/stiri/socant/o-tanara-c-i-a-mutilat-iubitul-pe-viac-a-i-a-taiat-organul-genital-cu-o-foarfeca-de-gradina.htmlO tânără de 26 de ani din ORADEA a fost arestată după ce i-a tăiat organul genital UNUI MOTAN cu UN FIERASTRAU ELECTRIC Brenda Brattini, de meserie arhitect, l-a atacat pe partenerul ei în vârstă de 40 de ani, duminică dimineață, în timp ce dormea, scrie presa locală. Incidentul s-a petrecut în orașul Cordoba. Bărbatul a fost dus de urgență la spital și este în stare stabilă, deși a pierdut o cantitate mare de sânge.Tânăra a fost arestată și și-a recunoscut fapta, relatează BIHOR.RO Circumstanțele atacului sunt îCONTURILE SP,PUNCTE,REPUTATIE,BANARI....... dar anchetatori suspectează că ea a intrat în casa bărbatului la primele ore ale dimineții și apoi l-a mutilat.Motivul care a determinat-o pe Brattini să comită acest gest este în curs de stabilire. 61924837.jpg Drept pedeapsa ca a fost inselata probabil, Brenda si-a pedepsit iubitul in acest fel. Inesuka la ce troll de pe forum i-ai taia-o si tu ?? 4
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 28, 2017 de la gat trebuia sa io taie :laugh2 3 10
juan mata Reputație: 3133 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Motane, la cati ai banat si la cati te injura - virtual - ma mir ca o mai ai intreagă. 1 9
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Noiembrie 28, 2017 Credeam că Roz a comis-o. 4
Administrator pisicuts Reputație: 114334 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Noiembrie 28, 2017 Motane, la cati ai banat si la cati te injura - virtual - ma mir ca o mai ai intreagă. sa o aibe taiata cei care au banat: pipilika,miky etc 3
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 28, 2017 sa o aibe taiata cei care au banat: pipilika,miky etcCE BINE ZICI da is mai multi . 3 10
stefan55 Reputație: 19 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2017 sa o aibe taiata cei care au banat: pipilika,miky etc De acord cu taierea pentru miki limaxul.:)))))) Parintele nu mai are mult pana se taie ea singura, de la sine. Sa-l lasam sa se mai bucure de ea.
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 28, 2017 sa o aibe taiata cei care au banat: pipilika,miky etcBa coaie,nu incerca sa dai vina pe mine ca sa acoperi cele 3 prostituate care au banat 70% dintre membrii vechi.Eu nu le dau numele pentru ca nu vreau sa le fac rau. Printre cei banati probabil sunt si demenți care sunt in stare sa se duca peste ele.Ai masinaria si stii foarte bine cine a banat si ce aliante s-au facut.Daca nu ai barbatia sa postezi numele lor,macar nu mai o încerca cu diversiuni. 26 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 sa o aibe taiata cei care au banat: pipilika,miky etcCa tu ai fii vre-un sfant :))) 3
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 28, 2017 Ba coaie,nu incerca sa dai vina pe mine ca sa acoperi cele 3 prostituate care au banat 70% dintre membrii vechi.Eu nu le dau numele pentru ca nu vreau sa le fac rau. Printre cei banati probabil sunt si demenți care sunt in stare sa se duca peste ele.Ai masinaria si stii foarte bine cine a banat si ce aliante s-au facut.Daca nu ai barbatia sa postezi numele lor,macar nu mai o încerca cu diversiuni.ba spune daca stii , ca doar nu or merge peste tine, asa poate se opreste tot circu asta jegos, in care ne injuram unu pe altu in loc sa ne :feetVARIANTA ADEVARATA!!! 4 10
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 28, 2017 ba spune daca stii , ca doar nu or merge peste tine, asa poate se opreste tot circu asta jegos, in care ne injuram unu pe altu in loc sa ne :feetDaca erai desteapta nu tabarai pe noi cu jigniri si imi trimiteai un PM.Numele sa le spuna Motanul ca le stie foarte bine.Moatanul a beneficiat de pe urma acelor membrii vechi care i-au construit site-ul.pe care acum se pisa si o incearca cu divesiuni ieftine.Numele l-am spus la cativa prieteni,cu dovezi clare,PM-uri unde se cere banarea lui X,Y,Z cu link direct la reputatia omului.PM cu trocuri pe capul membrilor vechi,gen "tu baneaza pe aia 2 si eu banez pe cine vrei tu" PM-uri unde se fac schimb de SP-uri.Am sa va spun si de unde am acele PM-uri ca sa nu credeti ca am spart parole.Stiti cu totii ca am dat mai multe SP-uri sa le foloseasca si enoriasii mei.Unii mai limbisti le-au dat si ei la randul lor la prostituate,care au facut combinatii folosind ca proastele exact acele conturi care erau ale mele,Clar nu va dau numele lor,doar de Miky va spun ca pe ala nu-l gaseste nimeni in padurea in care traieste.Ala a banat cel putin 10 membri vechi.Aici am incheiat si va las sa va mancati intre voi ca hienele cu tot felul de conspirații si rahaturi. 25 8
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 28, 2017 Daca erai desteapta nu tabarai pe noi cu jigniri si imi trimiteai un PM.Numele sa le spuna Motanul ca le stie foarte bine.Moatanul a beneficiat de pe urma acelor membrii vechi care i-au construit site-ul.pe care acum se pisa si o incearca cu divesiuni ieftine.Numele l-am spus la cativa prieteni,cu dovezi clare,PM-uri unde se cere banarea lui X,Y,Z cu link direct la reputatia omului.PM cu trocuri pe capul membrilor vechi,gen "tu baneaza pe aia 2 si eu banez pe cine vrei tu" PM-uri unde se fac schimb de SP-uri.Am sa va spun si de unde am acele PM-uri ca sa nu credeti ca am spart parole.Stiti cu totii ca am dat mai multe SP-uri sa le foloseasca si enoriasii mei.Unii mai limbisti le-au dat si ei la randul lor la prostituate,care au facut combinatii folosind ca proastele exact acele conturi care erau ale mele,Clar nu va dau numele lor,doar de Miky va spun ca pe ala nu-l gaseste nimeni in padurea in care traieste.Ala a banat cel putin 10 membri vechi.Aici am incheiat si va las sa va mancati intre voi ca hienele cu tot felul de conspirații si rahaturi.de ce nu mi.ai trimis un pm de genu?(poate nu injuram), de o sapt postez numa useri banati si nu imi place ce vad, ce se intampla.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 http://stirileprotv.ro/stiri/socant/o-tanara-c-i-a-mutilat-iubitul-pe-viac-a-i-a-taiat-organul-genital-cu-o-foarfeca-de-gradina.htmlO tânără de 26 de ani din ORADEA a fost arestată după ce i-a tăiat organul genital UNUI MOTAN cu UN FIERASTRAU ELECTRIC Brenda Brattini, de meserie arhitect, l-a atacat pe partenerul ei în vârstă de 40 de ani, duminică dimineață, în timp ce dormea, scrie presa locală. Incidentul s-a petrecut în orașul Cordoba. Bărbatul a fost dus de urgență la spital și este în stare stabilă, deși a pierdut o cantitate mare de sânge.Tânăra a fost arestată și și-a recunoscut fapta, relatează BIHOR.RO Circumstanțele atacului sunt îCONTURILE SP,PUNCTE,REPUTATIE,BANARI....... dar anchetatori suspectează că ea a intrat în casa bărbatului la primele ore ale dimineții și apoi l-a mutilat.Motivul care a determinat-o pe Brattini să comită acest gest este în curs de stabilire. 61924837.jpg Drept pedeapsa ca a fost inselata probabil, Brenda si-a pedepsit iubitul in acest fel. Inesuka la ce troll de pe forum i-ai taia-o si tu ?? Aia mic copil pe langa Corina :laugh2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 de la gat trebuia sa io taie :laugh2 De justlove ce sa mai zic... :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 sa o aibe taiata cei care au banat: pipilika,miky etc In cazul asta trebuie creata o groapa ecologica speciala a pulelor taiate, ca etc-ul ala e cam fara numar :P
el_futadores Reputație: 356 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Noiembrie 28, 2017 Stire macabra
monitox85 Reputație: 161 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: n-am Oras:Bucuresti Telefon: n-am Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2017 Daca erai desteapta nu tabarai pe noi cu jigniri si imi trimiteai un PM. Stie tot forumul ca nu e desteapta. Unii spun ca e PROASTA. Acum, ce sa facem, sa ne aplecam urechea la gura lumii? Eu nu o suspectez de inteligenta, nici nu a dat dovezi... dar nu i-as zice in fata ca e PROASTA, pentru ca am decență... Dacă de multe ori chiar merita sa ii spun, nu ii spun din cauza argumentului de mai sus. 2
blondynekiss10 Reputație: 540 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Unde imi doresc Oras:Unde imi doresc Postat Noiembrie 29, 2017 Concluzie, mie cine mi-a dat minusuri ca sa stiu cine trebuie sa o aibe taiata? 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum