Sari la conținut

O tânără i-a tăiat iubitului organul genital cu o foarfecă de grădină

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

http://stirileprotv.ro/stiri/socant/o-tanara-c-i-a-mutilat-iubitul-pe-viac-a-i-a-taiat-organul-genital-cu-o-foarfeca-de-gradina.html

O tânără de 26 de ani din Argentina a fost arestată după ce i-a tăiat organul genital iubitului ei, cu o foarfecă de grădină.

Brenda Brattini, de meserie arhitect, l-a atacat pe partenerul ei în vârstă de 40 de ani, duminică dimineață, în timp ce dormea, scrie presa locală. Incidentul s-a petrecut în orașul Cordoba. Bărbatul a fost dus de urgență la spital și este în stare stabilă, deși a pierdut o cantitate mare de sânge.

Tânăra a fost arestată și și-a recunoscut fapta, relatează Los Andes. Circumstanțele atacului sunt încă neclare, dar anchetatori suspectează că ea a intrat în casa bărbatului la primele ore ale dimineții și apoi l-a mutilat.

Motivul care a determinat-o pe Brattini să comită acest gest este în curs de stabilire.

post-2-0-54742800-1511892140_thumb.jpg

Drept pedeapsa ca a fost inselata probabil, Brenda si-a pedepsit iubitul in acest fel. Inesuka la ce troll de pe forum i-ai taia-o si tu ??

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Pisic, Rozica stie unde stai?

• Like 2
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce fraiera. Trebuia castrat de oua doar,organul trebuia lasat sa-si faca treaba de functie fiziologica de urinare. Ce pedeapsa poate fi mai mare pt un barbat ,decat s-o aibe si sa fie doar pt a urina cu ea???!!

• Like 4
  • Minus 2
  • Administrator
Postat

Pisic, Rozica stie unde stai?

:))) rozkendra poate s-o suga fara sa o taie

• Like 3

Postat

:))) rozkendra poate s-o suga fara sa o taie

Ce urat vorbesti! Ntz...ntz...ntz...

Vizitator
Postat

http://stirileprotv.ro/stiri/socant/o-tanara-c-i-a-mutilat-iubitul-pe-viac-a-i-a-taiat-organul-genital-cu-o-foarfeca-de-gradina.html

O tânără de 26 de ani din ORADEA a fost arestată după ce i-a tăiat organul genital UNUI MOTAN cu UN FIERASTRAU ELECTRIC 

Brenda Brattini, de meserie arhitect, l-a atacat pe partenerul ei în vârstă de 40 de ani, duminică dimineață, în timp ce dormea, scrie presa locală. Incidentul s-a petrecut în orașul Cordoba. Bărbatul a fost dus de urgență la spital și este în stare stabilă, deși a pierdut o cantitate mare de sânge.

Tânăra a fost arestată și și-a recunoscut fapta, relatează BIHOR.RO Circumstanțele atacului sunt îCONTURILE SP,PUNCTE,REPUTATIE,BANARI....... dar anchetatori suspectează că ea a intrat în casa bărbatului la primele ore ale dimineții și apoi l-a mutilat.

Motivul care a determinat-o pe Brattini să comită acest gest este în curs de stabilire.

attachicon.gif61924837.jpg

Drept pedeapsa ca a fost inselata probabil, Brenda si-a pedepsit iubitul in acest fel. Inesuka la ce troll de pe forum i-ai taia-o si tu ??

• Like 4
  • Administrator
Postat

Motane, la cati ai banat si la cati te injura - virtual - ma mir ca o mai ai intreagă.

sa o aibe taiata cei care au banat: pipilika,miky etc

• Like 3

• Oras:Bucuresti
Postat

De acord cu taierea pentru miki limaxul.:)))))) Parintele nu mai are mult pana se taie ea singura, de la sine. Sa-l lasam sa se mai bucure de ea.
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ba coaie,nu incerca sa dai vina pe mine ca sa acoperi cele 3 prostituate care au banat 70% dintre membrii vechi.

Eu nu le dau numele pentru ca nu vreau sa le fac rau. Printre cei banati probabil sunt si demenți care sunt in stare sa se duca peste ele.

Ai masinaria si stii foarte bine cine a banat si ce aliante s-au facut.Daca nu ai barbatia sa postezi numele lor,macar nu mai o încerca cu diversiuni.

• Like 26
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Ca tu ai fii vre-un sfant :)))

• Like 3
  • Oras:fara
Postat

Ba coaie,nu incerca sa dai vina pe mine ca sa acoperi cele 3 prostituate care au banat 70% dintre membrii vechi.

Eu nu le dau numele pentru ca nu vreau sa le fac rau. Printre cei banati probabil sunt si demenți care sunt in stare sa se duca peste ele.

Ai masinaria si stii foarte bine cine a banat si ce aliante s-au facut.Daca nu ai barbatia sa postezi numele lor,macar nu mai o încerca cu diversiuni.

ba spune daca stii , ca doar nu or merge peste tine, asa poate se opreste tot circu asta jegos, in care ne injuram unu pe altu in loc sa ne  :feet

VARIANTA ADEVARATA!!!

• Like 4
  • Minus 10
Postat

ba spune daca stii , ca doar nu or merge peste tine, asa poate se opreste tot circu asta jegos, in care ne injuram unu pe altu in loc sa ne  :feet

Daca erai desteapta nu tabarai pe noi cu jigniri si imi trimiteai un PM.

Numele sa le spuna Motanul ca le stie foarte bine.Moatanul a beneficiat de pe urma acelor membrii vechi care i-au construit site-ul.pe care acum se pisa si o incearca cu divesiuni ieftine.

Numele l-am spus la cativa prieteni,cu dovezi clare,PM-uri unde se cere banarea lui X,Y,Z cu link direct la reputatia omului.PM cu trocuri pe capul membrilor vechi,gen "tu baneaza pe aia 2 si eu banez pe cine vrei tu" PM-uri unde se fac schimb de SP-uri.

Am sa va spun si de unde am acele PM-uri ca sa nu credeti ca am spart parole.Stiti cu totii ca am dat mai multe SP-uri sa le foloseasca si enoriasii mei.Unii mai limbisti le-au dat si ei la randul lor la prostituate,care au facut combinatii folosind ca proastele exact acele conturi care erau ale mele,

Clar nu va dau numele lor,doar de Miky va spun ca pe ala nu-l gaseste nimeni in padurea in care traieste.Ala a banat cel putin 10 membri vechi.

Aici am incheiat si va las sa va mancati intre voi ca hienele cu tot felul de conspirații si rahaturi.

• Like 25
  • Minus 8
Postat

Numele sa le spuna Motanul ca le stie foarte bine.Moatanul a beneficiat de pe urma acelor membrii vechi care i-au construit site-ul.pe care acum se pisa si o incearca cu divesiuni ieftine.

Numele l-am spus la cativa prieteni,cu dovezi clare,PM-uri unde se cere banarea lui X,Y,Z cu link direct la reputatia omului.PM cu trocuri pe capul membrilor vechi,gen "tu baneaza pe aia 2 si eu banez pe cine vrei tu" PM-uri unde se fac schimb de SP-uri.

Am sa va spun si de unde am acele PM-uri ca sa nu credeti ca am spart parole.Stiti cu totii ca am dat mai multe SP-uri sa le foloseasca si enoriasii mei.Unii mai limbisti le-au dat si ei la randul lor la prostituate,care au facut combinatii folosind ca proastele exact acele conturi care erau ale mele,

Clar nu va dau numele lor,doar de Miky va spun ca pe ala nu-l gaseste nimeni in padurea in care traieste.Ala a banat cel putin 10 membri vechi.

Aici am incheiat si va las sa va mancati intre voi ca hienele cu tot felul de conspirații si rahaturi.

de ce nu mi.ai trimis  un pm de genu?(poate nu injuram), de o sapt postez numa useri banati si nu imi place ce vad, ce se intampla.

Vizitator gvbolovan
Postat

O tânără de 26 de ani din ORADEA a fost arestată după ce i-a tăiat organul genital UNUI MOTAN cu UN FIERASTRAU ELECTRIC 

Tânăra a fost arestată și și-a recunoscut fapta, relatează BIHOR.RO Circumstanțele atacului sunt îCONTURILE SP,PUNCTE,REPUTATIE,BANARI....... dar anchetatori suspectează că ea a intrat în casa bărbatului la primele ore ale dimineții și apoi l-a mutilat.

attachicon.gif61924837.jpg

Aia mic copil pe langa Corina  :laugh2

Vizitator gvbolovan
Postat

de la gat trebuia sa io taie :laugh2

De justlove ce sa mai zic...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator gvbolovan
Postat

In cazul asta trebuie creata o groapa ecologica speciala a pulelor taiate, ca etc-ul ala e cam fara numar  :P

• Telefon: n-am
  • Telefon: n-am
Postat

Stie tot forumul ca nu e desteapta. Unii spun ca e PROASTA.

Acum, ce sa facem, sa ne aplecam urechea la gura lumii?

Eu nu o suspectez de inteligenta, nici nu a dat dovezi... dar nu i-as zice in fata ca e PROASTA, pentru ca am decență...

Dacă de multe ori chiar merita sa ii spun, nu ii spun din cauza argumentului de mai sus.

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...