Sari la conținut

Criss Arad 0743507871


Vizitator vladdinarad

Postări Recomandate

De mult vroiam sa o vizitez pe Cristina dar avand in vedere comentariile de aici legate de atitudine si probleme cu programarile, nu am facut-o. Vazand anuntul ei ca pleaca pentru o perioada mai lunga, am zis ca e momentul sa trec pe la ea. Si nu am gresit deloc!

Programare fara probleme. Am sunat la nr din anunt, programat in 20 min. Ajung la binecunoscuta locatie din Confectii iar in spatele usii am gasit o fata frumoasa si primitoare. Am optat din start pentru o ora, 300 ron platiti inainte.

Aspect: pentru mine e de 10, e foarte frumoasa, sani mici dar foarte frumosi, fundulet apetisant. Este si destul de inalta, eu nu mi am dat seama din poze, ceea ce o face si mai atragatoate.

Atitudine: 10+, de cand am intrat pe usa si pana cand am plecat. M-am simtit extrem de bine in compania ei.

GFE:10+, fiind mare amator al fetelor ce ofera acest serviciu, am fost extrem de incantat de Cristina. Fiind prima vizita, chiar nu ma asteptam sa fie asa, dar m-am simtit ca si cum ne cunosteam de mult. Extrem de placuta, deschisa. Intalnirea mea cu Cristina dpdv al GFE s-a propiat de intalnirile cu fostele fete de la top Sonya si Raluca. Si nu exagerez deloc.

ON + NP, ok, nimic iesit din comun, se implica, se misca bine, din pacate nu am fost eu in forma si nu a fost cum as fi vrut, dar nu e vina ei. De aceea nu dau note. Din pacate nu am avut timp si de masaj, data viitoare o sa-l incerc cu siguranta.

De revenit: cu siguranta, abia astept sa revina. Din pacate am descoperit-o doar acum, asa e cand te iei dupa comentarii si nu te duci sa probezi.

De recomandat: da, cu siguranta.

Asa cum zicea si un alt coleg, e muuuuult peste media de pe Arad.

Per total, o experienta foarte placuta, a fost o surpriza,nu ma asteptam avand in vedere comentariile din trecut. Profitati de ultimele zile ale Cristinei la noi!

si eu ce fortam sa-ti spun....tu nu si nu...vreau recenzie...:)))

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0

si eu ce fortam sa-ti spun....tu nu si nu...vreau recenzie...:)))

Pai daca is prost??? 😂

Dar ma bucur am apucat sa o vizitez pe Cristina inainte sa plece.

Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0

Hei dragii mei 😊 revin la sfârșitul lunii Iunie 🤗🤗 va pupăcesc 😙😙😙

Perfect! Eu te astept cu drag!

Link spre comentariu

tot pozele astea le ruleaza de 3  sau 4 ani,pai nu mai se schimba,si la 40 de ani tot cu pozele astea te prezinti,hai fi serioasa,ca nu arati asa,ai curaj si pune poze cu tine neretusate,nu toti sunt boi de aici

Eu am fost la ea,sa stii ca arata bine,chiar foarte bine,mai ales fata de ciorile si malformatele care sunt in Arad.Din pacate Aradu sta foarte prost la capitolu'" calitate-escorte"'

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0

tot pozele astea le ruleaza de 3 sau 4 ani,pai nu mai se schimba,si la 40 de ani tot cu pozele astea te prezinti,hai fi serioasa,ca nu arati asa,ai curaj si pune poze cu tine neretusate,nu toti sunt boi de aici

Bine ca sunt pozele lu' "protejata" ta reale...vezi ca nu are locatie centrala, ai uitat sa zici.

Chiar daca sunt poze profesionale si retusate, Cristina arata foarte bine si are servicii de calitate.

Link spre comentariu

La obiect magarusule ,nu am facut referire la cum arata..doar ca sunt photo shopate pozele,daca e protejata ta..e treaba ta,dar spune le adevarul la baieti ca nu asa arata in realitate..doar se apropie...aaa era sa uut ,e de etnie.Bune ca mi ai dat replica ,ca sa specific si aspectul asta.Locatia nu ma intereseaza..era vorba strict despre faptul ca sunt f retusate pozele,ca si cand clientii i-ar da bani falsi.Hai sa fim obiectivi...din comentarii am observat ca ai aceasta calitate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...