Sari la conținut

Criss Arad 0743507871


Vizitator vladdinarad

Postări Recomandate

Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0

Bun 300 ora, și ce-mi incluzi?😊

La 300 ora ai si sarmale. Daca vrei si smantana e 50 in plus.

 

Sun-o ca iti explica. Si du-te, Cristina e super ok!

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

https://nimfomane.com/forum/user/267436-magarusulfutacios/

 

Nu era neaparat sa fi sarcastic, am întrebat frumos doar, apropo de fiecare data când am încercat sa sun ba era închis, ba nu răspundea, erau niște INFO pe care am vrut sa le știu înainte sa merg, ms oricum pentru încurajare o sa încerc sa trec pe la sfârșitul săptămânii pe la ea, revin cu o recenzie atunci

Link spre comentariu
  • Oras:Strainatate
  • Oras:Strainatate

Salut tuturor!

 

Am sunat astazi seara, programat in 20 de min. Nu am mai fost la Criss dar vreau sa spun ca este o prezenta extrem de placuta. O fata inalta, foarte draguta cu un corp minunat. Ea este foarte daaguta are o piele fina si un fund frumos. Apartamentul este mare si extrem de curat. Chiar la UTA, dar totusi pe Cocorilor.

 

Am ales pentru un numar, 150 lasati din proprie initiativa inainte de actiune. Am facut dus, intr-o baie foarte curata. 

 

Actiunea s-a produs in camera bineinteles, intr-un pat mare care scartaie un pic din pacate. Oralul vreau sa spun ca este unul din cele mai bune, daca nu cel mai bun. Nu are neaparat grija de zonele adiacente dar face o treaba extrem de buna. Nu simti niciun dinte si sunt un pic de tente de deep. Acum imi dau seama ca nu a fost un contact vizual. Am trecut la actiunea, prima data LOT. Se misca extrem de bine dar te lasa si pe tine sa iei initiativa. Apoi am trecut la misionar si la sfarsit doggy unde nu am mai rezistat mult. Tin sa mentionez un GFE foarte ridicat. Criss este vorbareata si extrem de draguta! Nu se face FK, dar are un tatuaj in limba ce ajuta la oral..

 

De revenit? Da! Recomand tuturor pentru o fata inalta, extrem de draguta, cu un oral foarte foarte bun.

 

O zi frumoasa!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0

Am revizitat-o pe Criss. Programare fara probleme. Am sunat la nr din anunt, locatia pe cocorilor, nota 10, e super acolo. Am ramas la o finalizare, 150 ron.

Baie cu tot ce trebuie, pat mare, ventilator in camera, lumini difuze in camera, perfect pentru scopul vizitei.

Aspect: pentru mine e de 10, e foarte frumoasa, sani mici dar foarte frumosi, fundulet apetisant, fara burtica. E buna rau!

Atitudine: 10+, de cand am intrat pe usa si pana cand am plecat. Stie sa se faca placuta si stie sa te faca sa te simti bine in compania ei.

GFE:10, la fel ca si la prima vizita, comportament ireprosabil, e extrem de placuta.

ON + NP- 9 se implica, se misca bine, e lipicioasa, stie jocul, are acel ceva ce mie imi place. Oral bun, mi ar fi placut sa fie mai lung.

De revenit: cu siguranta, imi place extrem de mult de ea.

De recomandat: da, cu siguranta. Mergeti la ea, comportati-va frumos si asta veti primi inapoi.

Link spre comentariu
  • Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala

 

Virgini primești ? Daca da o sa vin zilele astea pe la tine , sper sa ma lași sa ma termin de mai multe ori in ora aia sa ai răbdare cu mine  :)). 

 

 

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am fost si eu la Criss ,a fost incredibil de bine mult peste asteptarii.Fiind in zona am sunat la nr. a raspuns prompt si am stabilit sa ne vedem .Am gasit locatia cu mare usurinta am urcat la ea fara sa dau nas in  nas cu vecini zona  cu intrarea fiind  linistita cel putin la ora aia (era cam 14 si ff foarte cald, de aia poate!).Am prins-o probabil in toane bune sau o fii ea tot timpul asa ..sper .Deorece dupa ce ma m dezbracat si intins in pat sa urcat pe mine si am inceput sa vorbim  putin si acel putin sa facut in mult spre mult.E o foarte vorbareatza sau probabil avem multe in comun fiindca am vorbit cam 30 de minute.Fara sa mint acest lucru m-am destins si relaxat la maxim lucru ce ma ajutat enorm avand o acumulat mult stress si chiar daca fusesem cu o zi inainte la o alta escorta de Arad am plecat de acolo mult mai  ne satisfacut decat venisem.Deci Criss e o profesionista si din partea mea are o bila alba fiind sociabila si ascultatoare .A fost ca si cand mam dus la o doamna  psiholog care dupa sedinta iam si tras-o bine.Am plecat de la ea cu zambetul pe buze sincer.

 

Acuma sa punctam:

 

Locatia:   7- undeva la UTA -Cocorilor ,pt mine pot spune ca central fiind aproape de  zona aia,apartamentul foarte spatios camera unde se desfasoara actiunea sportiva e foarte mare avand un pat urias ,baia foarte oki desi la  :dus2  dureaza 5 minute pana vine apa calda,vara e super dar iarna nu vreau sa imaginez  :icon_cry

 

Aspect:    8,5-o domnisoara undeva la 25 de ani ,nu am intrebat (nu se intreaba asa ceva!:) piele catifelata bronzata de sezon,par roscat cred ?! era prins in coc,sani frumosi proportionati marime medie decenta,multe piercinguri...

 

Atitudine:    9-foarte vorbareatza (daca le ai si tu cu papagalul!!!) ,si eu mia adus papagalul cu mine de acasa  :rax2  :rax2  :rax2  sincer cred ca am vb mai mult decat am facut sex :maninlove  deci nu m-am simtit presat de timp ,chiar ma gandeam ca ma da afara dupa fara sa fuck ceva fiindca eu am ales 30 de minute de sisha si deja trecusera 35 cand ea a inceput oralu'...

 

OP:    8 - cum ziceam multe piercinguri si am avut noroc ca am prins-o in ziua cand il purta pe ala din ......limba,nu am realizat la ce referea ea tot timpu  :ewpu  :ewpu  :ewpu decat cand a inceput jobul .....trebuia sa aleg OP neprotejat :yummy , nota e mai mica din cauza mea hihihi  !!!!!!!!! Next time 

 

NP:    10- aici din parte mea are nota maxima pt ca e ascultatoare si stie meserie si.... pleci terminat!!! chiar ma surprins :eek ...cu pozitia aia ,multumesc o voi folosi si pe viitor.

 

Halat:  150 / fin  desi trebuia sa aleg 200/fin ON !!!  cand revin sun din inainte si intreb daca e sau nu e  :waytogo

 

PLUS/MINUS:  :refoz  Prea devreme inca dupa a 2 sau 3 sedintza de sport :wink2

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...