Sari la conținut

Eva 0731292942


Postări Recomandate

Vizitator rebel_
Reputație: 0

 

Salutare,
Am vizitat-o pe EVA azi  curios de muia mult laudata de confrati si bine am facut. 
 
Programare facut pe la amiaza la nr din titlu pentru ora 17:00. Ajuns in locatie am discutat pret de cateva minute si am fugit la baie penru o scurta igienizare unde am gasit tot ce trebuie. Reintors in camera actiunea a debutat cu un oral neprotejat la alegerea mea cu mine asezat pe marginea canapelei si Iza asezata in genunchi intre picoarele mele. Oralul a inceput cu un lins si supt de oo formidabil care a progresat usor spre capul pulii, am schimbat locurile su Iza asezata pe canapea ca sa pot sa o fut in gura(la propriu), deepul nu este foarte adanc(pana in fundul gatului) dar suficient de excitant. Dupa cateva minute am cerut un preze pentru ca vroiam sa incerc curul ala baban si am trecut rapid prin 3-4 pozitii mai mult de tatoneala asa, senzatie misto cu participare buna dun partea ei si contre puternice in toate pozitiile. Am revenit la oral unde am finalizat cim dupa vreo 10min de oral combinat cu facefuck.
 
 
Si acum notele
 
Locatie 8.5 depunctez pentru camera cam intunecata pentru gustul meu si iluminata cu niste becuri rosii "ca la curve" care te impiedica sa vezi tot ce se intampla iar actiunea se desfasoara pe o canapea extensibila, baie ok cu tot ce trebuie, televizor mare in camera pe Utv pentru ambianta. Ca amplansare undeva pe C.A Rosetti aproape de intersectia cu Magheru.
 
Aspect escorta: as nota cu un 7-8, a luat in greutate bine fata de pozele de pe prima pagina care dupa mine nu mai sunt de mult relevante iar notele de 10 aruncate de coloegii care se coiesc sa spuna adevarul cred ca-i fac mai mult rau pentru ca induc in eroare si îi creeaza ei situatii neplacute, cel putin asta am dedus eu dupa felul in care a deschis discutia "Daca nu iti place ce vezi poti sa pleci?".
  
Oral: 9,5 cu tot ce trebuie, batut peste fata/limba, are niste jocuri foarte interesante cu limba, saliva, dirty talk pe toata durata actului, supt si lind de oo din belsug. 
 
Normal: a fost foarte scurt cam 7-8min in cateva pozitii dar bun cu implicare buna si dirty talk, contre in toate pozitiile incercate, imi e greu sa punctez pentru ca am stat doar eu la aparat si a fost foarte scurt dupa cum am zis fiind presat de timp dar as estima la un 9.
 
GFE: e clar ca nu pentru ca nu pentru asta am fost dar din ce am simtit cred ca este foarte high, nu am incercat FK dar cred ca face din moment ce apare trecut in semnatura, foarte vorbareata. 
 
PSE: 9.5 very high, pentru mine e in top 3 experiente, dirty talk, priviri in timpul oralului, good stuf.

 

 

Recenzie copiata integral de aici: http://nimfomane.com/forum/topic/27685-izabella-0748988198-intercontinental-magheru/page-11?do=findComment&comment=3076563

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

am fost si eu...si o sa ma mai duc :))

e o tipa misto cu o locatie accesibila (piata alba iulia), pret in trend (150 o finalizare/ 250 ora) din pacate fiind ea aglomerata am stat doar o finalizare pt care alocase in jur de 40 de minute. a fost foarte ok

oral neprotejat interesant terminat cu cim dupa 2-3 pozitii de normal

nu recomand ca oricum e ocupata :)))

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Voi scrie si eu cateva cuvinte despre această domnișoară.

Am vizitat o in seara asta.

Locatie centrala ,usor de gasit.

Domnisoara este foarte frumoasa ,sociabilă stie sa se faca placuta.

Aspectul e impecabil.curata parfumata aranjata.

camera un pic cam intunecata.lustra cam jos lasata (atentie cei inalti)

Eu am bifat 1 ora 2 finalizari.

Nu pot descrie in cuvinte ca as sta 1 ora sa scriu aici .

va spun concluzia.

O EXPERIENTA extraordinara.

Halat :250.

Te pup Eva si sper sa mai ajung prin București sa ne mai intalnim inca odata.

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu recent la Eva, ce pot sa spun e ca prestatia dar si aspectul au fost supraevaluate din pacate de confrati aici pe forum. Am prins-o mai pe dupa-amiaza - seara, deci nu chiar la inceputul programului, insa oricum impresia mea e ca problema cu ea e mai adanca si depaseste micile variatii date de ora. Pe scurt e deconectata vizibil de ceea ce face, mi-a facut impresia ca deja e rutinata, tocita...; e amabila, corecta, cooperanta si cam atat. Nu prea are legatura cu domeniul, pare chiar fata serioasa altfel. Dupa cum s-a exprimat chiar dansa, asta e doar un job pt ea si atat. Nimic de zis, se va raspunde ca pentru toate e un job ca oricare altul... dar hei - si intr-un job obisnuit poti pune inima sa poti sa nu pui... iar asta face toata diferenta, se vede de cat colo.

 

Ca sa revin la detalii, am intrat, m-a intampinat pe toace, sutien si bikini, draguta la fata, zambet fain, dantura super cu dinti frumosi un un pic iesiti in fata pt un zambet chiar cald, insa la corp nu chiar de top - pielea f alba insa constitutia cam mare si nu tocmai fit mai lasa de dorit pe ici pe colo: inalta, solduri late, sanii marisori dar cam moi si cu aureole f sterse, ceva strat adipos si colac peste pupaza un tatuaj de toata jena jos pe abdomen in vecinatatea zonei inghinale.

 

Mers la dus, prosop curat, baia ok. In camera de lucru ditamai lustra cu lumina ca-n bucatarie si un TV dat pe stiri :) Grozava atmosfera. Intrebata de lumina a spus ca daca o stinge nu mai e alta sursa in camera si se face intuneric.

 

Inceput cu un oral, fara prea mare chef, mecanic, insa a ascultat indicatiile si a reusit sa invartoseze maresalul. Trecut sec la normal, cu ea pe spate, ea deasupra, capra si iar de la capat. Draguta dar statea pur si simplu, fara scantei, fara haz, deconectata de tot. Am incercat sa leg ceva conversatii, mai raspundea ceva, mai zambea dragut si gata

 

Achitat 150 ron pt un nr, cadou mult supraevaluat pt ce ofera, la categoria asta de pret se astespta mult mai mult. 100 ron e un scor mai corect.

De apreciat totusi ca nu a cerut banii inainte (o fi uitat, la cat de nepasatoare sau obosita era?)

 

Note:

 

Locatie: 9 ok, baia in regula dar fara papuci, asternutul era folosit, in rest ok

Fata: 8.5 cu indulgenta la aspect, nu wow: chipul ceva mai dragut, e frumusica, in rest cam lata si cu ceva tesut adipos

Atitudine: cel mult de 7, am explicat

GFE: 6, poate n-a fost in forma, n-a fost chimie, nu stiu

Igiena: 9 n-am remarcat ceva suspect, desi nu a ners la dus de fata cu mine

Oral: 6 nu prea le are, totul mecanic

Normal 7: Sta cuminte, nu are initiativa, sunt oarecum de efect sanii atarnand deasupra ta cand e on top

 

Concluzia se impune de la sine: nu chiar bani aruncati, dat investitie gresita cu siguranta. Nu recomand si nu revin. Nu-s motive, cu lipsa ei de implicare fata de client.

  • Like 9
Link spre comentariu

  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

@notsoangrybirds: felicitări pentru recenzie! Păcat ca n-ai facut-o mai devreme cu 2-3 zile, ca aș fi ocolit-o.

Parcă aș fi scris eu recenzia în locul tău. La fel m-am simtit si eu, o fată supraevaluată de colegi, iar la fața locului cam dezinteresată de acest job. Am crezut că sunt eu ”chel, burtos și cu pula mică”....sau ”nespălat, neîngrijit și neepilat”...

 

Voi reveni pe larg în curând, sa nu se creadă că doar ma bag in seamă fără a o vizita.

  • Like 25
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...