Sari la conținut

Adelina--vizita Timisoara


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Nu-ti fa griji ca se intoarce curind, nu vine de dragul tau, ci cind I se face foame.

Aici in TM se fac banii mai usor, deaia unele fete cer dublu pe cit merita si se gasesc si fraieri care sa dea.

Gasesti pe forum cite vrei, ca daia-i forum, sa cauti.

  • Like 1
Link spre comentariu

Fratimiu iti e ciuda ca nu faci si tu cascavalul cu trupul? Daca ai ceva personal cu o fata te duci peste ea ii bati si pestele... daca ti se pare ca cere prea mult fata de ce ofera poti sa iti gasesti una mai ieftina sau sa te deplasezi tu dupa ea unde presteaza pe bonuri de masa :))

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Stați sa va lămuresc dragilor. 1 la mâna am dreptul sa cer cat vreau eu . 2 la mâna daca te duci la restaurant și mănânci o pizza și nu este pe gustul tău a doua oară numai mănânci !! Cauti alta pizza . Și daca esti asa specializat pe ce tine de Timișoara și esti frustrat te Invit sa te apuci sa faci și tu un leu . Dar vezi asta e diferenta .. eu muncesc pe lei iar tu muncești pe bonuri de masa. Și de foame ... nu mi duce tu grija ca nu este cazul :) Ai vreo problema te astept cu un comentariu dar nu sa vb tu de mine ca mor de foame . Celalalt baiat care a comentat nu știu cand vin momentan nu îmi este foame :)

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Teoteo văd ca stai mai mult pe forumul meu decat stau eu . Tolerez tot felul de comentarii de la cei care m au și cunoscut . Unele de bine .. unele mai puțin . Nu o sa fiu pe placul tuturor niciodată . Dar in privința ta .. nu ai cumva alta ocupație decat sa îmi lași mie comentarii de genul ca nu am ce sa mănânc ? Ca idee .. puiule te rog părăsește arena și stai cu capul in ciorba ta . Și apropo .. se scrie "cand" nu "cind" . Te am pupat

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

am fost si eu la fata mai in primavara,sub asteptari,sincer nu ma asteptam dar a fost o dezamagire,comportament tipic balcanic,te cearta pe banii tai...:))

nu vreau sa zic mai mult.

Buna . Merci de comentariu . Chiar daca nu știu cine esti . Cum ziceam nu pot sa fiu pe placul tuturor depinde mult și caracterul persoanei care îmi intra in casa . Sorry Pt dezamăgirea ta . Te pup
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...