Sari la conținut

cazare pe teren neutru! ce?unde?cum?


Postări Recomandate

  • Oras:tm
  • Oras:tm

Cred ca e binevenit un asemenea thread unde sa se poata da diverse modalitati de cazare pentru indeplinirea 'obiectivului'. De la clasicele hotel, pensiune sau la un 'prieten', eventual masina (?!) pana la eu stiu ce.... Imaginatia ma lasa:)

 

Ideea ar fi sa avem un inventar cu locatii friendly si eventual ceva ponturi. Intrun fel, te expui luand o camera (asa ca exemplu de inceput).

 

Recunosc ca mi a venit ideea discutiei vazand anuntul din publi...

'PENSIUNEA PARK 4* - TIMISOARA CAZARE 100RON =2ORE www.pensiuneapark.ro TEL:0356264039 TEL:0733374035'

 

 

Bafta!

Link spre comentariu
  • Oras:TM
  • Oras:TM

de acord cu antefutadorul meu, cu privire la "locurile de cazare". acum vreo 2 ani am mers la hotel mara, in jur de ora 1, si am decartat 70 ron. nu mai stiu exact daca a fost pt o ora, pt doua sau pana dimineata. dar indvidul de la receptie a fost foarte "receptiv". din ce am inteles "post factum", merge si cu 50 ron, dar e cam greu sa gasesti loc, avand in vedere ca e foarte cautata futelnita.

Link spre comentariu

"Moteletul" de la intrare in Mosnita Noua, pe stanga, la mica distanta dupa ce treci calea ferata dinspre Buziasului. Mai demult era 50 de lei pe 3 ore, de cam un an e 70 pentru 3 ore. Locatia e destul de ok, de cateva ori am fost 2 tipi cu o dama si nu au fost probleme

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Buna, asta e primul meu post aici. Super tare ca exista treadu asta.

 

Am fost acum cateva zile la hotel vandia. e la intrare dinspre lugoj, in spate la baron oil, vizavi de ARR. nu au semn la strada dar a fost foarte ok. aveau camere, eu am platit 120 ron si au zis ca ma lasa sa stau cat vreau nu ma cronometreaza ei :). Apoi mi-au zis ca daca vin mai des ma lasa cu 100. sub 100 nu-i lasa sefu'. 

camera era foarte curata si mi-au zis ca daca mai am nevoie de prosoape sa sun la receptie si imi aduce camerista. 

La plecare m-a intrebat daca am consumat ceva din minibar si am platit doar 10 lei pe un Redbull. aveau si ceva vin in camera dar nu am avut tribuson si nu am mai sunat la receptie ca eram pus pe treburi :). Oricum, ma asteptam sa dau mai mult avand in vede ca e hotel. 

Mie imi convine hotelu si aici o sa mai vin cu bagaboantele pt ca au parcare inauntru si pot sa trag linistit ca nu imi vede nimeni masina .

Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

un nou anunt 

 

Cazare 110 RON Cateva ore

 

Parcare interioara. Camere curate si spatioase cu aer conditionat si paturi confortabile. Locatie linistita la intrarea in Timisoara dinspre Lugoj : Str. Turda, Hotel Vandia. Tarif redus 110 RON pentru cateva ore de odihna.

 

Tel. 0760496344

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/cazare-110-ron-cateva-ore/7b0c627e7e6e6454.html

 

numarul de contact nu apare pe site!

Link spre comentariu

Hotel Arizona. E undeva pe Muzicescu, spre iesire spre Giroc. Acolo am fost de multe ori mai ales noptile cu fete din baruri de noapte. Nu cred ca am platit mai mult de un 30-50 de lei pt cat am stat. Nu stateam mult ca mergeam pt cate un numar. La cat de imbibat in alcool eram nu-mi trebuia mai mult.

 

Pros: e foarte ferit, nu te vede nici naiba fie zi fie noaptea, e trafic mic acolo. Se poate discuta lejer despre stat o ora sau doua ca e loc de pelerinaj pt asa ceva. Nu am mai fost in ultimul an insa nu cred sa se fi schimbat.

 

Cons: iarna era un frig de te lua naiba, nu prea incalzeau.

 

Pensiunea Nuova Mama Mia.

 

Pros: se poate negocia de asemenea(50 de lei cred o ora, doua). Ai avantajul locatiei relativ centrale(e langa fabrica de bere).

Ce e mai important, COMANZI PIZZA DIRECT IN CAMERA si vine REPEDE ! :) O fac acolo, jos e restaurantul.

 

Cons: esti cam expus daca mergi cu masina, cred ca e si putin pb cu parcarea pe zi.  

 

Eu tot prin astea m-am invartit mai ales noptile. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...