Sari la conținut

Diana-0759126317


obsessed

Postări Recomandate

Am fost azi la Diana si, desi merg rar la escorte, pot spune ca e cea mai buna la care am fost. Atitudinea, de la usa si pana la plecare a fost ireprosabila. Prima etapa, de intampinare, a fost ceea ce am apreciat cel mai mult. M-a luat de mana si m-a condus pana in camera unde mi-a spus anumite lucruri care m-au facut sa ma simt bine. Apoi ne-am inteles la timp, am optat pt o finalizare, actiunea debutand cu un oral, cum zicea si colegul dinainte, cu "gemete" de am crezut ca numai din oral o sa ma termin. La capitolul asta, 10.

Dupa ceva cunni, ce a urmat oralului ei, am trecut la misionar, timp in care mai mult decat faptul ca era pula mea in ea, ma termina cu gemetele si respiratiile/muscaturile din timpul actului. Am terminat si am mai vorbit una alta.

De intors 100%

aspect 9

locatie 9

gfe 12/10

oral 10

normal 9,99

experienta per total 10

 

Schema cand incrucisezi picioarele la final e divina.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Acum ceva timp am fost la Diana doar pentru un oral neprotejat. Experienta a fost una super, m-a incalzit putin cu mana si cu saruturi pe organ, iar apoi rapid a trecut la sex oral. Ma privea in ochi cand ma sugea soft , asa am cerut,  cu ceva mangaieri. M-a supt bine de tot, m-am simtit excelent. Totusi, cand am terminat in gurita ei, mi-ar fi placut sa mai continue apoi sa ma mai suga, sarute, linga, pentru o incheiere de poveste, dar nu s-a intamplat; nu a inghitit, si a mers sa scuipe, terminand scena; am inteles insa si ii respect alegerea, oricum, m-a lasat lat de placere, o experienta unica de neuitat  :D . Am stat doar 1 finlizare, cu siguranta  o sa mai merg pentru mai mult timp.  


Daca se poate o sa ii cer data viitoare un preludiu de sarutari si mangaieri mai lung, la fel si cu partea de inchiere  :D


 


Mersi Diana, nota 10. :* 


  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...