Sari la conținut

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Larisa0749487787


luci1972

Postări Recomandate

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Băieți, o nouă apariție de bun augur pt.Galați. Am fost astăzi la ea,metoda clasică ,telefon.Locație la A_uri(am fost reticent prima dată)pt. ca în anunț scria ca e nouă. Dar am ajuns și de după ușa ma aștepta o domnișoară la 22-23 de ani bună rău 1.70 50 kg sini medii tari și foarte sfioasa.În primul moment am zis :e începătoare, să vezi ce buleala dă!Mă băieți, m-a făcut varză ,și nu exagerez.Are ca și tarif 150 30 m-200-ora.Am optat pt o oră că nu-mi place să fiu grăbit.Am decartat 200 ,am fost la baie ,igienizare,și trecut la treabă.Am avut parte de unul din cele mai bune oral uri din Galați cu deep cu joacă cu atenție la ouă, de vreo 20 de minute de simțeam ca explodez ,după care s-a suit pe mine încet cu ambele picioare pe pat,ca la genuflexiuni și m-a futut încet, ușor de i-mi venea să urlu,că eu eram viteaz și ziceam că țin o oră. Cam în 40 de minute s-a terminat problema și vreau sa va spun ca a fost un futai memorabil.De revenit,sigur!Am uitat să vă spun,oral nep normal prot acceptă fk .Spor la futut !!!! (Nu fac reclamă,le știu pe toate panarmele de pe publi 24 de la A-uri -nu toate sunt panarame, dar majoritatea)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salut LA BAieti :)

Nu am rezistat acestor poze si am fost la domnișoara din pozele de mai sus. După ce m am chinuit ceva timp sa ajung la locatie, la o ora destul de târzie in noapte, am urcat la domnișoara, care mai are o colega de apartament. Deschide usa o fata care apararent nu are nici o treaba cu fata din poze, însă am decis sa raman. Am optat pt o jumătate de ora, 150ron(o ora 200).

Apartamentul Ok cam de nota 8 pt gusturile mele, dar călduros si curat. Am mers cu domnișoara in camera si am trecut la acțiune. Fata are un corp f frumos si o păsărica minunata, se comporta f frumos, nu se grăbește si iti acorda o atenție deosebita. Oral super Ok, nota 9, normal f f Ok nota 10.

Nu prea e vorbăreață , dar o recomand cu drag.

Aaaa era sa uit. Igiena ireproșabila. Mirosea frumos, piele fina, păsărica fina ca un fund de bebelus :)

Daca o aveți pe lista mergeți cu încredere.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...