Sari la conținut

Doamna Deosebita-0747104243


danadoo

Postări Recomandate

  • Oras:Tg Mureș
  • Oras:Tg Mureș

Colegul latio, Crina e o tipa faina, brunetă, niște ochi negrii, creola, corp fain poate cu câteva kg.in plus, o pasarica epilat, ce sa ți mai povestesc, o frecventez de câțiva ani de fiecare data când vine pe la noi, e cazată la Sandoria,vizitează o și fa o recenzie, fii domn cu ea și o să ai satisfacție,eu o consider ca o amanta, mai sta până joi

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Targu Mureș
  • Oras:Targu Mureș

Am fost anul trecut la “doamna deosebita” când activa pe B-dul pandurilor și nu am rămas deloc surprins plăcut ,ON de 7 iar la normal s a urcat pe mine,o priveliște frumoasa dar după câteva minute mi a spus hai ia ma pe la spate ca tu așa nu te termini curând,bun...zis și făcut am luat o pe “doamna deosebita” la un doggy iar pe când dădeam mai bine mi a spus sa o las mai ușor ca o doare ca eu sunt tânăr și in putere...am făcut cum a spus ea,finalizat in balonaș. 250 taxa o ora,doua finalizări . De revenit,eu unul sincer nu . O zi frumoasa !

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Vizitat aceasta doamnă.

Locație Martililor, locație curată, frumos amenajată. În spatele ușii am găsit o doamnă foarte prezentabilă, în jur la 44 de ani!

Intrat în camera acțiunii, fără a merge la baie venind de acasă pregătit, m am Așezat pe pat, unde a început distracția. A executat un oral neprotejat, destul de bun. Montat baloane și am pus o peste mine unde am avut o priveliște faina de tot!

On-8,5

Np-8,5

Aspect-9( dacă ar mai da jos puțin din burtică ar fi ok)

Locație-10

Halat-150 1 finalizate!

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare


Doamna "Crina" a fost prima mea escorta, eu fiind atras de femei mature am intrat pe publi si am ales-o pe ea pur si simplu.

Prima intalnire a fost la Timisoara prin 2020 pe Martirilor. Mi-a deschis usa zambind, Am fost invitat in camera unde m-a intrebat daca sunt ok iau eu i-am raspuns intreband-o de posibilitatea unui dus, oferindu-mi prosop, conducandu-ma la baie.  Este doamna din poze ba chiar arata mai bine in realitate.

M-am spalat, ne-am asezat pe pat urmand mangaieri apoi trecand finut la un OP facut excelent urmand un NP in diferite pozitii placute. Totul a fost fara graba.

Fiecare intalnire oferindu-mi mai multa placere intrucat m-am intos la ea de fiecare data ( Tg. Mures, Oradea si Timisoara eu avand un job in care ma mai deplasez prin tara)

Arata foarte bine, ingrijita (nu e slaba),are forme, si sani foarte frumosi

deci:  ON = 10

        NP = 9

       LOCATIA = 10

O recomand pe doamna Crina  cu incredere tuturor domnilor/baietilor care doresc o asemenea doamna

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:O
  • Oras:O

KK.Am fost azi la Crina nu pentru prima data. Întâlnire stabilită la telefon. Ajuns la fața locului m-am invitat în camera. Am stabilit durata. Are in ofertă masaj daca stai o oră. Am inceput cu un masaj bine executat chiar peste așteptări. Apoi am trecut la OP (probabil face și ON) bun insa nu excelent ajutat de maini urmat de NP o singură poziție ar fi acceptat și altă poziție doar că am finalizat in LOT. Pe de altă parte răspunde la telefon in timpul masajului și deși prețul este de 150/250 la toți comunica 150/300 că să inteleg prețul corect. Una peste alta este o persoana plăcută agreabila experiența în limitele așteptate. Un minus pentru tertipul legat de preț.

  • Like 1
Link spre comentariu

Săptămâna trecută i.am făcut o vizita în urma recenziile pozitive dar am fost dezamăgit. Ca sa detaliez.

Am sunat m.am programat, ne.am inteles la o partida/150.

Am ajuns m.am cerut la baie apoi am mers în camera cu pricina. Ma așteptat dezbracata în camera. Sincer nu mi.a plăcut la corp cu arata. La fata e frumoasa aranjata dar la corp nu mi.a plăcut.  Are burta și nu prea are fund,  nici mijloc. A făcut un oral bun,  la acest capitol e meseriasa. În rest nu mi.a plăcut nimic. Am încercat 3 poziții. La fiecare din ele a avut ceva de comentat.... Abia am așteptat sincer sa plec. Ca femeie dacă o vezi îmbrăcată e frumoasa dar când se dezbracă nu are un corp frumos. Sunt multe alte femei grăsuțe care chiar dacă au burta au și fund și au și mijloc. Aceasta doamna era dreapta în spate. Pe lângă asta nici nu am coborât de pe ea ca a și făcut programare în 5 min

Eu nu am sa o mai vizitez.

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...