Sari la conținut

Femeile urate

Vizitator notsecure

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Intrebare de baraj...

Oare mă va lăsa să dorm 30 de minute la el pentru să nu mă duce taximan-ul amețită acasa? Nu cred...

poate incerci sa dormi in timp ce ... :laugh2  Parerea mea  :hihat

P.S. hai ca-ti spun eu ce sa faci sa nu te lase "genunchii". Ia o lingura de ulei de parafina sau ulei de gatit inainte de a incepe sedinta de baut... si il bagi sub masa. O sa uite ca nu a mai putut sa-ti faca nimic.  :laugh2

• Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

poate incerci sa dormi in timp ce ... :laugh2 Parerea mea :hihat

P.S. hai ca-ti spun eu ce sa faci sa nu te lase "genunchii". Ia o lingura de ulei de parafina sau ulei de gatit inainte de a incepe sedinta de baut... si il bagi sub masa. O sa uite ca nu a mai putut sa-ti faca nimic. :laugh2

Nu. Hai că am eu o idee mai buna! Vreau să imi facă un masaj unul dintre cei doi... As vrea să se îmbată unul dintre cei doi, dar din păcate amândoi sunt prea echilibrati si totusi perversi amândoi! Tic-tac...Am întârziat un minut!
Postat

Nu. Hai că am eu o idee mai buna! Vreau să imi facă un masaj unul dintre cei doi... As vrea să se îmbată unul dintre cei doi, dar din păcate amândoi sunt prea echilibrati si totusi perversi amândoi! Tic-tac...Am întârziat un minut!

hai du-te ... imi povestesti cand te intorci... 

• Minus 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Păi...ce legătură are ce spui tu, cu ce spuneam eu acolo?

M-am bagat tocmai pentru ca m-am saturat sa tot citesc pe aici cum tu si altii va place sa etichetati femeile... uitand sa va uitati la nadragii vostrii.

Si faptul ca ti-ai permis, sa o faci "urata" pe vistantric, avand in vedere ca ea, in comparatie cu multi dintre voi, a avut curajul sa-si expuna fata pe aici. Cum ti-ai permis sa etichetezi tu, un atarnator si pomanagiu de pizda, o femeie?

Nu-ti place cum se exprima, o ignori, nu o faci proasta si nici urata!  CLAR!

In pula calului, va credeti destepti toti basinosii!

• Like 1
  • Oras:Pitesti
Postat

M-am bagat tocmai pentru ca m-am saturat sa tot citesc pe aici cum tu si altii va place sa etichetati femeile... uitand sa va uitati la nadragii vostrii.

Si faptul ca ti-ai permis, sa o faci "urata" pe vistantric, avand in vedere ca ea, in comparatie cu multi dintre voi, a avut curajul sa-si expuna fata pe aici. Cum ti-ai permis sa etichetezi tu, un atarnator si pomanagiu de pizda, o femeie?

Nu-ti place cum se exprima, o ignori, nu o faci proasta si nici urata!  CLAR!

Cum poti sa o vezi urata pe o femeie asa de frumoasa? Beats me!

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu-ti place cum se exprima, o ignori, nu o faci proasta si nici urata! CLAR!

Mamaie, îmi permit ce vreau eu! Tu, vezi-ți de ale tale, că nu ai ștaif de avocat! Nu noi ne futem și nu noi sugem pula pe bsni, ca să fim frumoși, ci voi. Aici, pe acest forum, noi vă analizăm pe voi, nu voi pe noi și ar cam trebui să vă vedeți lungul nasului. Nu-ți convine, emigrează pe alte forumuri mai prietenoase.

Oricum, tu cam ieși din discuție, nu intru în detalii!

P.S. Dacă ai chef de scandal, caută pe altcineva, pentru că eu, în extrem de puține cazuri (vreo 5, în 6 ani) am intrat în conflict cu femeile pe aici, din respect și bună-cuviință. Dar, când respectiva a insistat și a sărit calul, nu am mai ținut cont. În fond, asumați-vă egalitatea pe care o clamați, măcar în aceste cazuri!

Hai, o seară plăcută!

L.E. Nu am spus că e urâtă, ci că nu e frumoasă. Poți să faci diferența, că tot dpuneai tu cât de inteligentă ești?

Postat

Sunt femei urate si femei frumoase,unele urate le gasim in top :)

Cred ca pe o femeie .. doar atitudinea o poate face urata cu adevarat.

Postat

Cred ca pe o femeie .. doar atitudinea o poate face urata cu adevarat.

Asta cam ce atitudine ar trebui să aibă, pentru a nu fi urâtă?

https://tasta.ro/wp-content/uploads/2016/09/13-32.jpg

Sau asta? 

http://www.baricada.ro/fisiere/stiri/2014-05/26473704bf3eeb3c8d0c119317e64b27.jpg

Mai terminați fraților, cu platitudinile astea de 2 lei!

Postat

M-ai blocat picon; acum, nu ma refeream la extreme ... si la alea 2 .. daca au caracter de maica tereza ...  :P

• Oras:UNDE VREA PULA MEA
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

Asta cam ce atitudine ar trebui să aibă, pentru a nu fi urâtă?

https://tasta.ro/wp-content/uploads/2016/09/13-32.jpg

Sau asta? 

http://www.baricada.ro/fisiere/stiri/2014-05/26473704bf3eeb3c8d0c119317e64b27.jpg

Mai terminați fraților, cu platitudinile astea de 2 lei!

Pai dac-asa lea facut Dumnezeu sau mama natura,ele cu ce-s vinovate ?!  Iar noi ce-ar trebui sa le facem, sa le impuscam, sa le spanzuram, sa le aruncam in apa sa se-nece, sa le dam foc ?!  Te intreb ca si opinie publica ?  Sunt si ele fiinte cu suflet si trebuiesc tratate si respectate ca si oameni, nu-i asa ?!   O seara buna !

Postat

Pai dac-asa lea facut Dumnezeu sau mama natura,ele cu ce-s vinovate ?!  Iar noi ce-ar trebui sa le facem, sa le impuscam, sa le spanzuram, sa le aruncam in apa sa se-nece, sa le dam foc ?!  Te intreb ca si opinie publica ?  Sunt si ele fiinte cu suflet si trebuiesc tratate si respectate ca si oameni, nu-i asa ?!   O seara buna !

Atitudinea si caracterul taica.

Postat

M-ai blocat picon; acum, nu ma refeream la extreme ... si la alea 2 .. daca au caracter de maica tereza ...  :P

Arunci, trebuia să nuanțezi, altfel, de unde să știm la ce te referi!

Ai dreptate, fără discuție, nu e de râs și nici nu am vrut asta! Am vrut doar să se facă înțeles faptul că,prea se enunță sentențios platitudini, fără nuanțare. Scuze, dacă am deranjat!

Postat

Invat si eu :) O sa fiu mult mai explicit de acum incolo.

• Like 1
Postat

Ai dreptate, fără discuție, nu e de râs și nici nu am vrut asta! Am vrut doar să se facă înțeles faptul că,prea se enunță sentențios platitudini, fără nuanțare. Scuze, dacă am deranjat!

Ce-ai zis, ma ? Nuantarea cui, ma ? A platitudinilor ? Adica a banalitatilor ? Ba, esti cu capu ? Te-a pocnit Marta cu tigaia dupa ceafa ? Cum dracu mah sa nuantezi banalitatile ?

Pfff, ce prostii poti sa spui  :slap2  :slap2

Al dreak ce-ti place sa te dai telectual ! Si esti praf. Stai sa vezi ce ti-o mai trag pe alt topic, mai mari prostii ai scris. Ce cap patrat ai, mocofane !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ce-ai zis, ma ? Nuantarea cui, ma ? A platitudinilor ? Adica a banalitatilor ? Ba, esti cu capu ? Te-a pocnit Marta cu tigaia dupa ceafa ? Cum dracu mah sa nuantezi banalitatile ?

Pfff, ce prostii poti sa spui  :slap2  :slap2

Al dreak ce-ti place sa te dai telectual ! Si esti praf. Stai sa vezi ce ti-o mai trag pe alt topic, mai mari prostii ai scris. Ce cap patrat ai, mocofane !

Dă-ți 2 palme și culcă-te! 

Vizitator notsecure
Reputație: 0
Postat

ati dat-o in labaraie... in primul rand m-am referit la o femeie de 7, nu la pocitaniile postate mai sus.

in al doilea rand femeile mai putin frumoase nu sunt mai destepte; este un mit pentru poponari. toate femeile sunt la fel de proaste sau ma rog, au o inteligenta diferita de a barbatilor.

in al treilea rand rog un labar de moderator sa inchida topicul pentru ca si-a pierdut substanta.

ps. raman la parerea din liceu ca forumistii sunt o specie de labagii plini de cosuri.

• Minus 2
Postat

ati dat-o in labaraie... in primul rand m-am referit la o femeie de 7, nu la pocitaniile postate mai sus.

in al doilea rand femeile mai putin frumoase nu sunt mai destepte; este un mit pentru poponari. toate femeile sunt la fel de proaste sau ma rog, au o inteligenta diferita de a barbatilor.

in al treilea rand rog un labar de moderator sa inchida topicul pentru ca si-a pierdut substanta.

ps. raman la parerea din liceu ca forumistii sunt o specie de labagii plini de cosuri.

Ai spus femei urâte, nota 7 nu înseamnă chiar urâtă și oricum, depinde de gurturi. Asta... în primul rând.

În al doilea rând, nu știu cât de poponari sunt ăia de care spui, dar tu, sigur ești misogin.

În al treilea rând, culcă-te! Asta pentru că vii cu topice cretine și jignești. 

P.S. Când ai terminat liceul? 

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

in al doilea rand femeile mai putin frumoase nu sunt mai destepte;

Femeile frumoase pierd din inteligenta dupa principiul lui Arhimede. Cand scufunzi un corp intr-un lichid el pierde din greutatea lui cu o masa egala cu cantitatea de lichid dezlocuit de acel corp. In mare asa se traduce: femeia frumoasa se da desteapta deoarece e complexata ca nu poate fi cu adevarat. Viata ei e cea mai grea din cate exista pe suprafata acestui pamant si traieste o drama existentiala: nu poate sa scape de gandul greu, dar foarte greu ca e iubita, dorita, ravnita doar pentru frumusetea ei. Ea stie instinctiv ca nu are prea multe in cap in afara de acest gand. 

Postat

Femeile frumoase pierd din inteligenta dupa principiul lui Arhimede. Cand scufunzi un corp intr-un lichid el pierde din greutatea lui cu o masa egala cu cantitatea de lichid dezlocuit de acel corp. In mare asa se traduce: femeia frumoasa se da desteapta deoarece e complexata ca nu poate fi cu adevarat. Viata ei e cea mai grea din cate exista pe suprafata acestui pamant si traieste o drama existentiala: nu poate sa scape de gandul greu, dar foarte greu ca e iubita, dorita, ravnita doar pentru frumusetea ei. Ea stie instinctiv ca nu are prea multe in cap in afara de acest gand.

Asta e cam din prepuțul gândirii!

• Like 3
  • Minus 1

Postat

de plictiseala am zis!  :laugh2

Mi-am dat seama.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...