Sari la conținut

Ink impreuna cu colega mea natasha deluxe!!!


stef_07

Postări Recomandate

  • Oras:Marte
  • Oras:Marte

Am vizitat-o pe Ink recent,a doua vizita din partea mea,data trecuta am optat pt o finalizare,acum m-am gandit sa nu ma grabesc asa ca am ales sa stau o ora cu doua finalizari si nu-mi pare rau.

Locatia este aceeasi,mie personal imi place,conditii foarte bune,curat,loc discret.Programarea la telefon s-a facut usor.

Ink este o tipa draguta,simpatica,zambitoare,vorbareata,ma simt bine in compania ei,tind sa cred ca sentimentul este reciproc  :wink2

Totul s-a desfasurat protejat,oral,69,doggy,ea deasupra,deci am schimbat cateva pozitii fara probleme.Se implica si vrea sa te satisfaca,pleci multumit de la ea.

Am achitat 300 ron / ora / doua finalizari. O recomand,cu siguranta o sa mai revin cel putin pt o finalizare. 

Pozele pe care le posteaza la anuntul de pe publi mures sant reale.

  • Like 1
Link spre comentariu

Buna tuturorðŸ˜

In urma numarului de recenzii citite aici, am decis sa imi fac si eu cont. Bine v-am gasit! ðŸ˜

Va multumesc mult ca ati impartasit parerile voastre! Sunt foarte placut surprinsa si multumita, deoarece inseamna ca se simt implicarea si devotamentu meu. Daca tot am decis sa activez in domeniu' acesta, nu imi place sa o fac cu superficialitate si doresc sa arat respect si recunostinta pentru generozitatea voastra. Am motivele si scopurile mele pentru care fac asta si cred ca, cu totii ar trebui sa fim recunoscatori pentru roadele actiunilor noastre atunci cand dorim pozitivitate si succes. Mai mult de atat, suntem oameni, iar respectul reciproc inainte de toate ar trebui sa fie firesc.

Tin sa mentionez ceva foarte important! Sunt sigura si garantez ca nu s-a stat niciodata 30 de min in loc de 20, asa cum spune cineva! Timpul incepe din momentul in care intram in camera, iar daca se sfarsesc cele 20 de min si suntem inca in actiune fara finalizare, sunt nevoita sa opresc totul sau sa prelungim contracost. Daca cumva finalizati exact cand s-au scurs 20 de min, mai dureaza maxim 4-5 min pentru spalat rapid si imbracat, nicidecum 10 min. Rog insistent sa se respecte aceste conditii, pentru ca, cred ca veniti pentru o experienta placuta si nu vreau nici eu sa se transforme intr-o situatie tensionata cu pareri contradictorii, eventual chiar invitat insistent sa iesiti afara (am patit, din pacate). Stiti cum e la aparatele de jucarii cu fise? Aveti timp limitat sa prindeti jucaria. Daca nu va incadrati, mai introduceti fise sau ramaneti fara ea 😆.

 

Si acum in alte stiri 😆...o sa revin mai tarziu cu o poveste legata de parerile domnului din Resita care a lasat recenzii negative despre Natasha. Eu cred ca este un domn hartuitor care a vizitat-o frecvent in perioada verii si a mai rugat alti prieteni sa ii sustina parerile in recenzii. Noi am fost recent in Resita si respectivul ne-a contactat, dupa care ne-a jignit si injurat. Daca verificati, este un membru nou pe site si nu vi se pare putin suspect sa apara tocmai acum dupa ce el spune ca povestea e din vara? Oricum, Natasha e draguta si semanam la atitudine si interesu in serviciile prestate, de accea suntem prietene si lucram foarte bine impreuna!

 

Va puuup,

Ink

Link spre comentariu

-Colericul- Se poate confirma ca de fiecare data s-a facut dus si la inceput si la sfarait...ba chiar am intrebat daca se doreste dus, fara nici o graba,atat cat este nevoie si oricum nu e ceva ce necesita f mult timp.

-Geo 50- eu nu inteleg de ce deranjeaza atat de tare problema asta cu timpu...sunt niste conditii pe care toate le avem, pe care multi nu le intelegeti...daca doriti genu asta de servicii, asa cum doriti servicii si din alte domenii, atunci noi punem la dispozitie oferta asta si in felu asta. Cred ca sti si tu ca nu e o problema la mine, ci o regula generala. Si cum altfel consideri tu ca ar trebui sa fie o escorta? "Daca dau un ban, am dreptu sa fac absolut ce vreau, cum vreau si cat vreau...nu mai conteaza si ca e vorba de oameni si limite morale pe care ar fi frumos sa le mai respectam. Sa fie vorba despre doar ce vreau eu. Dar eu am aceleasi pretentii de la altii"

Link spre comentariu

Trebuie să ajung pe la tine scumpa mea, sa vezi ce limbi în păsărik o sa ti dau pînă te uzi toată..dacă pun numai limba tot 20 de minute am la dispoziție...cu limba zic eu ca ai putea urca timpul la 40 de minute ..😊daca nuti fac rodaj la kilometraj...

Link spre comentariu

Trebuie să ajung pe la tine scumpa mea, sa vezi ce limbi în păsărik o sa ti dau pînă te uzi toată..dacă pun numai limba tot 20 de minute am la dispoziție...cu limba zic eu ca ai putea urca timpul la 40 de minute ..😊daca nuti fac rodaj la kilometraj...

Link spre comentariu

Buna, vad ca timpul pt.o finalizare a devenit o problema pt unii...Colericul ma bucur ca esti asa interesat de ceea ce facem noi dar am si eu o curiozitate oare ne cunostem?😠Deci cum spunea si colega mea Ink in momentul in care se intra in camera incepe timpul, fiecare client intra la baie pt igienizare dar,credeti ca sta cnv la baie 10 min?... Si pana in prezent nu am avut probleme sa plece clientul neterminat sau sa nu ne incadram in timp😉...Iar igiena noastra te asigur colericul ca este foarte ok din toate punctele de vedere😋 oricum iti multumesc ca te implici atat...😊 Este prima data cand scriu daca am gresit cv scz😋 o sa revin mai tarziu sa va povestesc putin despre domnul care si-a facut cont acum 3 zile si a lasat recenzii interesante despre mn.

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor.

Am vazut si eu cometarile voastre legate de Ink si am decis sa fac o recenzie la o vizita de a mea de acum o luna si apoi trageti voi concluzi daca vreti.

Uitandu-ma peste recenziile anterioare decid sa-i fac o vizita domnisoarei si o sun imi raspunde o voce frumoasa imi spune locatia pensiunea Luxe Stay. Ajuns la locatie o sun iarasi si mai stau 10 min a zis ca face dus apoi urc sus ma asteapta in timuta din poze ,e fata din poze frumusica ,micuta apoi facem cunostinta schimbam cateva vorbe si ma cer la dus ca veneam de la servici apoi intru inapoi in camera si ma asez pe pat si o chem langa mine îi dau jos sutienul sa-i vad sanii (micuti dar frumosi) si ma apuc de sfîrcuri apoi îi dau jos si chiloteii o îtind pe pat si ma apuc sa-i fac un oral(pasarica crata fara mirosuri) ,dupa ceva timp îi spun sa puna prezervativul si trec la misionar asa lejer fara sa dau repede observat ca îi place si oralul meu si normalul,era umeda bine apoi îi zic sa trecem la 69 si dupa ceva timp vine ea peste mine si misca bine dar surpriza: bate cineva la usa!! Se ridica de pe mine si merge sa deschida ,îsi cere scuze si zice ca e colega Nathasa si are nevoie de prezervative ca de fapt e camera Nathasei si au facut schimb dupa un show lesby. Intre timp si juniorul meu a adormit cand am auzit ca bate cineva la usa. A venit Ink la mine inapoi si mi-a zis ca am depasit cele 20 de minute si trebuie sa finalizez apoi a trecut putin la oral sa-l trezeasca si i-am zis sa vina peste mine dar cu spatele la mine sa-i vad mai bine fundul si piersicuta ca sa pot finaliza repede si am finalizat in cele din urma. Apoi am mers la dus si m-am imbracat repede si am plecat. Am stat de la intrare pana la iesire intre 30-35 min. Nu stiam ca trebuie sa ma incadrez in 20 de minute dar nu prea ma puteam grabi mai tare.

Acum notele:

Locatie: 10 (parcare pt.masina,nu te intalnesti cu nimeni la receptie si nu dai de banuit pentru ce ai venit)

Aspect : 9,5(frumoasa la corp si la fata)

OP:7 (e protejat si nu acorda atentie la oo,destul de mecanic)

NP:8,5(se misca binisor dar am fost eu mai mult cu initiativa)

Atitudine :7(ai ce vorbi cu ea dar e cam pusa pe fast fuck, nu îti poti permite sa vorbesti prea mult cu ea ca trece timpul si ramai neterminat sau platesti extra).

Cadoul a fost 150 o fin de 30 min.

De recomandat pt.aspect da ,dar pentru atitudine nu prea.

Daca si-ar schimba putin atitudinea ar avea de castigat.

Eu nu prea cred ca o sa mai revin mai bine ma mai duc la Cluj mai rar dar mai bine ca la 100 lei ai super femei si actiune adevarata.

 

Cred ca am scris cam tot ce a fost de scris sa puteti concluziona mai colegi de suferinta. Salutare.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...