Sari la conținut

Adda in Vizita la Brasov***0726.894.965***Ma puteti contacta si pe watsApp,sms sau telefonic***Str.Carpatilor ca punct de reper Lidle


Postări Recomandate

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Pofticios din fire, am zis sa incerc si eu aceasta escorta, pozele aratau ok, recenziile ok deci pun mana pe telefon si sun. Imi raspunde din a doua incecare,cu o voce calda, amabila explica rapid despre ce este vorba, fac programare intr-o ora. Ajung usor si fara probleme in zona la Lidl pe Carpatilor, sun din nou pentru adresa exacta, urc la locatie relativ usor. Apartament frumos, aranjat cu gust , curat, baie cocheta fara urme de apa, egrasie etc. Doamna m-a intampinat intr-o tinuta provocatoare, urcata pe o pereche de tocuri care-i puneau in evidenta picioarele si fundul. Desi nu este la prima tinerete , doamna are un corp bine proportionat, sani apetisanti cu sfarcuri ca alunele , o desfatare pentru ochi si simturi. Placut impresionat de cele vazute si de modul in care am fost primit, am optat pentru o ora pentru care am oferit de la inceput un cadou de 250 Ron pusi pe noptiera. Am pus la punct detaliile intanirii noastre dupa care am trecut la fapte. Doamna este o profesionista din toate punctele de vedere, executa un oral fantastic, fara sa se grabeasca, cu atentie pe zonele adiacente, tentative de deep cu saliva din belsug, cu ruperi de ritm. La lady on top se misca gradual , frumos, si pe orizontala si pe verticala, sanii sarind jucausi oferind o priveliste superba,  umezindu-se natural, se simte ca se implica. La misionar se unduieste exact in ritmul tau, pune contre exact cand trebuie, pastrand contactul vizual cu niste priviri lascive, promitatoare. De asemenea, m-am putut bucura si de un masaj corporal de calitate, foarte bine facut, relaxandu-ma extraordinar de bine in compania doamnei, daca timpul imi va permite voi reveni cu siguranta.

Si cum se obisnuieste, notele:

Locatie: 10,  zona si apartament ok
Doamna: 9 fata, 9 corp, sani nr. 3 bine proportionati
ON: 10 , frumos executat
NP: 10, se misca super ok indiferent de pozitie, intra usor in ritmul tau
Igiena: 10, super curata, fara mirosuri sau gusturi
GFE:10, vorbareata, zambitoare, ambila,  atitudine proclient
FK: 9, timid la inceput, apoi dezinvolt cu implicare totala
Atitudine 10, o pofesionista desavarsita.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Mai ești in Brasov? Tarife? Și un număr de telefon, te rog. Mersi

A specificat clar că este în Braşov şi chiar astăzi scrie că este disponibilă. Tarifele sunt în topic iar numărul de telefon numai nu urlă de pe titlul topicului. Succes
Link spre comentariu

Disponibila pana la ora 19.o sa ma intorc in Brasov pe data de 19..pupici...

Salutare!

Aflandu-ma cu ceva treburi prin Brasov,cazat la un hotel central AP am zis ca mi-ar prinde bine un mic rasfat.Tinand cont ca afara ploua,la Roland Garros la fel,meciurile intrerupte,am trimis pe whatsapp un mesaj catre dna ADA...am adormit si n-am primit nici un raspuns.

Seara am iesit la un restaurant,cand primesc un raspuns de la dna...n-a vrut sa faca outcall,asa ca am luat un taxi si m-am deplasat eu.

Bloc nou,langa un LIDL,urc ma intampina dna dupa usa,ma invita direct in camera de actiune,ma intreaba daca vreau dus,din motive de confort merg sa fac un dus.

Reintors am gasit-o goala asteptandu-ma,nu m-a servit macar din politete cu ceva,nu ca mi-as fi dorit,i-am zis ca vreau un nr cu  CIM.

Am lasat discret halatul si am fost invitat in pat.

Aspect 7-8 Milf

GFE-7

ON-7-8 pt CIM

NP-0 barat-a zis ca nu facem sa nu-mi dau drumul in protectie :no2

Asa ca n-am mai insistat si am lasat-o sa-si faca treaba,nefiind un tip conflictual

Ca si-o concluzie,aveti grija cum discutati desfasurarea ostilitatilor

Halatul 200Ron

Sincer as recomanda-o pt un milf,curata,locatie ok,prosop si baie ok...singura mentiune fiind cea de sus prezentata

Toate cele bune!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:brașov
  • Oras:brașov

 După programarea făcută pe WhatsApp am ajuns la parcarea de la Lidl. Carpaților . Locație de lux  in blocul de lîngă magazin. Poze reale 100%, o doamnă frumoasă sâni potriviți cu sfârcuri de nota 10,am  remarcat  faptul că este puțin timidă dar pe mine asta mă excită.

-oral adanc protejat

-sex total normal in diferite poziții protejat

-sărutări pe corp  , masturbari, 69.

Una peste alta m-am simțit bine in compania doamnei și cu siguranță o să mai revin.Recomand cu încredere.

Link spre comentariu
  • Oras:Bv
  • Oras:Bv

După programarea făcută pe WhatsApp am ajuns la parcarea de la Lidl. Carpaților . Locație de lux in blocul de lîngă magazin. Poze reale 100%, o doamnă frumoasă sâni potriviți cu sfârcuri de nota 10,am remarcat faptul că este puțin timidă dar pe mine asta mă excită.

-oral adanc protejat

-sex total normal in diferite poziții protejat

-sărutări pe corp , masturbari, 69.

Una peste alta m-am simțit bine in compania doamnei și cu siguranță o să mai revin.Recomand cu încredere.

Si anal?
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Nu mai e disponibila, am inteles ca pleaca acasa la Bucuresti, nu am intrebat cand revine.

 

Am vizitat doamna, programare facuta la telefon pe nr din titlu + detalii primite pe watsapp.
Locatie 8, baie cu cele necesare igienizarii, dar nu avea papuci de casa.
Doamna: nota pt aspect 7, MILF cu ceva km la bord si ceva kg in plus. Placuta si povestitoare dealtfel, am interactionat ca doi vechi prieteni.
Actiunea: Am inceput cu un masaj fain facut, cu mine intins pe burta, insa cand a ajuns in zona feselor, m-am pomenit cu o erectie asa ca nu am lasat-o sa mai termine si am trecut la ostilitati. 
OP 8.5. am scazut pt ca a fost protejat, dar in mod normal e peste nota 9. Bine facut, cu deep si multa saliva, si slow si energic si in 4-5 reprize in timpul partidei, si cu finalizare tot orala dar in preze.
NP: 8-9. Sportiv cum imi place mie, cu multe schimbari de pozitii, cu gafaieli si gemete din partea ei, la un moment dat parea ca o ia razna chiar :)) deci nu parea nimic simulat. E lipicioasa, cu imbratisari si pupaceli ce au abundat pe tot corpul meu, e experienta placuta per total.
Scor: 250ron/ora. E ok, dar pt un raport pret / calitate mai bun, m-as intoarce in zona de top a forumului din Brasov.
  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...