Sari la conținut

Adda in Vizita la Brasov***0726.894.965***Ma puteti contacta si pe watsApp,sms sau telefonic***Str.Carpatilor ca punct de reper Lidle


Postări Recomandate

  • pisicuts a schimbat titlul în Adda in Vizita la Brasov***0726.894.965***Ma puteti contacta si pe watsApp,sms sau telefonic***Str.Carpatilor ca punct de reper Lidle
  • Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov...
  • Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov...

Cel putin 5 pagini cu nimic. Atat am avut rabdare sa deschid. Si apoi, cand le intrebi cate ceva, te intreaba "de ce nu citesti pe forum?" Pai unde pensia lui Mos Craciun sa gasesti ceva in varza asta? Cine dracu' are atat timp liber si rabdare sa se uite prin 42 de pagini? Disponibila, disponibila, disponibila... caca maca! 

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:in zona
  • Disponibila
  • Oras:in zona
  • Disponibila

Scrie chiar în titlu, o doamnă excelenta, cu servicii excelente, și chiar ai ce discuta cu titulara acestui topic.

  • Like 1
  • Inimioara 1

Povestea unui bărbat care adoră sexul" 
Dragi cititori, Astăzi doresc să vă împărtășesc câteva gânduri și sentimente despre una dintre cele mai intense și pline de viață aspecte ale existenței umane: sexul. Pentru mine, sexul nu este doar o plăcere pasageră, ci o adevărată sursă de bucurie și conexiune cu partenerul meu.  De la început, vreau să subliniez că ador sexul. Sunt un bărbat care știe să aprecieze frumusețea intimității și care se dedică în totalitate experienței senzuale. Îmi place să ofer clipe de neuitat partenerului meu, să descopăr noi frontiere ale plăcerii și să conturez împreună noi experiențe senzuale.  Întrebat despre aspectele specifice legate de mine și de plăcerea mea pentru sex, aș spune că mă definesc prin atenția la detalii, dorința de a explora fantezii noi și abilitatea de a citi cu sensibilitate semnele pe care mi le transmite partenerul meu. Pentru mine, sexul nu este doar o activitate fizică, ci o formă de comunicare profundă și autentică.  Ce m-a determinat să iubesc sexul în mod pasional? Motivele sunt diverse și bogate în experiențe care m-au condus către această formă de expresie a intimtății. Fie că vorbim despre momentele de tandrețe și pasiune, despre gesturile mici care conturează un moment de complicitate sau despre explorarea diferitelor nuanțe ale senzualității, sexul este pentru mine o cale către autocunoaștere și eliberare emoțională.  Îmi place să definesc experiențele mele sexuale ca fiind o combinație între \"hard\" și \"soft\". Știu să fiu pasional și intens, dar și rafinat și atent la nevoile și dorințele partenerei mele. Pentru mine, echilibrul dintre aceste două aspecte este cheia unei experiențe senzuale de succes.  Așadar, dragi cititori, vă invit să descoperiți și voi magia unei vieți sexuale împlinite, să explorați cu curaj limitele plăcerii și să vă dedicați trup și suflet unei experiențe senzuale autentice alături de partenerul vostru.Viața este prea scurtă pentru a nu trăi intens și pasional! Cu dragoste și căldură,b24ud

Link spre comentariu
Vizitator bibicqu
Reputație: 0

Am văzut acele două recenzii pierdute în negura acestui thread, dau totuși acest mesaj aici în speranța că poate - poate mai merge cineva la femeia asta și scrie mai mult de 5 rânduri. Dacă da, citează-mă și pe mine ca să îmi fac o idee. 

Că la telefon oricum răspunde rar, n-o suge decât cu căciuliță și mai are și 95 de ani. Probabil o fi vreo Monica Belucci sau ceva că oricum din acest anunț nu se înțelege nimic, întrucât abuzează de "disponibilă". 

Link spre comentariu
  • Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov...
  • Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov...
15 hours ago, bibicqu said:

Am văzut acele două recenzii pierdute în negura acestui thread, dau totuși acest mesaj aici în speranța că poate - poate mai merge cineva la femeia asta și scrie mai mult de 5 rânduri. Dacă da, citează-mă și pe mine ca să îmi fac o idee. 

Că la telefon oricum răspunde rar, n-o suge decât cu căciuliță și mai are și 95 de ani. Probabil o fi vreo Monica Belucci sau ceva că oricum din acest anunț nu se înțelege nimic, întrucât abuzează de "disponibilă". 

Stii bancul cu "am venit sa-ti zic pe mine sa nu contezi."?

Eh! Cam asa si eu. Am cautat de m-am plictisit ceva, orice informatii relevante despre titulara. M-am lasat pagubas. In afara de preturi, nu se stie nimic sigur.

I-am sugerat si eu sa schimbe ceva, dar nimic. Pot presupune doar ca nu se bazeaza pe forumul acesta. 

Cand vad ca ea a scris pe topicul ei nici nu il deschid. Stiu prea bine cum se scrie "Disponibila"🤦🏻‍♂️

Nu am nimic rau cu ea, dar cred ca gasesti si mai bun in tot Brasovul acesta.

Spor!

Link spre comentariu
Reputație: 1211
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Buna, dragii mei! Corect mai căutați... Vă pupic și vă aștept doar,pe acei clienți care nu le este greu a căuta! Azi sunt până la ora 17:00😘🤗

Link spre comentariu
Reputație: 1211
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Buna, dragii mei!

150-30 de minute

250-1h oral și normal

Anal extra 100 in funcție de dimensiune

Masaj inclus in funcție de preferințele clietului

Totul protejat.😘🤗☺️

Link spre comentariu
  • Oras:bv
  • Oras:bv

Se pare că disponibilă dar nu pentru programări, am vorbit la telefon că venea un client pentru 30 min, apoi in 40 min, intru eu... Și țeapă, nu a mai răspuns nici la telefon nici la sms-uri încă jumate de oră după cele 40 de minute

Discuția telefonică a fost cea mai ciudată ever, știam toate alea din forum așa că am întrebat direct dacă e disponibilă, la care mi-a răspuns că trebuie să-mi prezinte oferta... După ce și-a spus poezia (fără nici o noutate) a început un interogatoriu, în care cel mai ciudat m-a întrebat câți ani am (vocea mea nu se poate confunda nici cu un adolescent nici cu un boșorog și nu cred că are preferințe ciudate de vârstă vreo escortă). Probabil m-a confundat cu v-un client ciudat de-al ei, dar atunci putea să-mi zică eject că are programări până mâine.

Draga damă. Dacă te lungești cu un confutacios de-al nostru anunță-l și tu pe ăla care sta ca prostu prin Lidl o oră să plece sau să mai stea pana la ora x, și scuzele pe care te-a învățat mămica ta să le ceri când greșești sunt de bine, faptul că ești prostituată nu te scutește de bun simț.

Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Buna, stimabile domn! Nu am stabilit cu tine o programare ... a-m spus că mă eliberez in 30-40 de mine...

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase! Am spus sa revii cu un telefon cu 15 minute înainte... dacă nu a-m răspuns înseamnă că nu am  putut!! Mulțumesc.

După un timp anume...nu revin cu telefon și nici cu SMS  nu vreau să deranjez!!!

Disponibila până la ora 23:00😘🤗

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Buna seara dragi camarazi!

Revin cu o recenzie, proaspata ca paine ce te face sa intrii in brutarie, desi nu ti-e foame. 

Diferit de alte recenzii de-ale mele, azi incep cu numele capitolui, "una rece, una calda". 

Stiind de cateva zile ca voi fi iarasi in trecere prin urbea asta minunata, din nou in afara radarului, stabilesc cu ceva timp in urma o programare la o tanara fata, cumva uitata de forumul asta, dar cu o paleta de servicii impresionanta. Doar ca... pe campul meu de lupta, a ajuns inaintea ostenilor mei, armata lui Ros' Imparat, si-a ocupat teritorii. 

Iar pentru mine si ce planuisem eu, era un deal breaker.

Ne-am inteles pentru urmatoarea data in agenda... si am plecat rusinos infrant de anatomia si tiparul organului genital reproducator feminin... 

End of part one- UNA RECE

Dar in drum spre nicaieri, ma redresez spiritual relativ repede, caci mai aveam timp la dispozitie... si conform unui nou criteriu de-al meu (acela de a vizita fete si femei active pe forum, dar fara recenzii recente sau care sa merite luate in seama) caut sa vad cine si-a anuntat disponibilitatea aici...

Si BINGO... (s-a strigat bingo, mai are cineva linie?)... o gasesc pe @adda36, care tocmai postase. 

Si o sun... norocul face sa imi raspunda relativ repede, pe un ton scazut... (am tot observat asta in mai multe ocazii, si nu inteleg... daca raspundeti cu o voce joasa si un ton scazut, inspirati senzualitate? Nu prea, mai degraba pe cei cu spirit practic ii determinati sa isi dezlipeasca telefonul de la ureche, sa verifice daca nu cumva sonorul din timpul apelului e dat mai incet). Trecand peste, imi confirma ca e disponibila, iar eu ii confirm ca undeva in 20 de minute sunt la locatia scrisa mai sus, confirmata si de dansa ca fiind actuala... 

Ce credeati... ca am scapat de intrebarile de rigoare? Nu... in nici intr-un caz. M-a intrebat cati ani am... i-am confirmat varsta, si ea s-a scuzat cum ca i-am parut foarte formal si politicos cand am intrebat-o diverse, incat credea ca sunt un tanar, mult sub media predilectiilor ei. 

S-a convins ulterior ca sunt doar bine crescut si incerc sa fac cinste limbii romane atunci cand vorbesc... caci sunt relativ departe de varsta copilariei. 

Strabat orasul, inghit mizeria traficului si a meltenilor de pe sosea, dar intr-un final ajung la destinatie. Parchez la Lidl, pentru ca altundeva in zona nu vad unde ai putea parca masina, fara sa risti sa fii blocat sau admonestat pentru ca ai luat locul de parcare vreunui proprietar din cladirea rezidentiala. Aviz amatorilor!!!

Sunt din nou, ma anunt ca sunt jos, ea.kminda informatiile necesare si sun la interfon. Imi deschide. 

Pentru cei care cunosc zona, cu siguranta cunosc si locatia. E una destul de ciudata, desi noua, pastreaza un structura ei fantomele cladirilor comuniste. In fine, venisem cu un alt scop, si nu acela de a recenza imobiliare. 

Ajung sus. Ea imi deschide... si de aici incepe sirul de surprize. 

E micuta de statura, adica spre mediu, dar micuta pentru cei de seama mea, 185+ cm...

Este bruneta... desi pozele vechi de la inceputul topicului o indicau ca fiind blonda, dama noastra este acum tunsa mai scurt, si e bruneta... dar e cocheta...

M-a intampinat intr-un halat negru, genul lejer, care lasa se intrevada un trup frumos, nu foarte proportional cu varsta. Genul de femeie aratoasa, cu un pic de  burtica ce-i drept,  sesizabila doar pentru cei cu pretentii de slim/fit. E milf femeia. Milf exact cum o gasesti in definitii video pe pornhub&co. Eventual soccer mom cum ar spune americanii. Departe tare insa de a fi catalogata batrana. Mai degraba oldie but goldie...

Locatia in sine este foarte curata, poate nu cel mai fericit amenajat loc in care am fost primit vreodata, dar curata si dotata. Antreu/living/bucatarie, totul open space, dar curat, aerisit si demn. 

Eroina povestii mele ma invita usor retinuta mai aproape, imi prezinta dormitorul, ma intreaba ce vreau de baut si incearca pe cat posibil sa racoreasca atmosfera... etaj superior, temperatura pe masura...

Ma serveste cu un prosop curat (atentie, din dulap, spalat, calcat si parfumat, vorba unui coleg dintr-o alta postare, unul care si absoarbe apa, nu doar o intinde... 😆) si eu ma indrept catre o baie, pentru o proaspata igienizare. Cand ma intorc de la baie, insist sa las cadoul, pentru ora convenita, iar ea imi spune sa nu ma grabesc, ca o pot rasplati la sfarsit. (Ca si cum cineva mi-ar mai fi spus asta vreodata...) eu insist si ma indruma sa ii las pe masuta din dormitor. 

Ma invita pe pat, sa ma fac comod, sugerand sa ma fac comod de tot... ea se indreapta catre bucatarie, de unde se scuza ca apa rece agreata de mine din sirul de racoritoare enumerate,  a uitat sa o puna la rece. Cola sa fie atunci, si aud din dormitor sunetul de doza. Mare plus, bauturi la doza, vesnic proaspete, nu rasuflaturi la Pet, din care am fost invitat sa beau in alte parti, pe calculul matematic 5 clienti la un suc. Ulterior am observat ca si apa, o avea tot in sticle mici. 

Deja incepuse sa imi placa, observam cumva um accent pe calitate. (Pe care nu aveam de unde sa-l deduc, din lipsa de recenzii.)

Apare cu bautura, turnata in pahar, si pana sa apuc sa iau o inghititura zdravana, ea se dezbraca. Renunt la a ma lupta cu sucul rece, ca sa evit vreun accident, si la indemnul ei, ma asez pe pat. Refuz, si o invit pe ea sa se aseze, dorind sa ii studiez mai aprofundat trupul. 

Sani medii, frumosi, deloc lasati, fara urme, dar nici cu pretentii de piept feciorelnic. 

Pielea fina, trup curat, intretinut, carne tare, pasarica frumoasa, carnoasa. Clar femeie care se intretine si se ingrijeste, mult peste media parerilor preconcepute, in lipsa de imagini sau informatii concrete. 

Suma serviciilor imi era clara, totul protejat, ceea ce nu m-a facut sa dau un pas in spate, pentru ca si tariful pentru compania dansei era unul decent. Cu toate astea, o intreb daca imi permite sa cobor eu primul. Parea surprinsa, usor incantata, si mi-a raspuns ca da. Si ma cufund, totul curat, proaspat, dichisit... fara mirosuri sau alte semne de chin sau uzura, iar epilarea ei era impecabila. (Spanul din Harap Alb ar fi fost invidios pe pasarica ei). Si-mi fac de cap acolo... ea intra in ritm, si se mai joaca cu mana prin parul meu, il mai trage, se impinge in jos, si imi da impresia ca geme autentic, fara aspiratii la premiile Oscar. Eu as mai fi staruit, dar ea se retrage, si imi sugereaza amabil ca aici defapt nu-i vorba despre ea, ci despre mine... 

Si ma pofteste sa ma intind, incepand o serie de mangaieri si saruturi bine plasate. Fara FK, (oricum ar fi fost ciudat) dar limbi si saruturi in puncte cheie, de zici ca aveam harta zonelor erogene tatuata pe mine... (un fel de Prison Break, dar mai pe porn asa... )

Ce a urmat ulterior m‐a surprins, atat prin calitate, cat si prin tehnica... am primit o sesiune de ball licking and sucking, cum rar primesti... genul ala de care‐ti vine sa il povestesti prietenilor, la o bro-discutie despre palmares. In acelasi timp, intretinea atmosfera cu mana... 

Am mai probat un 69 scurt, dar parea ca doamna indrepta scena catre alta directie... imi monteaza un prezervativ cu gura, cu o tehnica superba, si precizia unui ceas elvetian, si incepe sa-mi faca un oral... nu era the best ever, dar suficient de bun incat sa imi doresc sa nu se opreasca.. Dragii mei, experienta bate entuziasmul... de departe...

Artificii? ca la revelion... deepthroat by the book, saliva... tipa avea un intreg catalog de trick-uri... mi-a aratat ea destule, da-s sigur ca mai avea... lipsa ON era insesizabila... eu deja incepeam sa ma resemnez cu finalul, dar ea a trecut de buna voie la next level. LOT. Nu stiu de ce, dar atunci si acolo mi-a cam placut ca initiativa era la ea... Se vedea clar ca stie ce face, si cine eram eu sa-i spun altfel... 

Si a fost bine... bine de tot. Doamna are skil-uri desavarsite si la NP... miscari, control inghinal... n-ai cum sa nu apreciezi o pasarica antrenata, umezita natural, si stramta... straniu dar stramta... si m-a calarit bine, pana cand s-a lasat de buna voie pe-o parte, invitandu-ma la un doggy... 

Ce sa vezi... femeia stia sa stea doggy... statea exact cum trebuie... cum arata instructiunile si schita din manual... fundul sus, abdomenul lipit de pat, si capul la aceeasi inaltime cu fundul.... se formase intre cele doua, un fel de Groapa Marianelor.... Asa da... 

Intru? Cum sa nu intru.... 

Si incep eu sa imping si sa lovesc de parca as fi avut ceva de demonstrat, dar daca tot eram la battle... a inceput ea cu contre... si sa sw incordeze si sa ma stranga, miscandu-se tare bine... poate prea bine pentru asteptarile mele... (vezi tu, preconceptiile alea si lipsa de feedback). Și mi-a dat steagul jos... 

Eram atat de infipt in problema incat am auzit tarziu telegrama primita de jos, care ma anunta scurt:

"Vin"

Si am venit!... si ea tot nu mi-a dat drumul, tinandu-ma inauntru pret de cateva secunde...

("Well, that was fun, we should do that again..." era replica ce-mi venea in minte). 

Ma dau jos, si dau sa ma indrept spre baie. Ea imi spune: "Stii? Nu cred ca esti pregatit pentru o a doua runda..." 

Lobul meu stang cerebral trimitea semnale:

"I-auzi ce zice doamna... pai nu putem noi? Ce-i asta? Noi putem... suntem o echipa!!"

Dar cel drept cantarea mai greu... si in momentul acela, sigur nu mai puteam duce la capat ceva onorabil

Si i-am dat dreptate femeii care ma scanase deja, si m-am resemnat... asta e:

UNA CALDA

Toata peripetia mea im pat cu doamna a durat undeva la 30-40 de minute, si desi achitasem o ora, n-aveam nici cea mai mica intentie sa aduc argumentul asta in discutie...

Dar surpriza din nou!!! Pe un ton cat se poate de sincer m-a rugat sa iau inapoi 100 de lei din suma, pentru ca desi am convenit pentru o ora, timpul petrecut efectiv cu ea insumeaza o finalizare...

Fratilor ma jur, pe onoarea mea... mi s-a blocat creierul!!! Cred ca urmatoarele cuvinte ce mi-au iesit din gura... au fost defapt sunete, onomatopee... Pisica sa fi fost, si-n noua vieti nu m-as fi gandit sa aud asta... 

Mi-a mai revenit ulterior coerenta, dar vehementa ei a fost clara... nu imi explic nici acum de ce... O fi avut ea un target pe ziua aia, nu voia sa se incurce in socoteli, n-avea loc in portmoneu pentru mai mult, habar nu am, dar relatia servicii/pret atat de strans tinuta sub control, nu am mai intalnit-o in mediul asta pana acum... extrapoland, n-am intalnit-o in multe alte domenii, cu atat mai putin aici. 

De la acest incident... am mai staruit o bucata buna de vreme cu ea la povesti. O data depasita bariera celor 100 de cuvinte, am constatat ca este un partener de conversatie placut, n-am dezbatut noi axiomele fizicii cuantice, dar m-a amuzat teribil cu cateva istoriare tragico-comice patite de ea vis-a-vis de clienti, eu la randu-mi aparandu-mi echipa, povestindu-i o patanie amuzanta cu o colega de-a ei. Si-am ridicat si problema lipsei de recenzii pe forum. Ea mi-a explicat detasat ca n-o influenteaza foarte tare lipsa recenziilor, dar din substrat, am dedus eu ca sunt destui membrii ai forumului care o viziteaza, mai mult sau mai putin regulat dar evita sa ii lase recenzii. 

Daca e asa baieti... shame on you!!! 

Daca nu... shame on her!!!

I-am spus ca are si un topic steril, pe care il intretine mai mult ea, atunci cand isi anunta disponibilitatea, si-aici a recunoscut ca nu prea da update-uri, si nici nu s-a ocupat sa posteze poze, pentru ca intentia ei era sa paraseasca zona cu ceva timp in urma. I-am sugerat totusi ca daca se hotaraste sa mai ramana, sa faca ceva cu topicul ei... aici n-am mai primit raspuns, ci doar o alta doza de cola rece...

M-a imbratisat la final, gest care m-a surprins, badaranul din mine iesind la suprafata, intreband-o tamp daca simtea nevoia unei imbratisari... aici iar m-a surprins raspunsul ei. Mi-a confirmat ca s-a simtit si ea bine in compania mea, au incantat-o conversatiile si atentia de dupa, si ca asta a simtit ca trebuie sa faca... a completat daca m-a deranjat gestul... clar nu... (dar cu atitudinea asta, iar mi-a blocat creierul...)

Ii multumesc pentru experienta, ea la randul ei pentru vizita si de data asta ii strang eu mana... si plec. 

The end... 

Concluzii: 

Contact: interogatoriul de la telefon poate fi deal breaker pentru unii, pe mine nu m-a deranjat in mod deosebit, dar e ciudat -7

Locatie: complex relativ nou, apartament dragut, foarte curat si igienic, dotat, dar caldura din el, da un mare minus. -7

OP: exemplar, experienta si intuitia au cantarit greu la evaluare, un ON, l-ar fi ridicat in slavi. -8

NP: aici e disciplina se specialitate... doamna stie, stie bine... usor subiectiv pentru ca n-am explorat decat doua pozitii. -8

Atitudine: a fost un exemplu clar pentru mine, ca nu poti judeca o carte dupa coperti. 10 (magna cum laudae)

Cadou: 150 lei finalizarea, 250 lei ora

Cat despre AP, nu stiu daca oferta mai este pe masa, poate va binevoi sa confirme un eventual viitor recenzor.

De revenit? Cu siguranta! Simt eu ca doamna asta mai are chestii de spus...

Spoiler Alert: tramp stamp-ul de pe spatele ei (de altfel executat profesionist) imi confirma ideea ca si doamna a fost tanara, si ca i-a placut viata...

Ceasuri bune, baieti!!!

  • Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator lancerevo
Reputație: 0

Ai de plm nici în liceu când eram i stare de corigenta la română nu am citit asa mult și nici nu am avut răbdare sa citesc tot. Dar te felicit pentru talent. O sa fie o pata de culoare printre atâtea "disponibilă" 

Link spre comentariu

  • Super Premium
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Acum 7 ore, lancerevo a spus:

Ai de plm nici în liceu când eram i stare de corigenta la română nu am citit asa mult și nici nu am avut răbdare sa citesc tot. Dar te felicit pentru talent. O sa fie o pata de culoare printre atâtea "disponibilă" 

😂 Nici eu nu am avut răbdare, pe la jumate am renunțat, scuze userului 😝

Intuiția îmi spune ca userul nu este unul nou, este mai vechi pe aici, doar este rebranduit😉✌️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...