Sari la conținut

CristinElla - creme si uleiuri - 0727580635


Postări Recomandate

  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin

cristinicaaaa, fata bunaaaaaaaaaaa, sta mereu la mine-n pula, ba fenomenala fata asta, o foame de futai in ea, ceea ce pentru mine e mai mult decat perfecta, basca a mai pus cateva kg pe ea, parca 6, zic bine pisoi ? daca nu corecteaza-ma, a da si am vazut-o si pe colega ei micuta, draguta la fata, carne tare pe ea, n-am apucat sa o penetrez ca eram pe caterinca nu pe futai, si mai aveam si un frate care ma astepta dar treaba buna pe zona, mergeti cu incredere, mai ales ca coleguta e noua in bransa, si din ce-am vazut asa la prima vedere, foarte dezinvolta si prietenoasa, n-are cum sa nu iasa bine ! :D 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

A avut dreptate kritiqu...fata merita vizitata, doar ce am venit de la ea. Deci tu erai ala care insista cu telefoanele alsahia ? =))

 

Bai o sa fiu scurt si rapid ( la fel ca cele 2 finalizari la domnisoara )...citit recenzia colegului..incantat...pus mana pe telefon...raspuns din prima ( in jur de h 15:30 ) imbracat tac pac in 15 min am si ajuns la ea ca stam aproape unu de celalalt. La aparitie 2 fete...colega Cristinei care sa imi bag pula ca iara am uitat desi fata mi-a zis de vreo 3 ori...si..Cristina..fata draguta la fata si futabila la corp..inaltuta , subtirica. Fata cu mine a fost parfum, cum e tratata asa este si ea cu tine, mi se pare normal. Oral neprotejat ca deh eram curat abia ce ma spalasem acum 3 veri..la oral fata e..ok, ok dar fara atentie la chestiile auxiliare, nu-s mare fan la lins supt coaie dar ca idee, oralul a fost ok la normal la fel, contre etc chiar ii place, eu unul am fost multumit, investitie buna.

 

Oral : 8 fost ok ( fara CIM . fara COF - ceea ce pt mine astea 2 chestii sunt un MUST dar m-am descurcat cu domnisoara odata ce am stat 2 finalizari , deci cum am zis fara CIM / COF de aceea 8 )

Normal : 9 fost multumit de fata, am simtit ca ii place sa se babardeasca, cum ziceam..fii un domn cu ea si va fii bine.

Igiena : 10 no comment

Aspect : 9 draguta fata la fata / corp, e fuckable rau

Amenda : 200 ron / 2 fin.

 

Colega Cristinei : Nu am vizitat-o dar parea de treaba nimic de zis, are 22-23 ani, nu e asa slim ca virgula Cristina dar merge incercata macar odata sa vedem ce poate.

 

Recomand / De revenit bineinteles. Succes bajetzii.

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Am rămas dator cu recenzia reîntâlnirii cu feblețea mea. :)

Îmi aduc aminte când Cristina melasa “revenea” anul trecut un preastimabil coleg pomenea de imensa schimbare in bine a frumoasei sălbatice. Același feeling l-am avut si eu... fie ca mi-a fost mie foarte dor de ea fie pur si simplu maturizarea ii priește dar micuța Cristinica arată din ce in ce mai bine din punctul meu de vedere. Dacă ar baga si vreo 3 shaworme pe zi ar fi si mai si. :)

Trecând la subiect, am ajuns la locatia de la Ciresica, unde după ce am făcut fitnessul necesar, îmi deschide usa colega... Bai mi se inmuiasera picioarele pe de o parte de la scări si pe de alta gândindu-mă ca e tzeapa... noroc ca din dormitor apare Cristina vopsita, machiata, aranjata. :D

N-a durat prea mult si ne-am dus la dormitor... Oralul demențial cu îmbunătățiri aduse la componenta artistica fata de cum îmi aduc eu aminte. La normal, senzație ... mișcarea ce trebuie trecută ca marca înregistrată. Nu i-a luat prea mult sa ma dovedească. Rămân la părerea anterioară : dacă știi cum sa te porți cu ea, fata asta e capabilă sa îți ofere cele mai tari senzații si se daruieste cu totul pentru a fi o experiența cât mai plăcuta.

Este escorta care, prin prestația ei, m-a determinat sa scriu primele cuvinte pe forumul asta si o sa o susțin întotdeauna pentru ca a știut să-mi ofere tot ce am avut nevoie. Păcat ca nu rămâne pe la noi mai mult mai ales ca s-a întors de 3 luni in țara si de-abia acum ne-am revăzut.

Note:

Locatia : 9 - am si eu o vârsta :)

Igiena : 10 - întotdeauna ireproșabila

Aspect : 10+ - plusul fiind comparativ cu aspectul din trecut ceea ce e foarte greu de obținut in mod normal. “Maturitatea” (este tot o copila) ii priește

Oral : 10

Normal : 10+

GFE : 10 - mereu o întâlnire plăcuta. Asta contează.

Cadoul : jur ca nu stiu... a fost o ocazie specială, deci si halatul special ;-)

De recomandat: Nici nu știți ce pierdeți

De revenit: Sigur

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salut!

Si eu am ajuns la Cristina saptamana asta, pentru prima data.

Mi-a deschis usa o faptura subturica, blonda, foarte finuta care seamana putin cu Cameron Diaz.Colega ei este si ea simpatica si sociabila, cu forme rubensiene.

Ne-am futut un numar, a fost super, îi place pula, e foarte curata am lins-o in pasarica si anus, ne-am excitat teribil.

Am regulat-o in poz misionar si capra, geme, te trage in ea, se mangaie la pasarica...e super tipa.

Am ales totul protejat, asa fac eu.

Singurul lucru care nu prea mi-a placut a fost la ejaculare, mi -as fi dorit sa nu se fereasca de sperma asa de mult, am scos perzervativul si parca nu vroia sa murdaresc cu el prin pat...pe jos, a luat repede un servetel sa-l puna in el, desi am înteles ca pot finaliza cum vreau.(cim, pe corp, in prezervativ)

In rest, la superlativ totul, pret 100 lei/nr, calitate in comportament si servicii, curata.

Abia astept sa revin poate o incerc si pe colega ei.

 

Pula sus!

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...